Ne zaman Hamile Kıyafeti Almak Lazım

prenyala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
29
30
3
43
Kızlar selam, ben 6 haftalık hamileyim ve pantolonlarım sıkmaya başladı. Sizce bu durum psikolojik olabilir mi? Bana çok erken gibi geldi. Siz ne zaman daha büyük beden giymeye başladınız?????

3. 4. Aydan sonra başlıyor artık sıkmaya göbek çıksın çıkmasın ben rahat edemedim hemencecik bir hamile pantolon bir hamile eşofman almıştım insanın kasıklarda ağrıları oluyor çünkü

beni de yavaş yavaş bunaltmaya başladı. doktorum da haftasonu artık daha bol giyin sana dar gelmese de onun bir hacmi var bol olması daha iyi dedi şimdilik bi eşofman aldım biraz zaman geçsin pantolon da bakcam

6. haftadan hamile pantolonu alsam iyi olacak gibi o zaman işim gereği de sürekli oturuyorum ve fena bunalıyorum

canım seninki şişkinlik de olabilir bende de o haftalarda aşırı bi şişkinlik vardı sanıyordum ki bebek çıktı meğer göbekmiş o :D bi süre sonra geçti o durum tabi rahat edeceğin şeyler giymen de önemli

kızlar ben de bugün bi eteğimi giydim, ama bin pişman oldum. fermuar açık oturuyorum, neyse ki üstümde uzun hırkam var. belim falan ağrıdı darlıktan. bir daha asla giymem. akşam ilk işim gidip şu hamile pantolonlarından almak.

Kızlar selam, ben 6 haftalık hamileyim ve pantolonlarım sıkmaya başladı. Sizce bu durum psikolojik olabilir mi? Bana çok erken gibi geldi. Siz ne zaman daha büyük beden giymeye başladınız?????

kişiden kişiye değişir sen daha iyi bilirsin gidişhatına göre
ben 8. haftada aldım arkadaşımın göbeği çıkmadı 3. ayında aldı

Hamile olduğumu öğrendikten sonra sadece bi kaç hafta daha giyebildim taytlarımı pantolonlarımı sonra zaten kasık ağrıları beni direk rahat elbiselere ve hamile pantolonlarına yönlendirdi :) kendinizi neyle rahat hissediyorsanız öyle yapın bi zamanı Yok bence

İlk gebeliğimde neredeyse hiç kıyafet almadım 7 kilo verdiğim için :110: ama bunda hemen aldım pantolon eşofman çünkü hemen göbeğim çıktı:KK200::anneadayı:

Ödem olabilir diye düşündüm çünkü 6. hafta bunun için çok erken.
Dün 11. haftam doldu 11+1'iz şuan ve hala hamilelik öncesi pantolonlarımı giyiyorum.

Ben ikinci ayımda hamile pantolonları fln aldım, bayadır onları giyiyorum. doktoruma da sordum anormal mi sizce diye, kendinizi sıkmanıza gerek yok her annede farklı olur dedı. benım ayıma gore karnım buuyuk gıbıbıraz, siskinliğim var karnımda. ama ne yapalım yanı.. sen de giymeye basla bence:)

benim daha yeni sıkmaya başladı eşimin eşofmanlarını giyiyorum belleri bol diye evde tabii :)) pantolonların bellerine Fikrete takabilirsin bir süre çünkü hamile pantolonları şuna için büyük gelir onların karın kısmı çok bol

bende çok sıkıldım ya bütün pantolonlarım dar geliyo şimdiden karnıma ağrılar giriyo bugün işten çıkınca ilk işim hamile pantolonu almak olacak :)

Back
X