"ne zaman istetecek seni" sorularına ne cevap veriyorsunuz?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar evlilik için sevdiğimizle planlar yaparız ama millet anlamaz bu durumdan çoğu zaman ve sormaya başlarlar sürekli ne zaman istemeye gelecek??
ama daha zamanınız vardır mesela para biriktirme gibi..
bu gibi sorularda ne cevap veriryorsunuz? ne cevap vermek gerekir ? yada ne cevap verdiniz?
ben şuan bu malum dönemdeyim askerden geldi şimdi bayrm önümüz soracaklar kuzenler ne zaman isticek diye?? ben şimdi bunlara ne desem para biriktircek gibi özel şeyleri sölemek istemiyorum mesela bilmiyorum hiç evlenmek istemiyorum falan desem olurmu ..şimdi bazıları düşünür bu çocuk bunu almayacak heralde diye...bunu düşündrütmek istemiyorum...bizim planlarımızı bilmiyorlar...iş bulunca demiştim bi kaç akrabama iş bulması da yakın..ee şimdi de diyecekler ki iş buldu hani istemiyorlarmı?? ayyy yardım lütfen milletin ğazı torba değilki büzesin konuşuyorlar merak ediyorlar bişeyde diyemiyosun of kafam çok karışıkkafamçokkarıştı

Biraz erken mi bahsettiniz ilişkinizden ailenize?

yok canım zaten biliyolardı hatta geçen yaz duydu annem
annem öle hiç bişey demez ağzını bıçak açmaz bu konularda ama akraba lar yaaaa anamdan daha meraklılar amaç evlenmemi istemeleri dedğilde bu çocuk bunu ne zaman alacak,dalga mı geçio acaba davaları işde:oklava:

Bizim buralarda pek sorulmaz bu işler..
Zaten her iki taraf da maddi manevi hazırsa,evlenmeye niyetleri varsa,nasip olmuşsa olur...
Kuzenlerim kaç yıl flört ettiler hiç kimse de ağzını açmadı.. Bize ne canım?

Bizim buralarda pek sorulmaz bu işler..
Zaten her iki taraf da maddi manevi hazırsa,evlenmeye niyetleri varsa,nasip olmuşsa olur...
Kuzenlerim kaç yıl flört ettiler hiç kimse de ağzını açmadı.. Bize ne canım?

bizimkiler soruyor işte maddi olarak hazır değiliz zaten yeni geldi askerden ama sorular başlayacak biliyorum:gitme:

ben okulum var bu sene bitiyor artık kpps ye hazırlanıcam inglizice kursuna gidicem bide şu var şunu sölüyorum evlenince bekar hayatındaki gibi rahat özgür olamıyosun erkenden evlenip neden agır bi sorumluluk alayım daha buna kendimi hazır hissetmiyorum ensempatiksalakcinni az bii 3 sene var genelde böle

bizimkiler soruyor işte maddi olarak hazır değiliz zaten yeni geldi askerden ama sorular başlayacak biliyorum:gitme:

Bence cevap verin,altta kalmayın..
Evlenince geçiminizi onlar mı sağlayacaklarmış acaba?
Yoksa siz maddi zorluk yüzünden huzursuz olunca düğün bayram mı yapacaklarmış?
Siz böyle sustukça üzerinize gelen çok olur...

yaşım daha küçük bakalım belki daha iyi bi kısmet çıkar de geç ..hay allam ya ne meraklı insanlar varya ..

Daha hazır değiliz de, yeter. Ayrıntıya girme.

Bana da öyle deseler keşke, bana genelde "ne zaman istemeye geleceğiz" deniyor.kaydirigubbakcemile3

ayy bu soruyu soranların çoğu düğünüme bile gelmedi
daha isteme safhası olmadan da yok verilmiş yok ailesi istememiş yok ayrılmış
evlendik her hafta anneme ee torun var mı
hamile olursun gözleri direkt karnında
mileetin agzı torba olsa da bi büzsek ne vardı

haa bir de yaşıtlarını örnek gösterirler bak senle okumuştu çocugunu kucağına aldı
yaşın geldide geçiyor yok ailen mi istemiyor
benim iki senemi zehir ettiler

bende aynı durumdayım kimse evlen diye tutturmuo ama şakasına arkadaşlarım falan soruolar
gerçi bizim daha askerlik vs var o yüsden "daha askerliğini yapıcak parasını kazancak beni geçindirmek kolay diildir anacım benm masraflarımı karşılamak oldumu en güzeli olsun dimi azcık yorucak kendini hem hemen evlenipte napıcam ev mi temizlicem hergün yemek mi yapcam bide işe gitcem azcık rahatıma bakıyım acelesi yok kaçmıyoruz heralde" diyorum
ailem sormuyo zaten ama sorsalardı onlarada bu cevabı verirdim

amannnn ne zaman istiyo diye sorarlar
snra ne zaman nişşan derler
snra ne zaman düğün derlerrr
snra çocuk ne zaman derlerrr
snra ayy ikinciyide yap derlerrr
pffffffff bıktım bu sorulardann cnm

takma he de geççç

ayy bu soruyu soranların çoğu düğünüme bile gelmedi
daha isteme safhası olmadan da yok verilmiş yok ailesi istememiş yok ayrılmış
evlendik her hafta anneme ee torun var mı
hamile olursun gözleri direkt karnında
mileetin agzı torba olsa da bi büzsek ne vardı

haa bir de yaşıtlarını örnek gösterirler bak senle okumuştu çocugunu kucağına aldı
yaşın geldide geçiyor yok ailen mi istemiyor
benim iki senemi zehir ettiler

bende aynı durumdayım kimse evlen diye tutturmuo ama şakasına arkadaşlarım falan soruolar
gerçi bizim daha askerlik vs var o yüsden "daha askerliğini yapıcak parasını kazancak beni geçindirmek kolay diildir anacım benm masraflarımı karşılamak oldumu en güzeli olsun dimi azcık yorucak kendini hem hemen evlenipte napıcam ev mi temizlicem hergün yemek mi yapcam bide işe gitcem azcık rahatıma bakıyım acelesi yok kaçmıyoruz heralde" diyorum
ailem sormuyo zaten ama sorsalardı onlarada bu cevabı verirdim

amannnn ne zaman istiyo diye sorarlar
snra ne zaman nişşan derler
snra ne zaman düğün derlerrr
snra çocuk ne zaman derlerrr
snra ayy ikinciyide yap derlerrr
pffffffff bıktım bu sorulardann cnm

takma he de geççç

kızlar güzel yorumlarınız için teşekkürler
"bu çocuk bunu almicak heralde" süsü verilmesinde artık gerisini halledicem :gitme:

Back
X