Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ben 13 Haftalık hamileyim. Geçen hafta tartıldım henüz kilo almamışım. Ne zamandan itibaren kilo alınıyor. Siz ne zaman ve kaç kilo almaya başladınız? Simdiden tesekkurler :)
Bende bulanti kusma hic olmadi ama biraz istahsizlik vardi. Ilk 16 17 hafta hic kilo almadim. Daha sonra azar azar kilo alimi basladi. +2 kg ile yola devam.
Bende 12 haftaligim daha almaya baslamadim. Daha dogrusu adam gibi yemek yemeye baslamadim. Ama anacugumun yaninda olaydim kesin fazla fazla alirdim. Cunku bir suru sey cekiyo canim. Ee kendimde yapamayinca oyle kaliyor.
52 ile basladim. 49.5 kiloya dustum. Arada 50 oluyordu. Su an 18 haftaligim. 15ten itibaren kilo almaya basladim. Baslangic kiloma yaklastim. Henuz tam gelemedim.
66yla basladim. Bulanti ve kusma yüzünden 64e düstüm. Tüm gün süren Bulantilar yerini sadece sabaha birakinca yemek yemem de düzeldi hamd olsun. Baslangic kilomdayim mutluyum
Vallahi benim hiç mide bulantım olmadığından ve bir anda iştahım tavan yaptığından direk kilo almaya başladım. 17hafta bitmek üzere ve şimdiden 3 kilo aldım :))
Merhaba hanımlar ben 13 Haftalık hamileyim. Geçen hafta tartıldım henüz kilo almamışım. Ne zamandan itibaren kilo alınıyor. Siz ne zaman ve kaç kilo almaya başladınız? Simdiden tesekkurler :)