Ne zaman evleneceksin?

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam arkadaşlar.Benim son zamanlarda larda canımı sıkan bir mevzu var kızlar.28 yasindayim bir gümrük müşavirliği firmasında sekreterlik yapıyorum.Hayatim boyunca dengesiz ne istediğini bilmeyen aldatılan onun acısını başkasına odeten iki adam oldu hayatımda daha doğrusu varla yok arası.
Etrafimdaki arkadaşlarım isyerindekiler kimse yok mu hayatında ne zaman evlenrceksiniz diyorlar.İnsan sevmek sevilmek istiyor.İs kariyer para belli bir yerden sonra insanı mutlu etmek için yetmiyor.Ortamim çevrem de yok .Biri ile tanışmak için büyük bir yerde calissam belki biri ile tanışır mutlu olurdum.Ya üniversitede ya işyerinde bulunur derlerdi.Benim iki isyerimde de hepsi evli nisanli adamlar.Benim gibi bekar olan biri bile yok.
Bugünlerde aklımdan bir şey geçiyor ama holdingte büyük bir yerde ise girsem belki karşıma biri çıkar .Bir anket yapılmış eşlerin &%22'si aynı işyerinde tanışıp evleniyorlarmis.
Sizce işyerini değiştirmek çünkü küçük yerde sekreterlik yapmak çiçek sulamak bile bana düşüyor büyük bir yerde çalışırsam hem şartları daha iyi olan hem de belki benim gibi beni gerçekten seven biri ile tanısirim.
Sizce bu olur mu kızlar yani yeni bir büyük yerde ise başlamak .

Sirf es adayi bulmak icin is degistirmek isteyeni ilk kez goruyorum. Kader kismettir biraz da bu isler. Ayrica simdi ne zaman evleneceksin diye soranlar sonra cocuk ne zaman diyecek, sonra 2.yi soracaklar bu boyle gidecek yani. Onun icin siz kendinize bakin kendi dogrunuzu yasayin derim.

İşinizden memnunsanız değiştirmeyin, holdingler büyük şirketler hayallerinizdeki gibi yerler değil. Rahatınız yerindeyse koca bulmak için iş değiştirmek saçma olur.

Hobiniz, aktiviteniz ya da bir sosyal yaşantınız yoksa kiminle nasıl tanışabilirsiniz ki? Biz eşimle hobimiz sayesinde tanıştık mesela. Bir arkadaşım dans kursunda tanıştı, bir diğeri ingilizce konuşma kulübünde, biri tatilde. Evden işe kıvamında ancak otobüste metroda falan biriyle tanışabilirsiniz. Otobüste tanışan bir arkadaşım da oldu, bebek bekliyor şimdi. Yani iş değiştirmekten önce kendinizi değiştirin, biraz sosyalleşin.

Doğru kısmetin nerde geleceği belli olmaz ama hiçbir sosyal aktivitem yok dans yemek spor vb. gibi.İnsanin ortamı olmayınca doğal olarak kimse ile tanisamiyorsun.Evden işe işten eve dar bir alanda sıkışmış bir hayat.

İnternetten tanisanlar var ama hiç güvenilir değil büyuk bir yerde iş bulursam hem kendime güvenim gelir belki biri karşıma çıkar orda diye ne biliyim umut işte .

Şirket , holding Tarzı biryerde iş bulabiliyorsan zaten durma geç hemen.
Evlilikte nasip , nasipte varsa o seni zaten mutlaka bulur.

İş değiştirmekten ziyade kursa git mesela fotografcılık, resim vs ya da spora yazıl ortamını değiştirme yeni ortamlar yarat. Tek basına tatile cık mesela ya da kız kıza.

Çıkın o zaman bu daracık alandan. Gidin yazılın bir kursa. Koca bulamasanız da yeni arkadaşlıklar edinirsiniz. Yeteneğiniz varsa resim kursuna gidin, ya da sesiniz güzelse bir koroya girin, dans ya da halk oyunları ekibine katılın, yeni bir dil öğrenmek için kursa kaydolun. Bunların hepsi için yapmanız gereken tek şey aidat ödemek. Sevmediniz mi bırakın bir başkasına geçin. Single turları araştırın bu yaz için, bol aksiyonlu bir tatil yapın mesela. Hayatınızın en güzel yıllarını, en aktif olmanız gereken zamanı böyle geçirmek çok üzücü değil mi?

Siz sadece hayırlısını isteyip beklemeniz gerekiyor bu kişi zaten sizin kaderinizde yazılı yani senin çaban ile sana gelecek birşey değil sadece Allah’a dua edip beklemen gerekir bence.

Kaderde yazılı ama bazen de fırsat yaratmak gerekiyor.Sizce büyük bir yere girme hayali hiç olmayacak birşey mi imkansız mı .

Eklentiler

• Screenshot_20190202-182941.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20190202-182922.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar şimdi baktım zengin koca nasıl bulunur diye taktik vermişler holdingte çalışmak diye yazdım bu çıktı .Herkes şanslı olmuyor maalesef keşke durumu iyi yakışıklı cool bir adam olsa nerde bende o şans.Anca serseri tarzı dengesiz ne istediğini bilmeyen geçmişte yediği kazıkları başka birine ödetmeye çalışan mahlukatlar denk geldi.
Kaderi değiştirmek fırsat yaratmak belki biraz benim cabamla olacak bir şeydir .

Eklentiler

• Screenshot_20190202-182913.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20190202-182858.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 54
Hee simdi anladim ben de saf saf yorum yazmisim ya konu zengin koca nasil bulunurmus tmm simdi anladim

Zaten iş çöldeki kutup ayısı gibi zor bulunuyor riske atmayın derim.
Ayrıca hep d
yorum şu foruma bi izdivaç köşesi şart diye :)

.Ya üniversitede ya işyerinde bulunur derlerdi.
Alakası bile yok. Çevremdeki evlileri şöyle bir düşündüm, üniversite ya da iş yerinde tanışan çok fazla değil. 2 abim ve iki ablam var ve onlar da üniversitede ya da iş yerinde tanışmadılar, böyle şeyler ısmarlama olmaz. İstatistiklere bakarak hayatın hakkında falcılık yapamazsın, tutmaz.

Ahahahhaha zengin koca postuna çok güldüm. Şimdi şöyle bir şey diyeyim. Ben kesinlikle aynı yerde çalıştığım biri ile evlenmek istemem. Evde işte her yerde aynı yerde olacaksınız. İnsanın kendine de vakit ayırması gerekir. Bir de işimde en iyi ben olmak isterim, rakip istemem. :)
Siz de kasmayin bence rahat olun. Yelpazenizi genişletin. Yaş veya tip takıntısinda olmayın mesela. Bir de zengin koca için eğer maddiyat önde ise sizin de manken gibi olmanız gerekir. Parasal bir maddiyata karşılık er kişisi de güzellik olarak maddiyat bakar. O yüzden o konuda da çok kasmayin bence, Allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…