- 25 Ekim 2012
- 517
- 126
- 323
Herkese merhaba. Önceki konularımda da belirttiğim gibi panik bozukluk rahatsızlığım var. Bir süredir terapi görüyorum. Şükürler olsun iyiyim. Ocak ayından beri p...l ve d.....l ilaçlarını kullanıyordum. İlaçları çarpıntı sebebiyle gittiğim kalp doktoru panik atak şüphesi ile vermişti. 3 ay kullanmam gerektiğini söylemişti. Bu hafta yaklaşık 4 gün ilaçlarını içemedim. Ki 3 ay zaten dolmuş durumda. 4 gün ara verince ilaç illetinden kurtulayım diye birdaha almayayım diye düşündüm. Ve perşembe gününden beri ilaçları içmiyorum. Fakat bıraktığımdan beri feci bir baş ağrısı, beyin bulanması, konsantre sorunu yaşıyorum. Sanki farklı bir boyuttayım algılama düşüşü yaşıyorum
Başım kopacakmış gibi ağrıyor. Ara ara bulanık görüyorum ve sanki bayılacak düşecekmişim gibi hissediyorum. İşime odaklanamıyorum. Öğrencilerimle tam anlamıyla ilgilenemiyorum. Kısacası hayat kalitemi baya bir zorluyor. Ancak ilaçlara bağlı yaşamak istemiyorum. Daha önce bu veya benzer ilaç kullanıp bırakanlar var mı? Etkileri ne kadar sürede geçer? Şimdiden herkese teşekkür ederim