G Girlxx Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 33 22 8 29 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Girlxx #1 Merhaba arkadaslar, Regl geciktikten sonra kacinci gunde hamilelik testi yapmaliyiz? Ne zaman en dogru sonucu alabiliriz?
Merhaba arkadaslar, Regl geciktikten sonra kacinci gunde hamilelik testi yapmaliyiz? Ne zaman en dogru sonucu alabiliriz?
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.853 736 43 36 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Girlxx #2 10 gün diyorlar ama varsa çıkıyor zaten canim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
G Girlxx Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 33 22 8 29 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Girlxx #3 yagmurpapatya .!.: 10 gün diyorlar ama varsa çıkıyor zaten canim Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim bende bir cok yerde öyle okudum. Belirtiler var ama reglime 2 gun kaldi. Dun test yaptim sonuc negatifti Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurpapatya .!.: 10 gün diyorlar ama varsa çıkıyor zaten canim Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim bende bir cok yerde öyle okudum. Belirtiler var ama reglime 2 gun kaldi. Dun test yaptim sonuc negatifti
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.853 736 43 36 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Girlxx #4 Girlxx .!.: Tesekkur ederim bende bir cok yerde öyle okudum. Belirtiler var ama reglime 2 gun kaldi. Dun test yaptim sonuc negatifti Genişletmek için tıkla... Bekle.bakalim adetle aynı ya ayet etmesi zor Allah hayırlısını versin inşallah vardir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Girlxx .!.: Tesekkur ederim bende bir cok yerde öyle okudum. Belirtiler var ama reglime 2 gun kaldi. Dun test yaptim sonuc negatifti Genişletmek için tıkla... Bekle.bakalim adetle aynı ya ayet etmesi zor Allah hayırlısını versin inşallah vardir
G Girlxx Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 33 22 8 29 11 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Girlxx #5 yagmurpapatya .!.: Bekle.bakalim adetle aynı ya ayet etmesi zor Allah hayırlısını versin inşallah vardir Genişletmek için tıkla... Amin insAllah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurpapatya .!.: Bekle.bakalim adetle aynı ya ayet etmesi zor Allah hayırlısını versin inşallah vardir Genişletmek için tıkla... Amin insAllah