- Konu Sahibi cartoongirl
2010 güzel başladı demiştim benim için. 6 ay süren işsizlikten sonra iyi firmada iş ve sonra da yeni bir ilişki. Mutluydum. Sonra herşey tersine gitmeye başladı. Önce işten çıkarıldım. Daha sonra da erkek arkadaşımdan ayrıldım. O bıraktı beni daha doğrusu. Bunlar dışında maddi problemler var evde. Kredi kartı borçları vs. Her gün bankadan arıyorlar açmıyoruz artık. Ablam işsiz ben işsiz, babamın bir tek emekli maaşı. İş de bulamıyorum. Nereye gitsem olumsuz. Bu da bunaltıyor beni. Sonra ilişkilerden yana da şansım yok. 26 yaşındayım şöyle geriye bakınca adam gibi bir ilişkim olmamış. Zaten en uzunu da 1 yıl. Sonrakiler hep kısa kısa. Kendimle de barışık değilim. En ufak şeyde üzülüp karalar bağlıyorum. Bir kötü huyumda bir insana hemen bağlanmam. Son ilişkim mesela 2. ayı daha doldurmamıştık ama demek ki bağlanmışım. Artık söylediği sözler bana seni seviyorum demesi mi bilmiyorum. Aslında bendeki sevgiden çok alışkanlık bağlılıktı galiba. Neyse kısacası artık her yönden mutlu olmak istiyorum. Güzel bir işim olsun, beni seven ama gerçekten seven biri olsun.