• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman söylemeli

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
Merhaba arkadaslar,
bundan 2-2,5 yıl önce sözlenmistim 1-2 ay sonrada ayrıldık,hatta o zamanda burada konu acmıştım bu konuyla ilgili. O zamandan beri hayatıma kimse girmedi,okulum bitene kadar gönlümü kapatmaya karar vermiştim. Hersey insanın planladığı gitmiyor tabi,herkese hayir derken karşıma biri çıktı ve biz bikac haftadır görüşüyoruz. Onunla konuşurken cok mutlu oluyorum,cünkü ruh ikizim gibi düşünceler,beklentiler,hobiler,degerler o kadar ayniki,ilk kez bi erkeği bu kadar hayranlıkla dinliyorum ve ilk kez bu kadar içten dinleniyorum.o daha önce ciddi düşünmeye fırsatı olmadıgı icin evlilik konusunu hep ertelemiş,ama henuz cok erken oldugu icin geçmişteki iliskilerini falan sormadım.Fakat ben bu 1-2 ay bile olsa daha onceden sözlü oldugumu ne zaman anlatmalıyım bilmiyorum.ben anlatmaktan yanayım cunku aramızda gizli saklı kalsın istemiyorum fakat nasıl ve ne zaman anlatacağımı bilemiyorum. O sorana kadar beklemelimiyim yoksa o sormadan söylemelimiyim?bunun icin en dogru zaman nedir kızlar yardımcı olursanız cok sevinirim

Gecmisini-hayatina girenleri sordugun da söylemelisin bence. Evlilik degil sonucta. Sorupta soylemediysen daha sonra kendisi öğrenirse altında baska şeyler arar. öyle bi durum olmadigina gore kafana takma derim. Sonucta herkesin gonlune-hayatina giren kişı yada kişiler olmuştur illaki. Buarada mutluluklar dilerim. (:

bence önce bibirinizi daha iyi tanıyın zamanı gelince geçmiş konusu zaten açılıyor.açıldığı zaman söylersiniz.ya da böyle rahat edemiyorsanız siz konu açıp bu arada söyleyebilirsiniz.sonuçta evlenip boşanmamışsınız sözlenip ayrılmışsınız gayet doğal birşey

bence bi an önce anlatın. haberi olsun.
daha sonra anlatırsan altında bişey arıcaktır:51:

bende bundan korktugum icin anlatmak istiyorum biran önce.ama konusu acilmadan anlatirsam unutamadigimi düsünür diye korkuyorumki hic öyle bisey yok,zaten asik olarak sözlenmemistim.o yüzden konuyu acsin diye bekliyorum ama hic gecmisinde sunu yasadinmi bunu yaptinmi diye sormadi.

Gecmisini-hayatina girenleri sordugun da söylemelisin bence. Evlilik degil sonucta. Sorupta soylemediysen daha sonra kendisi öğrenirse altında baska şeyler arar. öyle bi durum olmadigina gore kafana takma derim. Sonucta herkesin gonlune-hayatina giren kişı yada kişiler olmuştur illaki. Buarada mutluluklar dilerim. (:

aynen öyle,yani bazilari gibi 10-15 kisiyle gezip tozup hic sözlenmedim veya ciddi düsündügüm birisi olmadi demiyorum en azindan :) utanilacak biseyde yapmadim,zaten bundan dolayi ayrilacaksa gercekten sevmiyordur bence.sadece dogru zamani kestiremiyorum. cok tesekkür ederim bu arada insallah Allah herkesin gönlüne göre versin :)

bence önce bibirinizi daha iyi tanıyın zamanı gelince geçmiş konusu zaten açılıyor.açıldığı zaman söylersiniz.ya da böyle rahat edemiyorsanız siz konu açıp bu arada söyleyebilirsiniz.sonuçta evlenip boşanmamışsınız sözlenip ayrılmışsınız gayet doğal birşey

evet dogru söylüyorsunuz,konuyu ben acabilirim.ilk tanistigimizda hic aklimda bile yoktu ama gün gectikce iliski ciddilestikce bende söylemem gerek diye düsündüm.bencede dogal,evlenip bosanmak bile dogal oldu artik.tesekkür ederim cevap icin

evet dogru söylüyorsunuz,konuyu ben acabilirim.ilk tanistigimizda hic aklimda bile yoktu ama gün gectikce iliski ciddilestikce bende söylemem gerek diye düsündüm.bencede dogal,evlenip bosanmak bile dogal oldu artik.tesekkür ederim cevap icin

rica ederim :) evlenip boşanmak da çok doğal tabi ki fakat daha ciddi bir durum olduğu için öyle söyledim

Bence hiç söyleme kurdun aklına kuzu sokma durduk yere. Erkekler kıskanç olur kafasında kurar da kurar boş yere hiç huzurunu bozma derim. BI benim fikrim. Benim görüştüğüm bi çocuk vardı evlenip boşanmış sonradan öğrendim ama benden yana hiç sıkıntı olmadı o dert yaptı sıkıntı yaptı

Bence hiç söyleme kurdun aklına kuzu sokma durduk yere. Erkekler kıskanç olur kafasında kurar da kurar boş yere hiç huzurunu bozma derim. BI benim fikrim. Benim görüştüğüm bi çocuk vardı evlenip boşanmış sonradan öğrendim ama benden yana hiç sıkıntı olmadı o dert yaptı sıkıntı yaptı

Canım gizli saklı seyleri hic sevmem yürüttüğün mantık cok dogru ama ben kırk yılda bisey gizlerim birinden o muhakkak ortaya cikar sonra mahcup olurum.bu farklı bisey bastan soylemeyip sonra ortaya çıkarsa açıklanacak durum deil empati yapıyorum hayatta affedemezdim cok gec öğrenirsem daha neler sakladı kimbilir diye dusunurdum.ama zaten bugun söyledim rahatladım üzerimden buyuk bi yük kalktı,gayet olgunlukla karşıladı keske insan hata yapmadan olgunlaşsa ama olmuyo hepimiz yapıyoruz dedi... Atlattım yani cok sukur :) hepinize tesekkur ederim cevap verdiginiz icin

Back
X