ne zaman hamile kaldiniz?

Nazli Aliyeva F

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
49
25
3
31
kizlarrrr kac aydan sonra hamile kaldiniz?? ben neden hamile kalamiyorum?:( 8ayim tamam oldu artik :( hamile kalmak icin ozellikle ne kullandiniz? neler yapdiniz?

1 bucuk sene sonra hamile kaldım. Hiç korunmadan. Düştü. Sonra gene hiç korunmadım. Şimdi tekrar hamileyim

1 seneye yakın bekledik sonra korunmayı kestik ertesi ay hamile kaldım ama yumurtlama doğurgan günlerimi takip ettim takvimim uygulaması sayesinde Allahın izniyle bekletmedi yavrum dilerim sizde tez vakitte kavurusursunuz nazlı bebisinize...

1 seneye yakın bekledik sonra korunmayı kestik ertesi ay hamile kaldım ama yumurtlama doğurgan günlerimi takip ettim takvimim uygulaması sayesinde Allahın izniyle bekletmedi yavrum dilerim sizde tez vakitte kavurusursunuz nazlı bebisinize...
yumurtlama donemini nasil hesapladin?? bana da yardim edermisin canim?

kizlarrrr kac aydan sonra hamile kaldiniz?? ben neden hamile kalamiyorum?:KK43: 8ayim tamam oldu artik :KK43: hamile kalmak icin ozellikle ne kullandiniz? neler yapdiniz?
canım bende 7 ay sonra hamile kaldım. ama 35 yaşındayım ben. senin yaşın daha gençse eğer 1 sene denemeniz gerekiyor. olmazsa doktora gitmelisiniz.

yumurtlama donemini nasil hesapladin?? bana da yardim edermisin canim?
Tabiki bi program var Google play storeden indiriyorsun adı "adet takvimim" diye sonra indirdin onu gereken ayarları var adet suren kaç günde bir oluşu hepsini gir sonra kırmızı noktalı günler çıkar takvimin ustunde yumurtlama ve dogurgan günler belli olucak onları değerlendirin eşinle ama programı doğru kur her istediğine doğru yanıt ver ki saşırmasın günler

Tabiki bi program var Google play storeden indiriyorsun adı "adet takvimim" diye sonra indirdin onu gereken ayarları var adet suren kaç günde bir oluşu hepsini gir sonra kırmızı noktalı günler çıkar takvimin ustunde yumurtlama ve dogurgan günler belli olucak onları değerlendirin eşinle ama programı doğru kur her istediğine doğru yanıt ver ki saşırmasın günler
teshekkur ederim canim shimdi indiriyorum

canim rica etsem proqramin resmini atarmisin bana?

bende 5 ayda hamile kaldım sonlarda panik olmuştum galiba çocuk olmucak diye ovulasyon test aldım yumurtlama gününü tam bulmak için buldum da çok denedik 2 ayda öyle ama olmadı en son bıraktım doktora gitmeye dünüşünyodum bebiş haberi geldi .. allah isteyen herkes nasip etsin..

evlendikten sonra 6 ay korundum.Sonraki 2.ayda hamile kaldım.Bende adet takvimimi takip ediyordum.Birde bilmiyorum faydası var mı ama ilişkiden sonra ayaklarımı 15 dk kadar havaya dikiyordum

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-13-11-55-02.webp
    Screenshot_2016-07-13-11-55-02.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2016-07-13-11-54-26.webp
    Screenshot_2016-07-13-11-54-26.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2016-07-13-11-54-14.webp
    Screenshot_2016-07-13-11-54-14.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2016-07-13-11-53-56.webp
    Screenshot_2016-07-13-11-53-56.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 59
saglikli erkek ve kadinin ortalama 1- 1 bucuk sene icerisinde bebegi olurmus canim kafana takma insallah daha fazla bekletmeden gekir melegin

Ben de dış gebe kaldım geçen sene 3 ay korunmanın ardından 8 ay olmadı 9. Ay oldu senin de olur stres yapma ben kafama takmadığım aman napim olursa olur olmazsa olmaz dediğim ay hamile kaldım :)

Back
X