Daha once konu acmistim buna benzer ama kizlarr bebegimi nie hic hisseddemiyorum yaaa 19 haftaligim birgun boyunca yatip dinlicem hissetmek istiyorum artik sadece karnimda sertlik oldugunu hissediyorum okdr
Daha once konu acmistim buna benzer ama kizlarr bebegimi nie hic hisseddemiyorum yaaa 19 haftaligim birgun boyunca yatip dinlicem hissetmek istiyorum artik sadece karnimda sertlik oldugunu hissediyorum okdr
Hissetmemeniz normal. Ilk hamileliklerde gec hissedilebiliyo. Ben ilkinde 20 haftalikken hissetmeye başlamıştım oda tam net bi sekilde degil. Biraz daha sabır annesi cok surmez bir kac güne hissedersin
Hissetmemeniz normal. Ilk hamileliklerde gec hissedilebiliyo. Ben ilkinde 20 haftalikken hissetmeye başlamıştım oda tam net bi sekilde degil. Biraz daha sabır annesi cok surmez bir kac güne hissedersin
Ben ilk bebegimi 6 aylikken hissetmis T im sonrasi cok hareketlendi oyleki tekmeleri oyle serttiki ayak yada dirsek vurdugu belli oluyordu sanki tutacakmisim gibi oluyordu
Canim ben suan 18 haftalik hamileyim ve ikinci hamileligim. Ikincide 13 haftalikken hissetmeye basladim. Nasil desem göbeğin altinda kanat cirpma gibi bişi oluyodu. Ama fazla uzun sürmüyo 2 3 saniyelik bisi. Zaman gectikce kipirtilar daha güçlendi suan yine gobegimin altinda masallah hic durmuyo. Kendini fazla yorma uzan yarim saat bi kendini dinle. Mutlaka hafifte olsa bi hareket hissedersin
Canim 19. Haftada ben de hissedememistim. Hatta sağlık ocagindaki aşımı hareketleri hissetmediğim için yapmamislardi. Ama 20. Haftada bir başladı tekmelemeler. Şimdi sağ olsun ayağını kaburgamdan indirmiyor :))
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar anladigim kadariyla sabretmem gerekiyor:) bende sabirsiz bi insan olarak nasil sabrederim orasini hic bilemiyorum ama diyorumki bebegim iyi olsunda herseye raziyim :)
DerinWood
arkadaşım sen deneyimlisin bana cevap verebilir misin benim son adet tarihim21 nisan günüm geçti test yaptım kan verdim son verdiğim kan2256 di pazartesi randevu aldım doktora gitmek için ilk olarak doktor karnimdan mı bakar vajinadan mı bide kalbini duyabilir miyim acaba
DerinWood
arkadaşım sen deneyimlisin bana cevap verebilir misin benim son adet tarihim21 nisan günüm geçti test yaptım kan verdim son verdiğim kan2256 di pazartesi randevu aldım doktora gitmek için ilk olarak doktor karnimdan mı bakar vajinadan mı bide kalbini duyabilir miyim acaba
Tatlim alttan bakmiyorlar asla yasak.Acil bir durum olursa ancak bi ihtimal herseye ultrasonda bakiyorlar karnindan senin istegin disinda hicbirsey yapamiyorlar