Ne zaman test yapmalıyım?

omaytezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
38
8
1
SAKARYA
Merhabalar arkadaşlar son adet günüm 16 Mayıs adetim bittikten sonra 4 kere ilişkiye girdik ilk ilişki gününden itibaren 2 hafta oldu bugün idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. En doğru zaman ne zamandır test yapmak için lütfen yardımcı olur musunuz

Ama daha adet gecikmemis dediğinize göre. Adet gecikmesinden 4-5 gün sonra yapın testi.

Ahhh yapabilsek sabredebilsek en doğru zaman geciktigimiz zamanlar ama sabredemiyoruz işte canım. Adet döngün kaç gün sürüyor?

En doğru zaman genelde adet gecikmesinin oldugu zmndr cnm tabi sabretmek birqz zor olsa da hakkında hayırlısı olsun inşAllah

Biraz daha bekle derim ben benimki de 14 mayista. Az once silik cizgi cikti. Ama bakan göz kör olur öyle silik. Ben cumayi beklemeyi dusunuyorum dayanabilirsem
Benimde en son bat 14 mayis.Catlatma ignesi vuruldum.Bugun 14.gunu ,dun silikte olsa cizgi cikmisti bugun hic bisey cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…