Ne zaman doktora gitmeliyim??

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kızlar Merhaba. Şimdi benim sat 4 aralik. 8 ocakta kanda baktır dim 0 çıktı. Adet olmayınca 13 ocakta tekrar beta hcg baktirdim yine 0.58 çıktı. Adet olacağım günden 2 gün önce korumasız ilişki oldu nasılsa adet olacam diye ondan önce hep korunduk prezervatif ile.. En son 16 ocakta artık yine duralım sağlık ocağına gittim kan verdim sonuç 80 çıktı. Geç dollenme olmuş. Şimdi benim sormak istediğim birkaç şey var bilgi sahibi olanlar ya da fikri olanlar lütfen yazsın. Şimdi ben ne zaman doktora gitmeliyim? Ne zaman gidersem kese görünür? Bu durumda ocakta mi hamile kaldım yoksa aralıkta mi? Kızlar cevapları bekliyorum.

Muhtemelen sen 1-2-3-4 ocak bu günlerden birinde hamile kalmışsın Can'ım. Şuan 4-5 haftalık falansın . Bi hafta sonra git keseyi görürsün

Muhtemelen sen 1-2-3-4 ocak bu günlerden birinde hamile kalmışsın Can'ım. Şuan 4-5 haftalık falansın . Bi hafta sonra git keseyi görürsün
Canım diyorum ki perşembe günü gitsem mi acaba? Görünür mü, kafamda hep bişeyler dönüp duruyo dış gebelik vs.

Yanlış bilmiyosam beta hcg 2000 fln olunca kese görünüyo oda çok çabuk oluyo yani 1 haftaya fln görürsün ben gördüğümde 6 haftalikti

Yanlış bilmiyosam beta hcg 2000 fln olunca kese görünüyo oda çok çabuk oluyo yani 1 haftaya fln görürsün ben gördüğümde 6 haftalikti
Canım geçen hafta pazartesi 80 di. Hesapladim 2000 e yetişmiyo ya perşembe ye kadar ama ben duramıyor um. Aklıma hergün bişey geliyo.

Aynen öyle bende 12. Hafta testi yaptircm haftaya acaba bi sorun çıkar mı fln diye korkuyrm bide kist oluşmuş bende ondan da korktum çok şükür bu zmna kdr kafama ne taktiysam iyi sonuçlandı düşünme desemde dusunceksn insanın elinde olmuyo :)

Ama ben senin yerinde olsam kesenin görünmesini beklemem direk yarın gider Kan testi yaptirirm takip ediyolr çünkü düzenli artiyo mu fln diye kese olusmasada oluscagi yer belli oluyo bide folik asit almaya başlaman lazım bian önce istersen imkan varsa yarın git

Ama ben senin yerinde olsam kesenin görünmesini beklemem direk yarın gider Kan testi yaptirirm takip ediyolr çünkü düzenli artiyo mu fln diye kese olusmasada oluscagi yer belli oluyo bide folik asit almaya başlaman lazım bian önce istersen imkan varsa yarın git
Canım sağlık ocaginda ki doktor da pazartesi gel yine kanda bakalım düzenli artmış mi diye ona göre doğum doktoruna gidersin dedi. Bende yarın önce sağlık ocağına gideyim bakalım kaç olmuş deger

Aynen öyle bende 12. Hafta testi yaptircm haftaya acaba bi sorun çıkar mı fln diye korkuyrm bide kist oluşmuş bende ondan da korktum çok şükür bu zmna kdr kafama ne taktiysam iyi sonuçlandı düşünme desemde dusunceksn insanın elinde olmuyo :)
Canım senin adetin den mi 12 hafta geçti?

Back
X