- 2 Ocak 2022
- 736
- 1.274
- 63
- Konu Sahibi Neselikalpler
Hah işte halen bende ki bu istek niye nasıl basedip kendimi durduracagim çok zarar görüyorumKangren olan parmak kesildi, siz diyorsunuz ki geri diksek olur mu!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah işte halen bende ki bu istek niye nasıl basedip kendimi durduracagim çok zarar görüyorumKangren olan parmak kesildi, siz diyorsunuz ki geri diksek olur mu!
Böyle bir eşe çok bile dayanmışsınız. 17 yıl, az değil. Siz zorlukların üstesinden gelme konusunda ustalaşmışsınız, bu zor süreci de atlatacaksınız, eminim. Atlattığınız zaman da yazın buraya mutlaka. Benzer durumda olan kadınlara ilham kaynağı olacaksınız. Mutlu olmayı çoktan hak etmişsiniz. Atın pürüzleri hayatınızdan ve mutluluk ağacından payınızı alın. Sevgiyle kalın.Destegin için çok teşekkür ederim. Herkes çok dedi denk değilsiniz diye benim eğitimim var o liseyi falan dışarıdan bitirdi üni eğitimi falan yok aslında düşüncelerimiz çok başkaydı. O ataerkil yapıya sahip hep kendi istediği olsun,benim emrimde olsun isterdi. Evde hiç bir iş yapmazdı. Çok zor günlerim geçti 5 parasız okudum diyebilirim yaşadığım yer küçük bir yer herkes boşuna okuyor dedi. Allaha hep şükrettim . Psikolojik destek alıyorum kabullenip yoluma bakmalıyim biliyorum umarım başarırım.
Doğru tercih değildi biliyorum biraraya gelmek istiyorum ama kaç kez denedik hicbirseyin değişmediğini de gördüm. Ama özlem hiç geçmiyor galiba ben onun pişman olasini istiyorum o zaman rahatlayacagim.Yahu hiçbir şey olmasa çok çok küçük yaşta evlilik. Ki siz cocukmussunuz. O yaştaki tercihlerin doğru olması çok zor. Çok doğru olsa da insan sıkılır. Ki zaten bir evlilik surdurmemissiniz siz çile cekmissiniz.
Bende hislerime güveniyorum ama kendisi manipule konusunda oldukça iyidir. Ama insanın içine şüphe düşünce yer bitirir.Ben kadınların hislerinin çok güçlü olduğuna inanıyorum. Kaç senelik kocanız. Siz bilir, hissedersiniz. Erkekler ise bu tarz konularda çok güzel manipülasyon yaparlar. Yağ gibi üste çıkarlar. Size vicdan azabı çektirir, siz büyütüyormuşsunuz gibi davranırlar. Kendi hislerime güvenmeyi tercih ederim ben.
Siz onsuz hayattan korkuyorsunuz bence. Çocukluğun sonunda adamla evlenmissiniz. Onsuz hiç yetişkinler yasamamissiniz ki.Doğru tercih değildi biliyorum biraraya gelmek istiyorum ama kaç kez denedik hicbirseyin değişmediğini de gördüm. Ama özlem hiç geçmiyor galiba ben onun pişman olasini istiyorum o zaman rahatlayacagim.
Benim ki de öyle diyor. Hatta bana bunca zorluğu aşmışsın acıya talim etmekten bunlara sabredebiliyorsun dedi.Artık sadece önce kendinizi sonra evlatlarınızı düşünün. Gittigim bir psikolog olumsuz bir durum yaşadığında "Yaşandı ve bitti, demek ki böyle olması gerekiyormuş" demeyi öğrenmelisin demişti.
Hem bu 17 yıl size iki tane evlat vermiş ne kadar güzel. Bundan sonra her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Evet haklı olabilirsiniz şimdi bunu nasıl becerecegimi bilemiyorum. Umarım üstesinden gelebilirim.Siz onsuz hayattan korkuyorsunuz bence. Çocukluğun sonunda adamla evlenmissiniz. Onsuz hiç yetişkinler yasamamissiniz ki.
Calisiyormussunuz zaten. Bu çok iyi. Çocuklar da ufak degil anladığım. Bakın keyfinize. Yorulmadınız mi adamın peşinde ne yaptı, ne etti derdinden?Evet haklı olabilirsiniz şimdi bunu nasıl becerecegimi bilemiyorum. Umarım üstesinden gelebilirim.
Çok küçük yaşta evlenmişsiniz şuan yaşadığın şeyin bir kısmıda alışkanlık alışmak ve iyileşmek için zamana ihtiyacınız var şuan ne hissediyorsanız çok normal öncelikle artık ayrıldığınızı kabullenin onsuz daha mutlu olacağınızı hiç bir kadın evliliğini yıkmak istemez destek alıyormuşsunuz ektradan videolar var onları izleyin bu bir süreç ve emin olun geçecek sonra iyi ki diyeceksiniz keşke daha önce yapsaydım diyeceksiniz dediğim gibi sadece zamana ihtiyacınız var...
Eşinizin sorumsuz olduğunu yazmışsınız zaten.Evet haklı olabilirsiniz şimdi bunu nasıl becerecegimi bilemiyorum. Umarım üstesinden gelebilirim.
Yorulmak mi hem de nasıl hep ne yaptı acaba neyi saklıyor diye geçti yıllarım. Evde çok şükür huzurumuz var çocuklarla iyi vakit geçiriyoruz. Küçük olan babayı özlüyor aramız çok yakın 10 dk mesafede görmek isteyince görebiliyorlar. Ben işimi seviyorum öğretmenim okul benim başka bi dünyam orada cocuklarimi görünce çok mutlu oluyorum. Kabullendikten sonra hersey daha kolay olacak inanıyorum ama halen ona eşim diyorum aramızdaki bağ devam ediyor gibi hissediyorum.Calisiyormussunuz zaten. Bu çok iyi. Çocuklar da ufak degil anladığım. Bakın keyfinize. Yorulmadınız mi adamın peşinde ne yaptı, ne etti derdinden?
Doğru inanın evde bir bardağı yerinden kaldırıp bir kenara koymaz o açıdan çok rahatladım. Sevdiği yemekleri yap,kıyafetlerini yıka,utule. İnanın bunların hiçbirine yuksunmedim ama insan kıymet bilinmek istiyor.Eşinizin sorumsuz olduğunu yazmışsınız zaten.
Aslinda birde onun yükünü çekmeyerek rahatlayacaksiniz.
Her seyin üstesinden gelmişsiniz, kafanızda çok büyütüyorsunuz sadece.
Bu çok doğal. Yılların alışkanlığı. Hiç gormeyin bence.Yorulmak mi hem de nasıl hep ne yaptı acaba neyi saklıyor diye geçti yıllarım. Evde çok şükür huzurumuz var çocuklarla iyi vakit geçiriyoruz. Küçük olan babayı özlüyor aramız çok yakın 10 dk mesafede görmek isteyince görebiliyorlar. Ben işimi seviyorum öğretmenim okul benim başka bi dünyam orada cocuklarimi görünce çok mutlu oluyorum. Kabullendikten sonra hersey daha kolay olacak inanıyorum ama halen ona eşim diyorum aramızdaki bağ devam ediyor gibi hissediyorum.
Neden boşanıyorsunuz hatalar derken ne gibi hataları oldu ?Kizlar hayırlı akşamlar. Çok canim yanıyor,çok üzülüyorum 17 yıllık evliliğim bitti. Aslında haziranda bosandik ama kararı kesinlestirmedik bu süreçte tekrar denedik ama maalesef olmadı. 2 hafta evvel adina tebligat gonderdim karar kesinlessin bu belirsizlik bitsin diye.2 çocuğum var. 18 yaşımda evlendim ailemin rızası olmadan.
Çalışıyorum bi mesleğim var çok şükür. Eski eşimle çok zıt karakterde insanlarız. Ben onunla evlendiğimde üniversiteyi kazanmış okuyordum evlendim okulu bıraktım. 3 ay sonra askere gitti ben hamile kaldim. Kayinvalidemle birlikte kaldim zaten 3 umuz beraber yaşıyorduk.
Kayinvalidem çok zor bi insandı evde huzursuzluk olmasın diye hep alttan aldım bi de baba evine dönemedim,babam çok despottur burnumdan getirirdi dönemedim.
Sonra af çıktı ben okula döndüm eski eşim askerden geldi ama işsizdi orada burada bulduğu işlerde keyfine göre çalıştı. Ben üniversiteyi çocuğumla birlikte bitirdim ve atandım hemen.
Eşimin hep beni sevdiğini düşündüm. Ama son yıllarda yaşadıklarımızla tahammülüm kalmadı. Telefonuna şifre koymalar, hesaplarımızın ayrılması,evin işlerinin,çocukların sorumluluklarının bende olması,kendinin canının istediği gibi yaşayıp yalan söylemeler daha pek çok sebep var.
Benimde hatalarım oldu tabi fevriyim ama kinci de değilim. Ben bu adamın iyi gününde kötü gününde, varlığında yokluğunda hep yanındaydım onun için ailemi sildim.17 yıl aynı yastığa baş koyduk.
Her gün çocukları görmeye geliyor içim gidiyor. Çok özlüyorum 2 aydir görmemeye çalışıyorum. Evimin her yerinde izi var. Ona bakıyorum gezip tozuyor beni sormuyor bile. Dün çocukları bahane edip görüşmek istedim zaten o da artık beni aramıyor benim isteğimle görüştük keşke konuşmasaydim konuşmak beni daha fazla üzdü. Sanki onca yıl hiç yaşanmamış gibi öyle sert ve tersleyerek konuştu ki çok incindim.
Kızlar çok kötüyüm nasıl atlatacagim hiç kıymet bilmedi ,değer bilmedi,verdiğim emekler galiba buna daha çok üzülüyorum. Hiç bir zaman yuvam dağılsın istemedim ama tek taraflı evlilik yürümüyor. Değer bilip döner mi yaptığı haksızlıkları anlar mı ne yapmalıyım...
Bi atlatayım bana düğün bayram tabi ki yazarim buraya . Güzel temennileriniz için teşekkür ederimBöyle bir eşe çok bile dayanmışsınız. 17 yıl, az değil. Siz zorlukların üstesinden gelme konusunda ustalaşmışsınız, bu zor süreci de atlatacaksınız, eminim. Atlattığınız zaman da yazın buraya mutlaka. Benzer durumda olan kadınlara ilham kaynağı olacaksınız. Mutlu olmayı çoktan hak etmişsiniz. Atın pürüzleri hayatınızdan ve mutluluk ağacından payınızı alın. Sevgiyle kalın.
İstediği gibi yaşamak istiyorduNeden boşanıyorsunuz hatalar derken ne gibi hataları oldu ?
Elimden geldiğince görmüyorum.Bu çok doğal. Yılların alışkanlığı. Hiç gormeyin bence.
Öncelikle geçmiş olsun, zor bir durum. Fakat net olarak şunu söyleyebilirim ki, karşımızdaki erkek kim olursa olsun(ister eş, ister sevgili, ister arkadaş..) hatalarına rağmen üstüne düştükçe değeriniz düşüyor kesin bilgi. Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz, gerekirse sessiz bir yerde bağırın, çağırın ve ağlayın acınızın hafiflemesi için, fakat asla üzerine düşmeyin ve kendinize saygınızı koruyun. Kendi iyiliğiniz için yapın bunu.. Tekrar geçmiş olsun. Bir kadın ve bir annesiniz, çok değerlisiniz unutmayın..Kizlar hayırlı akşamlar. Çok canim yanıyor,çok üzülüyorum 17 yıllık evliliğim bitti. Aslında haziranda bosandik ama kararı kesinlestirmedik bu süreçte tekrar denedik ama maalesef olmadı. 2 hafta evvel adina tebligat gonderdim karar kesinlessin bu belirsizlik bitsin diye.2 çocuğum var. 18 yaşımda evlendim ailemin rızası olmadan.
Çalışıyorum bi mesleğim var çok şükür. Eski eşimle çok zıt karakterde insanlarız. Ben onunla evlendiğimde üniversiteyi kazanmış okuyordum evlendim okulu bıraktım. 3 ay sonra askere gitti ben hamile kaldim. Kayinvalidemle birlikte kaldim zaten 3 umuz beraber yaşıyorduk.
Kayinvalidem çok zor bi insandı evde huzursuzluk olmasın diye hep alttan aldım bi de baba evine dönemedim,babam çok despottur burnumdan getirirdi dönemedim.
Sonra af çıktı ben okula döndüm eski eşim askerden geldi ama işsizdi orada burada bulduğu işlerde keyfine göre çalıştı. Ben üniversiteyi çocuğumla birlikte bitirdim ve atandım hemen.
Eşimin hep beni sevdiğini düşündüm. Ama son yıllarda yaşadıklarımızla tahammülüm kalmadı. Telefonuna şifre koymalar, hesaplarımızın ayrılması,evin işlerinin,çocukların sorumluluklarının bende olması,kendinin canının istediği gibi yaşayıp yalan söylemeler daha pek çok sebep var.
Benimde hatalarım oldu tabi fevriyim ama kinci de değilim. Ben bu adamın iyi gününde kötü gününde, varlığında yokluğunda hep yanındaydım onun için ailemi sildim.17 yıl aynı yastığa baş koyduk.
Her gün çocukları görmeye geliyor içim gidiyor. Çok özlüyorum 2 aydir görmemeye çalışıyorum. Evimin her yerinde izi var. Ona bakıyorum gezip tozuyor beni sormuyor bile. Dün çocukları bahane edip görüşmek istedim zaten o da artık beni aramıyor benim isteğimle görüştük keşke konuşmasaydim konuşmak beni daha fazla üzdü. Sanki onca yıl hiç yaşanmamış gibi öyle sert ve tersleyerek konuştu ki çok incindim.
Kızlar çok kötüyüm nasıl atlatacagim hiç kıymet bilmedi ,değer bilmedi,verdiğim emekler galiba buna daha çok üzülüyorum. Hiç bir zaman yuvam dağılsın istemedim ama tek taraflı evlilik yürümüyor. Değer bilip döner mi yaptığı haksızlıkları anlar mı ne yapmalıyım...