- Emoji Skoru
- 164
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
Kimseye güven olmuyormuş. Bir kez daha yüzüme çarptı bu gerçek. İşin kötüsü kimseye belli etmemeye çalışıyorum. Ama iyiki kimseye bir gaflette bulunup anlatmamışım. Bir de çevreme açıklama yapmak cok zor olurdu. Kendimi aciz hissediyorum, geçmişini silemeyen yeni başlangıclar yapamayan biriyim. Yine dönüp dolaşıp o ofiste aynı şeyleri aynı acıları yasıcam. Yine görmemezlikten gelmeye calıscam.. Yüzüne bir bir vurmak istiyorum ama ne değiştirir. Ama ne olursa olsun karsısında dimdik durcam.Zaten moralin bozukken bide biz olumsuz yorum yaptik ama malesef gercek bu. Hala daha da devam ediyor bence artik hic kurcalama bakma ne yaptigina sadece kendini üzersin. Hazir hatasi devam ediyorken ondan soğman icin firsat bu. Kolay degil ama sil at cunku sen onun yaptigi yanlisi yapsan o silip atardi. Güçlü ol kimseye ederinden fazla deger verme
Bu sosyal medyadan kiz dusurmeye calisan tiplerden nepnefret ediyorum. Belki de bu yuzden cok sertim ben de. Tam bi eziklik
Teşekkür ederim canımm. İnan cok zor bir durumun icerisindeyim, belkide kendim kasındım. Kendimde hata arıyorum sürekli. İnandığım icin kendimi sucluyorum. Bunu da yasayacakmışım demekkiAllah sabır versin canım kesinlikle konuşma onunla iliskini kes
Evet önce ekliyor zaten kızlarda kabul ediyor.Swarm da mesaj göndermek için önce arkadaş olmak gerekmiyor mu ? Merak ettim de . Size gelince bence zorlamanin alemi yok .olmayacak duaya amin demeyin .oda öyle biri ve size göre değil . Kendinizi sıkmayın rahat olun . Üzülmeye değmez .
Hemde hic umurunda değilim, ama bu sefer öyle eriyip biten kızı bulamıcak. Zaten ben bu olanları hayatım boyunca unutamıcam ve onun önüne getircem bu yüzden böyle bir ilişki yasamayada degmez.Simdi tatilde umrunda degilsin Döndüğünde sakin koyverme