Ne zaman gececek lutfen bisey soyleyin

Allah razı olsun canım. Dua et benim için bu mübarek günde rabbim derdi olan herkese derman versin.

İşte ben de nefret edemiyorum sizde ona karşı sevgi yokmuş ama bende var . Bitsin istiyorum sevilmeye değecek biri değil. O kadar uzun süre gidemem çocuklarım okulları benim derslerim var. Adam bir günlüğüne bile çocukları yanına almak için cabalamiyor.

Hayatına daha mutlu devam eden ve eski kocalarının hiç düşünmeyen kadınlar tanıyorum. Zamanla sadece kötü anılar kalacak ve sizin karşınıza kafa dengi insanlar çıkacak. Akıllılık yapıp üniversiteyi bitirmişsiniz tebrik ederim

İnşallah benim de hiç düşünmediğim zamanlarım gelir.

Ayrılmışsınız,bitmiş gitmiş artık boşverin. Neden hala yok şunu yaptı,anası bunu dedi falan diye düşünerek kendinizi üzüyorsunuz ki?
Bırakın dönmesin zaten. Ne güzel elinizde mesleğiniz var. Evladınızla yeni hayatınızın tadını çıkartın. Zaten güzel bir evlilik değilmiş ki.

İşte elimde değil üzülüyorum haketmedim diye düşünüyorum. Evet evliligim güzel değildi bunun farkındayım ama sanki hayat durmuş gibi hissediyorum. Neden böyle yaptı hazmedemiyorum.

Amaannn bul birini hayatını yaşa Allah aşkına ne yapacan.

Ah vah ederek toparlanamazsınız. Bir yas süreci vardır ona ok. Ancak bakın bizler ruhsal varlıklarız. Gelişim için dünya okuluna geldik. Herkes bizlere bir şey öğretmek için karşımıza çıkar ve tesadüfe yer yoktur.

Eski eşinizin görevi sizin hayatınızda sona ermiş. Derslerinizi alabildiyseniz ne mutlu size. Döner mi demişsiniz, bu enerjiye de hiç
yapışmayın. Serbest bırakın gitsin.

Daha çok taze hemen ayrılık acısını atlatmanızı kendinizden bekleyipte kendinize yüklenmeyin. Zamana bırakın zamanla hafifleyecek. Bu aşamada biraz kendine vakit ayırmaya bak kendi değerini bil. Kendinle barış o adam için kendini yıprattığın zamanlar için kendinden özür dile. Sefkat gösterirsen kendine çabucak atlatırsın. Sürekli nasıl unutucam tekrar geri döner mi diye düşünme. Bittiyse kabullen. Sana bir kapı kapandıysa emin ol daha güzelleri açılacağı içindir buna inan.

İşte elimde değil üzülüyorum haketmedim diye düşünüyorum. Evet evliligim güzel değildi bunun farkındayım ama sanki hayat durmuş gibi hissediyorum. Neden böyle yaptı hazmedemiyorum.
Arkadaşım olayların bu noktaya gelmesine üzüldüm. Çok dualar ettik ama olmayınca olmuyor işte. Şükür ki meslegin var. En zor satlarda sahip olduğun. O olmasa daha zor olurdu. Zamanla geçecektir acısı. İnsanlar her şeye alışıyor. Belki beklenmedik bir güzellikle karsilasacaksin. Bence nickini degistirerek güzel bir başlangıç yap. Sen çaresiz degilsin. Aslanlar gibi bakarsın kendine de çocuklarına da. Boşver onu. Rabbim guzellikler nasip etsin sana yavrularına

Evet çok çabaladım şunu da yapsaydım dediğim bisey kalmadı galiba yine dualarıma devam edeceğim tabi ki. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim bana moral oldunuz. Allah razı olsun hepinizden.

Evet çok ders çıkardım. Devamlı beklentiye girmek beni daha çok üzüyor kurtulmam gerek. Kendimi hiç düşünmedim çok haksızlık ettim kendimden özür diliyorum ve ben çok şeyin üstesinden geldim bunun da geleceğim inşallah .

Bittiğini kabullenemedigimden hep beklenti içinde olduğumdan bu haldeyim. Bunu da atlatacagim Allahın izniyle.

18 yaşında evlilik zaten en büyük hatadır hayatta ama işte o azgın kadınlık hormonları devrede !!! Kadınların belası ,olması gerekiyormuş artık önünüze bakın ,ellerinizdekilerle mutlu olun kendinizi şımartın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…