ne zaman gebe kıyafetleri giymeye başladınız??

elaabaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
84
6
28
merhaba arkadaşlar.. henüz 1 aylık hamileyim 38 bedenim ve kot pantolonlarım dar. daha şimdiden dar giyininde oturduğumda kasığımda bişi batıyo rahatsız oluyorum. şimdi gidip hamile pantolonu alsam garip mi olur sizce :( siz ne zaman hamile pantolonu aldınız??

ben şuan 6.ayıma girdim ve 5.aydan beri ihtiyaç dahilinde almaya başladım. dar pantolonlar giymemelisin artık, en azından hamile pantolonu olarak şuan almasan bile bi büyük beden alsan çünkü karnın kasıkların için iyi olmaz dar pantolon. ben ilk gebeliğimde hemencecik bişey olmaz diye bi kere giymiştim dar pantolon ama o hafta ölmüş bebeğim ve alındı :( alakası var mı bilmem ama, denk gelmesinden dolayı korkum var :S

ben aldım bir tane hamile pantolonu en küçüğünden (36 beden pantolon. kendim de 36-38.) bir kere giydim denemek için ama pantolon hem esnedi hem de büyükmüş bana. şu an giyinmekte büyük sıkıntı yaşıyorum. esnemiş bir tane keten pantolonum vardı evde onu giyiyorum. ve sadece onu giyebiliyorum :))

cnm hamile pantolonunun üzerine bluz gelince normal kot gibi duruyor, hiç vakit kaybetme hemen al derim, bebeğini sıkıştırma

ben aldım bir tane hamile pantolonu en küçüğünden (36 beden pantolon. kendim de 36-38.) bir kere giydim denemek için ama pantolon hem esnedi hem de büyükmüş bana. şu an giyinmekte büyük sıkıntı yaşıyorum. esnemiş bir tane keten pantolonum vardı evde onu giyiyorum. ve sadece onu giyebiliyorum :))

ama galiba daha 13.haftadasınız değil mi, onun için bol gelen pantolonu da gözden çıkarmayın derim, 20li haftalardan itibaren onlara ihtiyaç duyulmaya başlanıyor.

bir de hayırlısıyla doğurabilsek, biraz korku var :44:

ama galiba daha 13.haftadasınız değil mi, onun için bol gelen pantolonu da gözden çıkarmayın derim, 20li haftalardan itibaren onlara ihtiyaç duyulmaya başlanıyor.

bir de hayırlısıyla doğurabilsek, biraz korku var :44:

evet evet aynen kaldırdım dolaba. ama işte şu an giyinmekte zorlanıyorum. siz de sağlıklı sıhhatli doğurursunuz inşallah :)

Benim 5 ay tamamlanacak neredeyse ve ilk ayımdan beri rahat kıyafetler giyiyorum ama son 1 aydır hamile taytı ve elbiseler giyiyorum. Hamile pantolonu henüz almadım sürekli elbise giyiyorum. Kendine dikkat et canım kolay gelsin

Back
X