Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iyi gidiyor bir kotu.. Yani genel olarak bakarsak basindan belli anlasmazliklar var, konusuyoruz kapandi bitti diyoruz tekrar aciliyor.
Sorunuza gelince, bu gitme olayi yoktu, diger sorunlarda aliskanlik haline geliyor sanirim.
Hamileligimle ilgili pismanligim yok, bu evlilik nolacak onu bilmiyorum.
2 aylık hamileyim diyorsunuz ama ense kalınlığını ayrıntılı ultrason olmadan nasıl tespit ettiler?
Konunun fake olma olasılığı yüksek sanki!
Ben bu soruyu sizi dusunerek sormadim ki bebegi dusunerek sordum. Bile bile mutsuz ve yikilmasi muhtemel bir yuvaya cocuk getirmek ona yaptiginiz en buyuk kotuluk olacaktir. Tamam kendinizi dusunmuyorsunuz ama bari cocugu dusunun.
Ne demek ne zaman? Doğru zaman diye birşey olduğunu sanmıyorum dayak ve aldatma varsa hemen, monotonluk ya da diğer sebeplerde de kurtarmak için elinden geleni yapmana rağmen düzelmiyorsa o zaman boşanılmalı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surekli tartisiyoruz 5yildir evliyiz, 2aylik hamileyim. Akraba evliligi, isteyerek evlendik. Yurt disinda yasiyoruz ama esim bir turlu is bulamadigi icin ve olan isleri istemedigi icin donmek istiyor. Ben istemiyorum.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ultrasondan olcum yapildi!!!
Bu ayin sonundada amniyosentez icin randevum..
Cok anlayisli insanlar var burda..
Ha cunki anne ve babasiyla yasayanlar cok mu mutlu oluyor.
Neyse ben bu konuyu kapatiyorum.
Ben evliligim hakkinda kararsizim, yazdigim bu yani..
Cocuguma kotuluk mu yapiyorm diye sormadim size!
ben anlayamıyorum bir türlü, boşanma noktasına gelen, bunun tarihi üzerinde düşünen insanlar nasıl cinsel hayat yaşayabiliyor, nasıl bir psikilojiyle yapabiliyorlar bunu. hadi onu geçtim bir de hamile kalmışsınız. hiç mi düşünmüyorsunuz o yavrunun geleceğini???