Ne zaman yeni bir ilişkiye başlasam içimde hep kaybetme korkusu oluyor

Sorununuzun ne olduğunu biliyorsunuz.
Çözümü de belli.
Kendinize hakim olacaksınız.
Ya da gidip bu konuda bir uzmandan yardım alacaksınız.

meşhur Türk kızları şöyle Türk kızları böyle geyiklerinin başlıca nedenlerinden biri bence bu....bi çok kişide aynı şeyin olduğunu düşünüyorum....bende kendi kafamda soru işaretlerim varsa karşımdakine trip yaparım....aslında onun bi suçu yoktur fln....
kendini zorla sakin olmak için...baktın tatsızlık çıkarıcaksın huzursuz hissediyosun kendini uzak dur bi süre...işim var fln de....fevri davranma....kendini en olumlu en iyi hissettiğin anlarda onunla muhattap ol, elinden geldiği kadar tartışmaktan kaçın....çok yüz göz de olmayın.. tel. msjlarından uzak durmaya çalış, hep yanlış anlaşılmalara yol açıyo bence gereksiz bi eylem...bu şekilde biraz cool da takılmış olursun.... aslında amaç kendini eğitmek, kendinle sorununu çözmek, tam anlamıyla kendine güvenmek...:7:
yapıcak başka bişe yok sanırım;)

Haklısınız.. Biraz sakin olabilsem.. Aslında sakinimde işte şizofreni gibi aynı..

depresyon,şizofreni,paranoyaklık,panik atak vs... gibi kelimeleri çok basit anlamlandırıp hayatımıza uyarlamaya bayılıyoruz...şizofreni gayet ciddi bi hastalık!
bundan vazgeçelim artık...

konuna gelince evet sakin olmak anahtar kelime bu...sanırım vesveselerinden bahsediyosun....içinden fısıldayan seni rahatsız eden herkeste olan ses! işte onun adı evham! kendi kendini düzelticeksin....
öğrenci misin neler yapıyosun bilmiyorum ama kendine erkek arkadaşından başka da uğraşlar kesinlikle bul....diğer tavır ve davranışlarını kontrol etmeye çalışıcaksın...hepimiz yaşıyoruz benzer durumları....
detaylı anlatmamışsın zaten....

çok farklı boyutta bi durumsa EBRU 72 arkadaşın dediği gibi bi uzmandan yardım alabilirsin;)

aslında üstüne gitttikce o insanı kaybetmeye mahkum olursunz fazla baskı ilgi her zaman ters etki yapar kendını ve ilişkni rahat bıraksan emınım kı daha da güzel olacak

bu daha önceki hayatında yaşadığın olumsuzlukların etkisi.bir insana güvenmek de zaten o kadar kolay değil,yıllar ister.
yeni ilşkindeki partnerine önyargılı olma ama tamamen de onu çok masum sayıp güvenme.tamam onun sana hiç bir zararı olmamış olabilir ama bu onun sana zarar vermeyeceği anlamına da gelmez..çok şüphesiz olmak da iyi değil.hepten katakulliye geliyorsun yoksa.
dediğim gibi ilişkinde içinin ferah olması yıllar alır.sadece yapabilceğin bunu karşındakine yansıtmamak yoksa karşı taraf boğulur.senin güvenini yıkacak hiçbir şey yapmadığı halde ona güvenmediğini hissederse haksızlık yapmış olursun.

geçmişte yaşadığın olumsuzlukları yansıtıyorsundur doğal birşey bence .çok sıkma erkekler sıkmaya gelmez biliyorsun ama yüzde yüzde güvenme erkeğe güveniilmez asla .güvenmiş gibi yapıp güvenmeyeceksin .

teşekkürler kızlar ilginiz yardımınız için.. Yeni yeni tanımaya başlıyorum işte.. Dediğiniz gibi elimden geldiğince sıkmamaya özengösteriyorum

zaten sen onu ne kadar sıkarsan sık her sanıye msj at her dakıka ara..
onu baglasanda tutamazsın. o senınle bı flort yasıyorsa bunu ıstedıgı ıcın yasıyor.
kendını hıc bıseye cok baglama. sen onu fanusa koyamazsın ki sana yalan soylemesın dıye.
o sana deger verıp senınle bırlıkteyse sende kendıne deger ver ve ben kıymetlıyım dıyebılmeyı ogren :)
Ama suan bırbırınızı sevmenın tadını cıkart.
ıcınde 2. bı kısı var demıssın madem oyle dusunuyosun ıcındekı kısıyle savasmayı bırak oyle bırı olmadıgını kabullen.
bunu tek basına yapamadıgın an bı uzmandan yardım alarak kolaylastırabılırsın.

Ya bu boş durmaktanda olabilir yapacak bir şeyin yoksa sevgiline sarıyor olabilirmisin acaba ? Üzerine gitmeye devam edersen gerçekten kaybedersin erkeklere fazla ilgi göstermeyen kızlar daha cazip geliyor aksi taktirde sıkılıyorlar.. Hele ilişkin yeniyse kıskançlık kısıtlama vs.gibi şeyler yapma ilişkin oturunca işler değişir :47: Kafanı farklı şeylerle meşgul etmeyi dene

Son düzenleme:
bende de var biraz kaybetme korkusu...öncelikle sürekli beraber takılmayın,onunda ayrı bir yaşamı olmalı,seninde...sürekli üstüne gitme erkekler cabuk sıkılıyor o zaman...sakin ol,kendine güven..ama bunları yaparken ipleri cok salma;) güven zamanla oluşur,ilişkide zamanla oturur...

ben de şuan aynı dertten muzdaribim!:( ve çok kötü gerçekten çok kötü bir şey! insanı her zaman mutsuz eden bi durum!

benim durum biraz daha farklı ama sorunumuz aynı! şöyle ki benim evli olan bir arkadaşım beni şuan birisiyle tanıştırmak istiyorlar. görücü usulü gibi ama tam öyle demek te doğru değil.yani karşı da ki evlenmek istediğini söylemiş sonra çocuk ta beni fotoğraflar dan görünce çok beğenmiş ve şimdi tanışmak istiyor. 2 hafta dır ben den haber bekliyorlar.her gün telefon açıyorlar.ama ben nedense kesin bi şey söyleyemiyorum. ve ben de kendisini fotoğraflardan gördüm ve beğendim kültür ve karakter olarak gerçekten çok uyumluyuz yani aradığım ideal eş diyebilirim. yani aslında bi elektiriklenme var aramızda:) ve ben gerçekten tanımak istiyorum. ama var gör ki aynen senin gibi sanki tanışacam da iki gün sonra beni üzülecekmişim gibi korku var yani güvenemiyorum kimse ye!!! ama böyle böyle de olmazki! belki de karşım da ki benim mutlu olacağım kişi ama bu korku hep uzaklaştırıyor beni erkeklerden!!
ve şu an benden haber bekliyor o hala!!!!
atmam lazım bu korkuyu bu hisleri içimden!!!
:(((((

bende aynıyım güvenemiyorum ya nasıl olacakm bilmiyorum ama çözüm bulmam gerek birisi ile tanıştım ve çocuk ciddi olduğunu söyledi ama ben güüvenemiyorum ona ya delirmek üzereyim kafayı yiyeceğim oda güvensizliğimin farkında ve artık kardeşim demeye başladı buda rahatsız ediyo beni ama nasıl olacak yaklaşamıyorum

Korkunun ecele faydası yok tatlım :))
daha önceki ilişkilerinin olumsuzluğunu tüm insanlara yaymak gereksiz tabi ama
Zaten güvenme bencede :)))

Birlikte olduğun anlarda mutlu olmaya bak kaybedeceksen zaten kaybedeksin
Hep korku dolu olup hiç yaşayamamaktansa,birlikte olduğun zamanların tadını çıkarmaya bak

Back
X