Ne zaman rahatlarim?

Mozartella

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
235
172
23
Merhaba kk hanımları az once bir konu okudum, aklıma geldi :) Benim 3 aylik bebeğim var, ilk bebeğim. Zaten su an başka da dusunemiyorum :) Annelige alışmaya çalışıyorum, bebeğimi cok seviyorum tabii ki ama zorlaniyorum biraz. Sağ olsun eşim de yardımcı oluyor, annem de yanımda oldu bir süre. Hala da oluyor ama zor yine de bebek büyütmek. Sorum şu ki ne zaman biraz daha rahatlarim? Su an en iyi zamanların, bebek büyüdükçe daha da zorlanacaksin diyorlar ama su an dışarı ciksak bebek genelde durmuyor,agliyor. Evde olsak biraz oyalaniyor, sonra uyuyana kadar husursuzluk, ağlamalar ... Sürekli kucak istiyor, bazen kucak da yetmiyor. Oyuncaklarla oyalansa yürümeye başlasa daha mı rahatlarim acaba diyorum. Tecrübeli annelerden yardım istiyorum :)

Canim şuan oyundan filan anlamaz daha çok küçükmus. Büyüdükçe daha rahatlarsin. Benimki şuan 9 aylik 3 aylikkenki hali düşününce arada dağlar kadar fark var. Tuvalete gidemedigim zamanlar bilirim :)

Şuan mutfakta isim olduğunda getirip mama sandalyesine koyuyorum önüne bi kaç oyuncak ben isimi bitirene kadar oyalaniyor. Ya da camasir filan aticaksam utu yapicaksam yurutecine koyuyorum pesimde dolanip duruyor. Ama temizlik konusunda hala bi çözüm bulabilmiş değilim hep yarim kaliyor temizliğim :) o kadar uzun sure ilgisiz kalmak istemiyor huysuzlaniyor.
Bende yürüyüp konuşmaya başlayınca filan birlikte yapariz diye dusunuyorum.
Aslinda evet buyuyunce daha zor diyorlar ama ne bileyim büyüdükçe daha kolaylasiyor gibi geldi bana simdilik. İlerisini bilemicem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…