ne zaman...

Arkadaşlar kaynata ölür ama kaynana sağ, yada kaynana sağ kaynata ölmüş kardeşler miras bölüşür mü ? yoksa anne yada baba hangisi sağ ise istediğini, istediği evladına verebilir mi,nben ölünce bölüşün derse..genelde ev alırken hep erkek evlada alınır ya,bizim yanımızda olsun korusun gözetsin diye,sağ oldugu sürece malının yönetim hakkı anne baba da mıdır? kardeşler arasında mal paylaşabilir mi...ne zaman olur..hayatta olan anne yada baba paylaşım istemezse hangisi olmalı
ALLAH BENİM PEDERİME SİZİN GİBİ MİRASI DÜŞÜNECEK BAŞKA BİR GELİN DAHA NASİP ETSİN :KK53:YAKLAŞIMINIZ ELTİMİ HATIRLATTI BANA :KK57:

ALLAH BENİM PEDERİME SİZİN GİBİ MİRASI DÜŞÜNECEK BAŞKA BİR GELİN DAHA NASİP ETSİN :KK53:YAKLAŞIMINIZ ELTİMİ HATIRLATTI BANA :KK57:

ben oldugumu nerden biliyorsun benim açtıgım konular genelde başkalarının hayatından esintidir :KK66:

Insallah hayatta kalan anne ve baba yeterince akli selimdir, ve kesinlikle malini mulkunu paylastirmaz evlatlarinin arasinda hayatta oldugu surede. Kendisi ne zaman olurse, ozaman bir vasiyetle kimin kime gitmesi gerektigini anlatir insallah.

Maalesef anne babalar cok kullanilabiliyor bu miras sebebinden dolayi. Hic olmazsa dagitmasin malini mulkunude evlatlari insan gibi davransin hayatta kalan anne babaya.

Insallah hayatta kalan anne ve baba yeterince akli selimdir, ve kesinlikle malini mulkunu paylastirmaz evlatlarinin arasinda hayatta oldugu surede. Kendisi ne zaman olurse, ozaman bir vasiyetle kimin kime gitmesi gerektigini anlatir insallah.

Maalesef anne babalar cok kullanilabiliyor bu miras sebebinden dolayi. Hic olmazsa dagitmasin malini mulkunude evlatlari insan gibi davransin hayatta kalan anne babaya.

ben evlada mal bırakılmaması taraftarıyım ,mal kavgası yüzünden herkeste hertarafta küslükten geçilmiyor ortalık... iyiki babamın biş yok :)))))))))

Back
X