Ne zamana kadar sürecek bu işkence :(

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Kızlar intihar sebebim olcak bu adam (ABİM) beraber bi işletmede çalışıyoruz evde işyerinde sürekli yanyanayız herşeyime karışıyor . Bekar ugraşı yok diye karışıyodur diyodum evlendi yine aynı insanlarla olan diyaloğumdan tutunda arkadaşlarıma kadar . . bunların hepsinden geçtim . bi arkadaşımla yada tek alışveriş için bile dısarı çıkamıyorum . soru yağmuruna tutuyor .ağzına geleni sayıyor .surat yapıyor . zar zor günler öncesinden işlerimi hallediyorum ki bi bahane bulup hayır demesin diye onda bile çıktıktan bi saat sonra aramaya başlıyo nerde kaldın niye gelmedin hadi gel vs. :KK61: bıktım usandım artık defalarca konuştum( abi bak arama arkadaşlarımın yanında sürekli rezil oluyorum ben zaten geç kalmadan geliyorum) diye ama bahane bağırma bu yüzden dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımda benden uzaklaşıyolar . sizinde varmı böyle karışan ailenizden biri ki eminim durumu benim kadar berbat olan yoktur :cry: evlenene kadar böylemi devam edicek ?

Kızlar intihar sebebim olcak bu adam (ABİM) beraber bi işletmede çalışıyoruz evde işyerinde sürekli yanyanayız herşeyime karışıyor . Bekar ugraşı yok diye karışıyodur diyodum evlendi yine aynı insanlarla olan diyaloğumdan tutunda arkadaşlarıma kadar . . bunların hepsinden geçtim . bi arkadaşımla yada tek alışveriş için bile dısarı çıkamıyorum . soru yağmuruna tutuyor .ağzına geleni sayıyor .surat yapıyor . zar zor günler öncesinden işlerimi hallediyorum ki bi bahane bulup hayır demesin diye onda bile çıktıktan bi saat sonra aramaya başlıyo nerde kaldın niye gelmedin hadi gel vs. :KK61: bıktım usandım artık defalarca konuştum( abi bak arama arkadaşlarımın yanında sürekli rezil oluyorum ben zaten geç kalmadan geliyorum) diye ama bahane bağırma bu yüzden dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımda benden uzaklaşıyolar . sizinde varmı böyle karışan ailenizden biri ki eminim durumu benim kadar berbat olan yoktur :cry: evlenene kadar böylemi devam edicek ?
eşine karşı da bu kadar kıskanç mı abin?

bazi ailelerde boyle maalesef,
babaniz yasiyor mu bilmiyorum ama ya abinize birakilmis tum sorumluluk ya da o abarttiginda oglum dur sus diten olmamis her seyinize karisma hak gormus...
aileden bir buyukle konussaniz belki abinizi uyarirlar,
bunun haricinde tartismadan hatta kavga etmeden abinizin bu davranislarsan vazgececegini sanmiyorum.
disaridayken ailenize haber verip abinize de karistirtmasaniz ise yarar mi acaba...?

Böyle bi sebepten dolayı intihar dusunmen cok gereksiz tamam ozgur olman lazım ama abartılacak bi durum yok en azindan cikabiliyosun arkadaslarinla izin veriliyor sende evlene kadar idare et napican..

Annen baban yokmuki abini bu kadar salliyorsun isin gucunde varmis napacak dovecek mi seni birde coj taviz vermissin ustunde ego tatmini yapmasina izin verme senin hayatina bukadar mudahale edemez dinleme onu

Öncelikle İntiharlık bir durumun yok. Abiler böyle fazla korumacı ve baskıcı olabiliyorlar, bunun önlemini yanlızca baban alabilir. Abine yerini ve sınırlarını belirtirse geri duracaktır. Baban sessiz kaldıkça da evet evlenene kadar böyle gider.

problemleri var belli..kafayı senınle bozmus.bence surat falan yap hep ne bılıyım anlam veremedim abim de yok ki:KK53:

Bir aile buyugune sikayet et, alsin karsisina konussun abini, bildirsin haddini. Ozgur yasamak senin de hakkin

Bugunde her sorunda intihara basvuran ne cok insan var canim derdin varda o kadar kendini oldurcek kadar caresiz degilsin. Aile buyuklerine danis cozum bulunur

Intihari bile cok basitlestirdiniz yaaaa...bi Aile büyügü alsin konussun abinizle...:ssz:

Öncelikle İntiharlık bir durumun yok. Abiler böyle fazla korumacı ve baskıcı olabiliyorlar, bunun önlemini yanlızca baban alabilir. Abine yerini ve sınırlarını belirtirse geri duracaktır. Baban sessiz kaldıkça da evet evlenene kadar böyle gider.
çok sıkıldım böyle olmaktan çevremde arkadaşım kalmadı :(

Back
X