Ne Zaman Tam Anlamıyla Mutlu Hissedeceğim?

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
2010 güzel başladı demiştim benim için. 6 ay süren işsizlikten sonra iyi firmada iş ve sonra da yeni bir ilişki. Mutluydum. Sonra herşey tersine gitmeye başladı. Önce işten çıkarıldım. Daha sonra da erkek arkadaşımdan ayrıldım. O bıraktı beni daha doğrusu. Bunlar dışında maddi problemler var evde. Kredi kartı borçları vs. Her gün bankadan arıyorlar açmıyoruz artık. Ablam işsiz ben işsiz, babamın bir tek emekli maaşı. İş de bulamıyorum. Nereye gitsem olumsuz. Bu da bunaltıyor beni. Sonra ilişkilerden yana da şansım yok. 26 yaşındayım şöyle geriye bakınca adam gibi bir ilişkim olmamış. Zaten en uzunu da 1 yıl. Sonrakiler hep kısa kısa. Kendimle de barışık değilim. En ufak şeyde üzülüp karalar bağlıyorum. Bir kötü huyumda bir insana hemen bağlanmam. Son ilişkim mesela 2. ayı daha doldurmamıştık ama demek ki bağlanmışım. Artık söylediği sözler bana seni seviyorum demesi mi bilmiyorum. Aslında bendeki sevgiden çok alışkanlık bağlılıktı galiba. Neyse kısacası artık her yönden mutlu olmak istiyorum. Güzel bir işim olsun, beni seven ama gerçekten seven biri olsun.

bir yandan ağlatırken diğer yandan gülersin

hep mutlu olan kimse yok şu dünyada

en güzeli elindekilerle yetinmeyi öğrenmekmafoldumben

Ha deyince olmaz birşey.

Tamam sen doğru dürüst bir ilişki istiyorsun bunu beklemiceksin ki çıksın karşına.

Borçlarınıza gelince Allah kolaylık versin .

Umarım en kısa zamanda dilediğin gibi bir iş bulursun

Ya ben çok şey istemiyorum ki. Hem elimde hiç bir şey yok ki. Sağlık iyi bir aile dışında yani. Onlar da olmasa herhalde kahrolurdum.

canım sen ya depresyondasın ya da girmek üzeresin aman diyim, sahip olduklarınla mutlu olmaya bak....boşuna içini karartma...hayırlısı böyleymiş de....inşallah bir kapı açılır yakında iş ve aşk yönünden....bizim elimizden gelmeyen şeylere kendimizi yormak, gücümüz bittiğinde önümüze çıkan fırsatları değerlendiremememize yol açabilir... hakkında hayırlısı olsun....

Ben sizden küçüğüm. Akıl vermek gibi olmasın ama mutlu olabilmek için insanın kendini biraz zorlaması gerekiyor diye düşünüyorum. Olumlu düşünmek için zorlamalıyız kendimizi. İşinizden ayrıldınız, demek ki hayırlısı böyleymiş. Belkide 1 ay sonra çok daha iyi bir işe gireceksiniz. Belli mi olur? Umudunuzu kaybetmeyin. Kredi kartı borçları vs deseniz zaten çoğu insan yaşıyor bunları zamanla düzelir sıkmayın canınızı. Güzel bir ilişkiye gelince gün gelir o da çıkar karşınıza. Yukarıda ki bayanında dediği gibi her şey dört dörtlük olmuyor. Mutlaka bir yerlerde bir eksik kalıyor herkes için böyle bu.

Sevgiyle kalın.

a.s.

Ya ben çok şey istemiyorum ki. Hem elimde hiç bir şey yok ki. Sağlık iyi bir aile dışında yani. Onlar da olmasa herhalde kahrolurdum.

Bak ne güzel sağlığın yerindeymiş...

İyi bir ailen varmış.

Şu foruma öyle konular açılıyor ki ailesinden şiddet gören,sürekli küfür işiten,türlü türlü rahatsızlıkları olan....

Bunlara bakıp bence şükretmelisin haline arkadaşım.

En önemli şeyler sen de var,varsın borcun olsun ne yazar

ben senden farklı değilim aslında..ama arkadaşların dediği gibi şükretmeyi sakın dilinden düşürme...işsizlik çok beter bişiy,ben de varla yok arası..ama sabret...iyi bir ilişki dersen de o gerçekten aramakla,çalışmakla olmaz...o sana geliyor bir gün,bizde hala bekliyoruzz..kendini harab etmen fayda sağlamıyor ne yazık ki,sağlığından oluyorsun o kadar..

insan hayatında bazen böyle şeyler oluyor herşey üstüste geliyor
işin içinden çıkamıyorsun donup kalıyorsun
bu bir dönem canım herkaranlığın sonunda aydınlık var
sabret.ilişkiyi takma kafana derim vakti zamanı gelince
kısmetindeki karşına çıkıyor.

2010 güzel başladı demiştim benim için. 6 ay süren işsizlikten sonra iyi firmada iş ve sonra da yeni bir ilişki. Mutluydum. Sonra herşey tersine gitmeye başladı. Önce işten çıkarıldım. Daha sonra da erkek arkadaşımdan ayrıldım. O bıraktı beni daha doğrusu. Bunlar dışında maddi problemler var evde. Kredi kartı borçları vs. Her gün bankadan arıyorlar açmıyoruz artık. Ablam işsiz ben işsiz, babamın bir tek emekli maaşı. İş de bulamıyorum. Nereye gitsem olumsuz. Bu da bunaltıyor beni. Sonra ilişkilerden yana da şansım yok. 26 yaşındayım şöyle geriye bakınca adam gibi bir ilişkim olmamış. Zaten en uzunu da 1 yıl. Sonrakiler hep kısa kısa. Kendimle de barışık değilim. En ufak şeyde üzülüp karalar bağlıyorum. Bir kötü huyumda bir insana hemen bağlanmam. Son ilişkim mesela 2. ayı daha doldurmamıştık ama demek ki bağlanmışım. Artık söylediği sözler bana seni seviyorum demesi mi bilmiyorum. Aslında bendeki sevgiden çok alışkanlık bağlılıktı galiba. Neyse kısacası artık her yönden mutlu olmak istiyorum. Güzel bir işim olsun, beni seven ama gerçekten seven biri olsun.

hiç bir insan hr yönden mutlu olamaz her zaman da mutlu olamz ki...bir söz var belkı bilirsin..MUTLU İNSAN YOKTUR MUTLU AN VARDIR...diyee

insan hayatının en azından bir tarafıyla tatmin olmak olmak istiyor.çok haklısın hani işin olmaz aşkın olur ona sarılırsın ya da aşkın olmaz işine konsantre olursun yine mutlu olursun da insanın elinde tatmin olacağı hiç bir şey yoksa çok zor gerçekten mutlu olabilmek.benim geçen yılki halimi getirdin aklıma çok kötü bir hastalığım ve kötü giden bir evliliğim vardı,hamileliğin falan benim için hayali bile imkansızdı.iş güç desen o da yarım yamalak.her taraftan köşeye sıkışmış gibiydim.mutlu olacak gerçekten bir şeyiniz yoksa istediğiniz kadar polyanna olun arkadaşlar hepsi bir yere kadar.benki en küçük şeylerle mutlu olurum ama hayatının her tarafı karanlıksa zor o iş.
ama şu söze çok inanıyorum HAYAT SÜPRİZLERLE DOLUDUR.şimdi hastalığımı atlattım,evliliğim düzeldi tam da hayalimdeki gibi oldu :nazar:ve yedi aylık hamileyim.:CüvCüv:
düşünüyorum da geçen yıl tam da bu zamanlar antidepresanlarla ayakta duran ben şimdi gayet mutluyum.Allah'a bin şükür.hiç belli olmaz o tepetaklak olan hayatın bir anda düzelebilir.umudunu asla yitirme.

issizlik maalesef cagimizin sorunu,
Universite mezunu bile olsan ya is bulamiyorsun yada buldugun isler
beklentilerinin cok altinda oluyor. Insan o kadar emek edip okuyor, sonra boyle bir
sonucla karsilasinca yikiliyor tabi. Yaptigin hersey yetersiz kaliyor. Hayat zor gercekten
Ama Allah ta buyuk. Sen yilmadan is aramaya evam et canim.

Ask konusuda tamamen kismet isi, insanin hayatinda biri olmasi cok guzel ama
olmuyorsada zorlamamak lazim. o seni mutlaka bulur biryerlerde.
Allah a dua et arkadasim insallah hem guzel bulursun bir is hemde iyi bir insanlar
karsilasirsin.

hepimizin hayatı böyle be canım,önce mutluluktan nefesin kesilir bakmışsın bir gün doruktayken çakılmışsın yere sonra yeni bir ışık yanar,umut doğar...
hayat işte imtihanlarla dolu...
hakkında herşeyin hayırlısını dile,inşallah da öyle olsun...

Back
X