Ne zaman biter bu rüyalar :(

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
Arkadaşlar geçen hafta yine bu derdim ile ilgili konu açmıştım çok saolun yorumlarınız bana güç verdi .Ama tam iyiyim unutuyorum derken eski sevgilim rüyalarım giriyor bir görmüorsam ertesi gün mutlaka rüyamda ve rüyamda bana karşı çok soğuk nasıl içim acıyarak uyanıyorum anlatamam :(y ani artık ilk günlerdeki gibi onu düşünmüyorum da yeni tanıştığım biri var üstelik henüz birşey başlamış değil aramızda ama baya bir dikkatimi dağıttığını söyleyebilirim bitsin artık bu rüyalar diyorum da demekle olmuyor tabi :(

Ammann ne eskı sevgılıymış..
Zamanla görmessın bukadar uzatıp canı sıkma .
Oluruna bırak hala düşünmüyorum dıyosun ama onu göruyorum dıye konu açarak bıle onu düşünüyorsun aslında..

Ammann ne eskı sevgılıymış..
Zamanla görmessın bukadar uzatıp canı sıkma .
Oluruna bırak hala düşünmüyorum dıyosun ama onu göruyorum dıye konu açarak bıle onu düşünüyorsun aslında..

Düşünmeden yazı yazmak mümkün olmadığından tabi ki bu yazıyı onu düşünerek yazdım.Size göre derdim dert sayılmaz belki ama 2 yıl sonra ayrılınca öle kolay unutulmuyormuş malesef yine de teşekkür ederim ilginize .

Zaman herşeyin ilacı
İnsan rüyaların etkisinden çıkamaz bi süre
Ama rüya...
Bilinçaltınızda demekki kurtulamamışsınız:)
Zamanla unutursunuz umarım...

Zaman herşeyin ilacı
İnsan rüyaların etkisinden çıkamaz bi süre
Ama rüya...
Bilinçaltınızda demekki kurtulamamışsınız:)
Zamanla unutursunuz umarım...

Aslında ilk ay hiç kimseyle konuşmamıştım kopmuştum dünyadan annemin zoruyla doktora gittim .Doktorumun sürekli tembih ettiği şey arkadaşlarınla konuş içinden ne geliorsa konuş içine atma konuşa konuşa zamanla unutacaksın ama ben çevreme güçlü görünmeye çalıştığımdan ancak burdan paylaşabiliyorum derdimi inşallah bitecek çünkü bunu cidden istiyorum artık

eski sevgilinse bırak da soğuk davransın sana zaten :KK53:
şaka bi yana arkadaşım, kafanı dağıtacak uğraşlar bul kendine.
uyumadan önce güzel şeyler düşün :KK200:

Arkadaşlar geçen hafta yine bu derdim ile ilgili konu açmıştım çok saolun yorumlarınız bana güç verdi .Ama tam iyiyim unutuyorum derken eski sevgilim rüyalarım giriyor bir görmüorsam ertesi gün mutlaka rüyamda ve rüyamda bana karşı çok soğuk nasıl içim acıyarak uyanıyorum anlatamam :KK43:y ani artık ilk günlerdeki gibi onu düşünmüyorum da yeni tanıştığım biri var üstelik henüz birşey başlamış değil aramızda ama baya bir dikkatimi dağıttığını söyleyebilirim bitsin artık bu rüyalar diyorum da demekle olmuyor tabi :KK43:
Ben de haftada en az 3 kere çocukluğumu geçirdiğim evi görüyorum rüyamda. Benim rızam olmadan başkasına satıldığı için çok üzüldüm. Yani içinde bastırdığın tüm düşünceler gece uyurken bilinçaltından fışkırıyor resmen. Rüya ile amel olmaz, bunu unutma canım.

eski sevgilinse bırak da soğuk davransın sana zaten :KK53:
şaka bi yana arkadaşım, kafanı dağıtacak uğraşlar bul kendine.
uyumadan önce güzel şeyler düşün :KK200:

Sınavım var sürekli ders çalışıyorum spora başladım tekrar deli gibi yoruyorum kendimi zaten düşünmeye halim kalmıyor .Son bir haftadır zaten yeni tanışığım kişiyle konuşurken uyuyakalıorum :)

Düşünmeyi bıraktığın zaman rüyalar biter..

Ben de haftada en az 3 kere çocukluğumu geçirdiğim evi görüyorum rüyamda. Benim rızam olmadan başkasına satıldığı için çok üzüldüm. Yani içinde bastırdığın tüm düşünceler gece uyurken bilinçaltından fışkırıyor resmen. Rüya ile amel olmaz, bunu unutma canım.

Doğru sanırım benden ayrılmak istemesini hala hazmedemedim ben en çokta buna takmıştım ilk zamanlar ne yaptım ki ben nerde hata yaptım diye düşüne düşüne deliricektim .Ama giden gidiyor birşekilde illa nedene gerek yok .Kabullendim zaten ve asla geri dönsün diye bir beklentim yok .Sadece tamamen unutuncamı bitiyor rüya da görmek onu merak ediyorum .

Aslında ilk ay hiç kimseyle konuşmamıştım kopmuştum dünyadan annemin zoruyla doktora gittim .Doktorumun sürekli tembih ettiği şey arkadaşlarınla konuş içinden ne geliorsa konuş içine atma konuşa konuşa zamanla unutacaksın ama ben çevreme güçlü görünmeye çalıştığımdan ancak burdan paylaşabiliyorum derdimi inşallah bitecek çünkü bunu cidden istiyorum artık
Zordur bilirim...
Şuan ki sevgilim eşim ilişkimiz boyunca bir kez terk etti beni sadece 2 gün dayanabildi gerçi ama
O iki günde ben yaşamıyordum
Şirkette sürekli ağlamıştım ve uzasaydı ayrılığımız doktorluk olurdum:))
Her şeyin hayırlısı...
Hakkınızda hayırlısı ayrılıkmış demekki
Umarım tatlı bi anı olarak kalır hayatınızda şuanki tatsız günleriniz:)

Doğru sanırım benden ayrılmak istemesini hala hazmedemedim ben en çokta buna takmıştım ilk zamanlar ne yaptım ki ben nerde hata yaptım diye düşüne düşüne deliricektim .Ama giden gidiyor birşekilde illa nedene gerek yok .Kabullendim zaten ve asla geri dönsün diye bir beklentim yok .Sadece tamamen unutuncamı bitiyor rüya da görmek onu merak ediyorum .
Ben çok rüya gören biriyim. Gecede 2- 3 rüya görürüm. Bazen rüyaların verdiği acı-tatlı-buruk hislerle yataktan çıkmadan hayallere dalarım. Bu konuda beynimi özgür bıraktım. Etkileyici bir rüya gördüğümde, hemen yataktan çıkmıyor ve üzerine biraz düşünüyorum. Rüya ile amel etmemek için bu önemli bence. Sen de beynini özgür bırakmalısın. Rüyaların sende yarattığı hisleri irdelemekten korkmamalısın.

Zordur bilirim...
Şuan ki sevgilim eşim ilişkimiz boyunca bir kez terk etti beni sadece 2 gün dayanabildi gerçi ama
O iki günde ben yaşamıyordum
Şirkette sürekli ağlamıştım ve uzasaydı ayrılığımız doktorluk olurdum:))
Her şeyin hayırlısı...
Hakkınızda hayırlısı ayrılıkmış demekki
Umarım tatlı bi anı olarak kalır hayatınızda şuanki tatsız günleriniz:)

Biz bir gün bile ayrılmadık daha önce ben yanından ayrılıp eve gidince bile özledim yazan bir adamdı o :) ben onu bıraksam o bırakamazdı son ana kadar da hep öyleydi ne tetikledi onu neden birden ayrılmak istedi bilmiyorum o kadar çok sevgi görünce ayrılıktan sonra şok oluyor insan ilk başlarda inanmadım dayanamaz döner dedim ama malesef dönmedi dönmezde çünkü en son yeni arayışlara başladığını gördüm .Özelikle takip etmedim instagramda denk geldi ve hesabımı anında kapatım zaten .Çünkü bilmek görmek istemiyorum .Hayat çok tuhaf 2 gün önce aşkım seni çok seviyorum diyen adam ayrılmak isteyebiliyor işte .

Ben çok rüya gören biriyim. Gecede 2- 3 rüya görürüm. Bazen rüyaların verdiği acı-tatlı-buruk hislerle yataktan çıkmadan hayallere dalarım. Bu konuda beynimi özgür bıraktım. Etkileyici bir rüya gördüğümde, hemen yataktan çıkmıyor ve üzerine biraz düşünüyorum. Rüya ile amel etmemek için bu önemli bence. Sen de beynini özgür bırakmalısın. Rüyaların sende yarattığı hisleri irdelemekten korkmamalısın.

Yok kaçmıyorum acıdan zaten ben de bi süre kendimi o arabeks duguya bırakıyorum :) Ama bazen korkuyorum ya unutamazsam ya başkasını sevemezsem herhalde normal bir süreç değil mi ?

aklından çıkmakdığı sürece rüyandanda çıkmaz acısı hala içinde demekki yapacak bişi yok zamanla unutulur üzülme.

aklından çıkmakdığı sürece rüyandanda çıkmaz acısı hala içinde demekki yapacak bişi yok zamanla unutulur üzülme.

Ya çok iyi biriydi birde çok mutlu etti beni ben onu edememişim demek ki kısmet işte yapcak bişe yok :KK43:

Back
X