Aşılama Ne zaman çocuk yapacaksınız sorusuyla nasıl baş ediyorsunuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba
Eşimde ve bende olan sağlık sorunları nedeniyle henüz çocuk sahibi olamadık. Evleneli neredeyse 1 yıl oldu ve tedavi oluyoruz. Bu sorundan kimseye bahsetmek istemedik ama özellikle yakın çevremizin sürekli hadi çocuk yapmıyor musunuz demesinden çok sıkıldım. Gerçekten artık birine patlayabilir ve kalp kırabilirim. Zaten üzücü bir durumun içerisindeyiz. Nedense herkes üzerine vazife olmamasına rağmen merak içerisinde bu soruyu soruyor. Bende şuan aşılama tedavisi gördüğüm için bu başlık altına yazmayı uygun gördüm. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Size soranlara bana bir daha bu soruyu sormayın, Yapmadığımıza göre var bir bildiğimiz sebebini de kimse bilmek zorunda değil rica ediyorum sürekli sorup sorup da rahatsız etmeyin beni deyin.. Bu çok bilmiş çok meraklı milletten de gına geldi artık.. Sert yapıp milletin kalbini de kıramıyoruz büyüktür saygısızlık olmasın, yarın öbür gün hep Yüzyüze bakacağız, akrabadır atsan atılmaz satsan satılmaz falan filan... ne geldiyse bu yüzden geliyor başımıza zaten.. İnsanı strese sokacaklar illa.. Bazıları da art niyetli olmuyor ondan da çok eminim o yüzden iğneleyici fakat kalp kırmadan söyleyin bence.. Bu arada inşallah Rabbim size tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder.. 🙏

Size soranlara bana bir daha bu soruyu sormayın, Yapmadığımıza göre var bir bildiğimiz sebebini de kimse bilmek zorunda değil rica ediyorum sürekli sorup sorup da rahatsız etmeyin beni deyin.. Bu çok bilmiş çok meraklı milletten de gına geldi artık.. Sert yapıp milletin kalbini de kıramıyoruz büyüktür saygısızlık olmasın, yarın öbür gün hep Yüzyüze bakacağız, akrabadır atsan atılmaz satsan satılmaz falan filan... ne geldiyse bu yüzden geliyor başımıza zaten.. İnsanı strese sokacaklar illa.. Bazıları da art niyetli olmuyor ondan da çok eminim o yüzden iğneleyici fakat kalp kırmadan söyleyin bence.. Bu arada inşallah Rabbim size tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder.. 🙏
Duygularıma tercüman oldunuz. "Yapmadığımıza göre vardır bir bildiğimiz" cevabını yazıyorum bi kenara.

Birgün (evliliğimizin 6. Yılı ama biz hala çocuk yapmayı planlanıyoruz ve korunuyoruz)bayram günü aile akraba konu komşu toplanmıştık, amca oğlum "e hadi çocuk yapında sevelim" dedi. Kötü niyetle değildi ama yinede şöyle cevap verdim "biri sevecek diye çocuk yapacak göz var mı bende,ha öyle yapacak olsamda zaten olmaz ben kısırım dedim" 🤣🤣 birdahada kimse sormadı 😅

Düşünmüyoruz. En kısa net cevap. Ama hiç merak etme onlar bebek olunca da sorulara devam ederler. Kız olduysa hmmm olsun derler. Erkek olduysa e bidaha denersin kız olur inşallah derler. Her türlü bir şeyler bulurlar. Ben üç yıldır aynı sorulara maruz kaldığım için anlayabiliyorum. İlk zamanlar depresyona girerdim üzülürdüm. Sonra hepsini hayatımdan çıkardım. Malesef kökten çözüm bu. Görüşmemek..

Back
X