Ne zaman hamile kalınır

Ben 3 aydır deniyorum yunurtlama haftasında hergün nerdeyse bu ay 2gün arayla vs yaptık olmadı bi önceki sy testlerle beraber denesim hergün yaptım sürekli positifti bikeresinde t cden koyuydu bu yumurta çatlicak demekmiş sabah yapmış akşamına değerlendirdik ama olmadı yani niye bilmiyorum adrtimde düzensiz bazem 37günde 34günde bu seftierse kısa sürdü 29 oldu anlamıyorum niye

BENİMDE YUMURTLAMA GÜNÜNDEN İTİBAREN İLİŞKİYE GİRİYORUZ 4GÜNDÜR YANİ. ADETİME 10 GÜN KADAR VAR UMARIM TUTAR SENİNDE. ERKEN DEDİKLERİNİZ İÇİN TEST YAPIP MORAL BOZMAK İSTEMİYORUM BEKLİYCEMM
Benm bugün 5 gün var adetime ve dayanamadım yine test yaptım negatif çıktı. Adet günümü beklicem artık. inşallah sizinde tutar Allahım tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inşallah 🙏

Ben 3 aydır deniyorum yunurtlama haftasında hergün nerdeyse bu ay 2gün arayla vs yaptık olmadı bi önceki sy testlerle beraber denesim hergün yaptım sürekli positifti bikeresinde t cden koyuydu bu yumurta çatlicak demekmiş sabah yapmış akşamına değerlendirdik ama olmadı yani niye bilmiyorum adrtimde düzensiz bazem 37günde 34günde bu seftierse kısa sürdü 29 oldu anlamıyorum niye
Düzensiz olunca yumurtlama günü de değişiyor ya belki o gün tutmuyordur bilemedim. Allahım en kısa zamanda hayırlı haberi almayı nasip etsin inşallah 🙏

Benim yaklaşık 5 ay önce bi düzensizliğim vardı adetimin ama düzene girdi.bizde çok istiyoruz umarım tutar :(
Seninde hayırlı haberini alırız inşallah

Benim yaklaşık 5 ay önce bi düzensizliğim vardı adetimin ama düzene girdi.bizde çok istiyoruz umarım tutar :KK43:
Seninde hayırlı haberini alırız inşallah
Amiin canım benim ama hün değiştiği için bilmiyorum ayrıca testlerle de denedim farklı saatler de vs yaptım sürekli çift çizgiydi birinde ise t cden koyuydu değerlendirdik o günü ama olmadı o haftayı ful değerlendirdik ama nasip değilmiş 🥺

Amiin canım benim ama hün değiştiği için bilmiyorum ayrıca testlerle de denedim farklı saatler de vs yaptım sürekli çift çizgiydi birinde ise t cden koyuydu değerlendirdik o günü ama olmadı o haftayı ful değerlendirdik ama nasip değilmiş 🥺
çift çizgiyse neden olmamışki acaba allah allah :( olsun olur inşallah üzülme.

Bilmiyorum kuzum ya hep positifti en son bi yaptım açık pembe rengindeydi hala çift çizgiydi ama olmadı yani bişeyim var diye aşırı korkuyorum doktorada gitmiyorum 😞
aa neden gitmiyosun ihmal etme lütfen kadın hastalığı ihmale gelmez. e kan testi yapmadnzmı ? evdekiler yanıltııcı olabilyo

aa neden gitmiyosun ihmal etme lütfen kadın hastalığı ihmale gelmez. e kan testi yapmadnzmı ? evdekiler yanıltııcı olabilyo
Randevu veriyorlar ama çok sonraya 1 ay sonrasına veriyorlar burda benim burda ise hiç doğru düzgün doktor yok hepsi emekli

Back
X