"ne zaman istetecek seni" sorularına ne cevap veriyorsunuz?

herkes istediğini düşünsün desin... canın nasıl istiyorsa öyle cevap ver. onlar ciddi olduğunuza inandılar diyelim allah korusun da anlasamadınız ayrıldınız. sizle acısını onlar mı cekicek. şimdi de bırakın istemiyorlarsa inanmasınlar. sonunda ne olacağını ne siz ne onlar bilmiyor. hiç gocunmayın. daha erken diyin,güzel bir düğün icin para biriktirmeliyiz erken diyin, acelemmi var diyin... onlar bu cevaplardan istiyorlarsa sizinle eğlendiğini düşünsün dedikodu yapıp kısa süreli sevinsinler.. siz gerçeği bildikten sonra. ;)

ayrılık da olabilir,maddi sıkıntı da mesele olmayabilir,askerlik de olmayabilir,
sadece istemiyordur henüz,üstemiyorumdur henüz,
bu şekilde erkekler de kaçıyor,çünkü bu gerginlikleri onlara da yansıtıyoruz,
ilişkilere oılur olmaz burnumuzu sokmada üstümüze yok,
hepsi saçma sapan ucuz tipler yaaa:mymeka:

kısmet de geç cnmmm..bende 2.5 ay oldu evleneli..ondan önce nezman evlencen diyip duruyorlardıı...şimdii nezman bebek yapcan diyorlarrr..milet buuu sürekli bşy bulurrr..bebegim olur ondan soonra ikinciyi nezman düşüüyosun derler..klasik sorular bitmes..benim tüm bu srolara cvbım hep aynı olmuştur..
"kısmetttttt ne desem şimdi yalan olur" diyip kapatıyorum konuyu:)

amannnn ne zaman istiyo diye sorarlar
snra ne zaman nişşan derler
snra ne zaman düğün derlerrr
snra çocuk ne zaman derlerrr
snra ayy ikinciyide yap derlerrr
pffffffff bıktım bu sorulardann cnm

takma he de geççç

aynennn...ben şu an 3.aşamadayım...düğün ne zaman diyip duruyo millet...nişanın ertesi günü sormaya başladılar:bbo: 3 ay oldu nişanlanalı,seneye diyoruz artık...

valla evlenince bebek ne zaman diyen olursa ,keyfimin kahyasımısınız diycem artık aaaa

boşver canım millet öyle meraklı ki böyle şeylere...yukarda arkadaşın yazdıklarına bişey ekliyim....evlenirsin,çocuğunda olur bu sefer en ufak bi tartışma bi tatsızlık sezsinler,boşanacak bunlar demeye başlarlar...millet birbirinin özel hayatıyla bozmuş kafayı.....

canımız ne zaman isterse o zaman de zemuszemus

ayrılık da olabilir,maddi sıkıntı da mesele olmayabilir,askerlik de olmayabilir,
sadece istemiyordur henüz,üstemiyorumdur henüz,
bu şekilde erkekler de kaçıyor,çünkü bu gerginlikleri onlara da yansıtıyoruz,
ilişkilere oılur olmaz burnumuzu sokmada üstümüze yok,
hepsi saçma sapan ucuz tipler yaaa:mymeka:

yatsıtmamaya çalışıyorum ama sabır gerekli bana
Bu işler kısmet işi de geç kime ne yaw

evet öle dicem kısmet bilmiom dicem
kısmet de geç cnmmm..bende 2.5 ay oldu evleneli..ondan önce nezman evlencen diyip duruyorlardıı...şimdii nezman bebek yapcan diyorlarrr..milet buuu sürekli bşy bulurrr..bebegim olur ondan soonra ikinciyi nezman düşüüyosun derler..klasik sorular bitmes..benim tüm bu srolara cvbım hep aynı olmuştur..
"kısmetttttt ne desem şimdi yalan olur" diyip kapatıyorum konuyu:)

ayne öle canım "bilmiyorum" en güzel cevap
aynennn...ben şu an 3.aşamadayım...düğün ne zaman diyip duruyo millet...nişanın ertesi günü sormaya başladılar:bbo: 3 ay oldu nişanlanalı,seneye diyoruz artık...

valla evlenince bebek ne zaman diyen olursa ,keyfimin kahyasımısınız diycem artık aaaa

boşver canım millet öyle meraklı ki böyle şeylere...yukarda arkadaşın yazdıklarına bişey ekliyim....evlenirsin,çocuğunda olur bu sefer en ufak bi tartışma bi tatsızlık sezsinler,boşanacak bunlar demeye başlarlar...millet birbirinin özel hayatıyla bozmuş kafayı.....

canımız ne zaman isterse o zaman de zemuszemus

1.ci çocuğu yarapsın öle kalsın dersin "heralde 2.olmuo "bile derler ay bu milletin hakkından gelmek lazım aslında

kısmet bu işler hayırlısı teyzecim bakalım.. siz daha daha nasılsınız?
=)))

evet olabilirboshayallersmile

askerdeyken bile sormaya başladılar gelince hemen nişan isteme olcakmı diye
bende dedim ki "bilmiyorum" ozamanda dediki bir kaç kişi "nasıl bilmiosun ya hiç konuşmuomusunuz sanki" diyen oluyor teyzemin kızı çk soruo ya gıcıklığına bu durumda ne diyeyim kızlar ya bağırıp çağıramıosun da

arkadaşlar "bilmiyorum kısmet" deyince
,"nasıl bilmiosun ya hiç konuşmuomusunuz aranızda sanki " diyen bile oluyor buna ne cevap vereyim fikir lütfen

''Konusmalarımızı mı söylim size tek tek, özele saygı '' de o zaman.
Açıklama yapmak zorunda değilsin kimseye. Bu ikinizin ilişkisi.

bebeişim şimid o dediğin çok doğru ama bunu soran kişiler öz yeğenlerim beraber büyüdük herşeyimiz anlatırız birbirmize tabi ben bu konuları pek anlatmıorum
böle yakınllarıma de sert çıkmak istemiorum zati alınganlar ..
söle kırmadan en kurnazından bir cümle kurmak istiyorum

Back
X