• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman doktora gitmeliyim?

gidelimburalardann

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
229
Puanlar
23
Merhabalar, sanırım hamileyim ama hala inanamıyorum çünkü 1 yıla yakındır bebeğimiz olmuyordu yakın zamanda eşimde varikosel çıktı hatta ameliyat bile olacaktı. Dün adet gecikmemin 5. Ya da 6. günüydü rastgele bir test yapayım dedim ve hemen çift çizgiyi gördüm ama dediğim gibi inanamadım. Hemen acile gidip kan testi verdim ama çok geç çıkacağı için bekleyemedim eve geldim ve e nabızdan baktığımda beta değeri yüksek çıkmış çok anlayamıyorum. Ne zaman doktora gitmeliyim çünkü bende kansızlık var tedavi görüyorum. Bu arada umarım isteyen herkese nasip olur
A6E98634-5D15-4595-A995-197440B83FAD.webp

Eklentiler

• IMG_0762.webp
    IMG_0762.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 108
Hayirli olsun. Betan yukselmis bile istedigin zaman gidebilirsin. Kese gorunur. Takviyelerini ona gore duzenler doktorun.

Hemen git keseyi görürsün zaten
Merhabalar, sanırım hamileyim ama hala inanamıyorum çünkü 1 yıla yakındır bebeğimiz olmuyordu yakın zamanda eşimde varikosel çıktı hatta ameliyat bile olacaktı. Dün adet gecikmemin 5. Ya da 6. günüydü rastgele bir test yapayım dedim ve hemen çift çizgiyi gördüm ama dediğim gibi inanamadım. Hemen acile gidip kan testi verdim ama çok geç çıkacağı için bekleyemedim eve geldim ve e nabızdan baktığımda beta değeri yüksek çıkmış çok anlayamıyorum. Ne zaman doktora gitmeliyim çünkü bende kansızlık var tedavi görüyorum. Bu arada umarım isteyen herkese nasip olurEki Görüntüle 3703318

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Bana doktorum beta 1000’in üzerine çıktığında gel demişti. Öyle yapmıştım bende. Değeriniz yüksek, gidebilirsiniz bence

Merhabalar, sanırım hamileyim ama hala inanamıyorum çünkü 1 yıla yakındır bebeğimiz olmuyordu yakın zamanda eşimde varikosel çıktı hatta ameliyat bile olacaktı. Dün adet gecikmemin 5. Ya da 6. günüydü rastgele bir test yapayım dedim ve hemen çift çizgiyi gördüm ama dediğim gibi inanamadım. Hemen acile gidip kan testi verdim ama çok geç çıkacağı için bekleyemedim eve geldim ve e nabızdan baktığımda beta değeri yüksek çıkmış çok anlayamıyorum. Ne zaman doktora gitmeliyim çünkü bende kansızlık var tedavi görüyorum. Bu arada umarım isteyen herkese nasip olurEki Görüntüle 3703318
Hayırlı olsun beta değeriniz yüksek çıkmış vajinal muayene sonucu keseniz görünür

Hayırlı olsun. Test yaptığınız güne kadar belirtileriniz var mıydı?
teşekkür ederim hayır yoktu, dediğim gibi zaten artık gebelik beklemiyordum denemelere rağmen olmayınca bu ay artık kesmiştim ve yumurtlama günüme bile bakmadım ama öğrendiğimden beri psikolojik mi bilmiyorum sadece hafif mide bulantım var. adetim gecikmeyene kadar aklımda yoktu bi şey

teşekkür ederim hayır yoktu, dediğim gibi zaten artık gebelik beklemiyordum denemelere rağmen olmayınca bu ay artık kesmiştim ve yumurtlama günüme bile bakmadım ama öğrendiğimden beri psikolojik mi bilmiyorum sadece hafif mide bulantım var. adetim gecikmeyene kadar aklımda yoktu bi şey
Göğüs ağrısı kesin oluyor gibi geldi bana burda yazan kişilerin dediklerine göre o yüzden sormuştum :)
Yani siz sıfır belirtiyle normal bir gündeymiş gibi gecikince test yaptınız

Göğüs ağrısı kesin oluyor gibi geldi bana burda yazan kişilerin dediklerine göre o yüzden sormuştum :)
Yani siz sıfır belirtiyle normal bir gündeymiş gibi gecikince test yaptınız
göğüs hassasiyeti bende reglden önce de oluyordu genelde o yüzden fark etmedim sanırım, test bile yapmayacaktım aslında ama minik bi operasyona girecektim emin olmak istedim test yaparak

Back
X