Ne zaman olacak?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.934
4.223
173
Kizlar eski hoslandiklarimin ya sevgilisi var ya evlendiler benim hayatimda hic kimse olmuyor ask ne zaman kapimi calacak umidi kesmek üzereyim:(

Benim sevgililerim evlendi coluk cocuk sahibi oldu 😁 hoşlandıklarımi saymıyorum

Bacım sen bu konuya biraz fazla taktın. Bence farklı hobiler, uğraşlar edinmelisin. Bir yardım kuruluşuna gidip gönüllü olabilirsin. Biraz farklı şeylere yönel, sürekli gönül işlerini düşünmek sana birşey kazandırmaz

Ben 26da buldum aynı sene içinde evlendim, umudunu yitirme

Daha gencecik hatunsun. Dış dünyayı keşfet önce, ufkunu genişlet. Böylelikle hem kendine bir şeyler katarsın hem de hayatına girecek insanın çok daha kaliteli biri olma ihtimali artar.

Yani bunu 40-50 yaşlarındaki birisi dese tamam ama...

Hoşlandıkların bide yani , kız altı üstü hoşlanmışsın salla yaa , arkaya değil önüne bak , üç vakte kadar çalar kapını seninki . :KK55:

Ay inanır mısınız ben üniversiteye başladığım günden sevgilimle tanışana kadar (2 sene) benim niye sevgilim olmuyor diye ortalıkta dolandım :KK70: Üniversite ortamında çok erkek karşıma çıkıyordu ama hiçbiri içime sinmiyordu. Sonra şuan ki sevgilimle tanıştım hala birlikteyiz 4 sene olacak. Şimdi diyorum ki baya saçmalamışım :KK53: iyi ki olmamış üniversitenin ilk 2 senesini kafam rahat, arkadaşlarımla eğlenerek geçirmişim. Sizin de yaşınız çok genç ilerde bu günleri benim gibi gülerek hatırlarsınız :)

Back
X