Ne zaman hamile oldugumuz dısarıdan bakınca anlasılır?

cokonatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
23
2
36
Ben tam olarak 21. haftamdayım ama hala sadece göbek gibi duran hafif bi çıkıntı var o kadar. Ne zaman dısardan belli olur melegim merak ediyorum :)

kızlar vücut şekline göre kişiden kişiye değişir.benim ancak 22 haftadan sonra yavaş yavaş belirdi.hala da çok büyük bir karnım yok.hatta eşim dün "senin karnın neden bu kadar küçük ne zaman büyüyecek diyor.

kızlar bence hiç aceleci olmayın, elbette ki büyüyecek. ben de çok heves ediyordum karnım belli olsun diye ama insanın hareketleri öylesine kısıtlanıyor ki..
çorap giymek-çıkarmak, iç çamaşırı giymek, yere düşen birşeyi almak, çamaşır makinesi boşaltmak, vb. aksiyonlar artık sıkıntı veriyor.
bu yüzden eğer karnınız büyük değilse, keyfini çıkarın derim :)
Bu arada benim de 22-23ten sonra iyice çıktıı, saklanamaz hale geldi :)

acelecilik değilde merak benimkisi. aslında işime gelir karnımın çıkmaması :)) bazılarında cıkmıyormus karın diye duydum, yani cıkmayabilirmişte.. bakalım görücez ne olacak :)

benim önceki hamileliğimde haftasını tam hatırlayamıycam ama eylülde hamile kalmıştım.şubatta falan belli oluyordu sanırım.

ehehehehehe o kadar aceleci olmayın =)) benimde 23.haftamda falan belli olmuştu..ama büyüdükçe de bazı kısıtlanmalar ortaya çıkıyor=)) çorap giymek bile şu an kendi başına bir iş haline geldi =)

Back
X