Ne zaman belli olur ?

Se03ya07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
98
13
18
29
20 Ağustos da adetim bitti ve 22 sinde ilk cinsel birlikteliği yaptık. Düzenli bir şekilde gün aşırı yaptık. 2 gündür kasıklarımda sanki adet olcakmis gibi bir his ara ara olan bir ağrı oluyor ne zaman test yapmalıyım ne zaman belli olur acaba? Bebek istediğimiz için çok heyecanlıyım sonucu öğrenmek istiyorum biran önce 🥰

Bir sonraki regliniz ne zaman? Reglden bir gün önce bile yapsanız çıkar. Ama en iyisi gecikmesini beklemek.

Bir sonraki regliniz ne zaman? Reglden bir gün önce bile yapsanız çıkar. Ama en iyisi gecikmesini beklemek.
Bir sonraki regl 15 Eylül gösteriyor ama o güne kadar beklemek istemiyorum heyecanliyim 🙈 bide o tarihte tatilde olucam öncesi öğrenmek istiyorum teste belli olur mu ki adet sonrası ilk ilişkiden sonra 12 gün oldu

Daha çok erken... İlk ilişki üzerinden on iki gün geçmiş ama muhtemelen ilk ilişkiniz yumurtlamadan baya öncedir. Döllenme süreci yumurtlama döneminde başlar ve neredeyse on gün falan gerekir bebeğin tutunması için, yumurtlama gününü biliyorsanız onun üzerine on ya da on iki gün koymalısınız en erken ama o bile erken yani...
Beklenen regl tarihinize bir iki gün kalana kadar sabredin bence ya da en azından ayın 10 una kadar falan sabredip erken gebelik testi yapın ya da kan verin şu an çok çok erken kanda bile çıkmaz

Bir sonraki regl 15 Eylül gösteriyor ama o güne kadar beklemek istemiyorum heyecanliyim 🙈 bide o tarihte tatilde olucam öncesi öğrenmek istiyorum teste belli olur mu ki adet sonrası ilk ilişkiden sonra 12 gün oldu
Üzgünüm ama daha çok erken, 13-14 Eylül civarı yapın. Tatildeyken de eczaneler olur yani orda.

20 Ağustos da adetim bitti ve 22 sinde ilk cinsel birlikteliği yaptık. Düzenli bir şekilde gün aşırı yaptık. 2 gündür kasıklarımda sanki adet olcakmis gibi bir his ara ara olan bir ağrı oluyor ne zaman test yapmalıyım ne zaman belli olur acaba? Bebek istediğimiz için çok heyecanlıyım sonucu öğrenmek istiyorum biran önce 🥰
Regli döneminiz düzenli bile olsa şu anda idrarda çıkmaz. Beklemesi zor uzun bir süreç fakat en azından regli döneminize 2 3 kala yaparsanız net bir sonuç alırsınız.

Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor benim tavsiyem regli gecikmesini 2 günde olsa bekleyin.

Benim de reglim 15ine geliyo inşallah hamileyizdir

Back
X