- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Ne zamandır sevgilin yok diyen erkek neyi merak ediyordur? Niye sorar bir erkek bunu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldua. Daha önce hiç sevgilin oldu mu?
b. Son ilişkinin izleri yeterince silinebildi mi?
c. Çok sık mı bir ilişkiye başlama kararı alıyorsun, şıpsevdi misin?
Ne zamandır sevgilin yok diyen erkek neyi merak ediyordur? Niye sorar bir erkek bunu?
Yok hayır o sormadı başka biri sordu da.ne zamandır sevgilin olmadığını merak ediyordur.
kim sordu bunu yoksa hoşlandığın çocuk mu? her türlü saçma bir soru bence yani durup dururken sorduysa.
yukarıdaki arkadaş güzel yazmış da erkekler bu kadar ince düşünür mü emin değilim.
ne zamandır sevgilin olmadığını.
Çok mantıklı :))))
Aynen bence de gereksiz bir soru."Kabalığından" diyeyim en nazik haliyle...
Ne saçma soru bu.
Bir erkek bunu kankasına, asker arkadaşına sorabilir en fazla.
Bir kadına soruyorsa ben de ona sorarım...
"Kardeş sen daha evvel hiç karşı cinsle muhatap oldun mu" diye.
O halde hadi empati yapalim:) mesela ben erkek arkadasima ne zamandir sevgilin yok diye sorcak olsam şu sebeple sorarim: onu unutmak icin mi beni secti,yakin bir zamanda ayrildiysa yaralarini sarmam icin mi benimle, akli hala onda olabilir mi...valla % 98 bunlardan dolayi sorarim.%2 side konusacak konu yoktur suskunlugu bozmak icin sormusumdur :)Ne zamandır sevgilin yok diyen erkek neyi merak ediyordur? Niye sorar bir erkek bunu?
Aynen katiliyorum.O halde hadi empati yapalim:) mesela ben erkek arkadasima ne zamandir sevgilin yok diye sorcak olsam şu sebeple sorarim: onu unutmak icin mi beni secti,yakin bir zamanda ayrildiysa yaralarini sarmam icin mi benimle, akli hala onda olabilir mi...valla % 98 bunlardan dolayi sorarim.%2 side konusacak konu yoktur suskunlugu bozmak icin sormusumdur :)
a. Daha önce hiç sevgilin oldu mu?
b. Son ilişkinin izleri yeterince silinebildi mi?
c. Çok sık mı bir ilişkiye başlama kararı alıyorsun, şıpsevdi misin?