Adet geciktirici var biliyorum korunmak istiyorum ama o da zaman zaman kanamalara yol aciyormus yani tam bir duzen soz konusu degil.korunmam gerekir mi boyle bir donemde tam hastaligima denk geliyor sonuctaSorunu tam olarak anlamadım korunmak mı istiyorsun adeti geciktirmek mi?
Devlette mi yaptiniz bunlari size ne sikayetiniz var dediginde kontrol mu dediniz dugunum var mi ? Gitmem lazim korunmamda lazim cunku hemen cocuk dusunmuyoruz oyle yalniz erkegin korunmasi ile de olacak seyler degil sanirimDugunden once igne ile korunmayi vs. Önermiyor dr lar. Ben dugunden once kadindogum doktoruna gittim muayenemi oldum(yumurtaliklarda sikinti vs var mi bakiyorlar) sordum dugunum olacak su tarihte korunmak icin en önerirsinim dedjm dogum kontrol hapi önerdi dugunden 1 ay 2 ay once falan baslanmali. Sende git dr a muayeneni ol. Bilinçtir bu ayip degil.geciktirici falanda kullanma ha bir hafta önce ha bir hafta sonra gerdek olmuş bence vücuda bu eziyeti yapma derim.
Adetliyken ilişki olmaması gerekir bu durumda korunman da gerekmez canımAdet geciktirici var biliyorum korunmak istiyorum ama o da zaman zaman kanamalara yol aciyormus yani tam bir duzen soz konusu degil.korunmam gerekir mi boyle bir donemde tam hastaligima denk geliyor sonucta
Devlette mi yaptiniz bunlari size ne sikayetiniz var dediginde kontrol mu dediniz dugunum var mi ? Gitmem lazim korunmamda lazim cunku hemen cocuk dusunmuyoruz oyle yalniz erkegin korunmasi ile de olacak seyler degil sanirimDugunden once igne ile korunmayi vs. Önermiyor dr lar. Ben dugunden once kadindogum doktoruna gittim muayenemi oldum(yumurtaliklarda sikinti vs var mi bakiyorlar) sordum dugunum olacak su tarihte korunmak icin en önerirsinim dedjm dogum kontrol hapi önerdi dugunden 1 ay 2 ay once falan baslanmali. Sende git dr a muayeneni ol. Bilinçtir bu ayip degil.geciktirici falanda kullanma ha bir hafta önce ha bir hafta sonra gerdek olmuş bence vücuda bu eziyeti yapma derim.
Evet aslinda bu.ama geciktirici alinsa hamilelik riskide yokmus gibi geliyor aonucta yumurtlama donemi degil bilemedim en iyisi dogum kontrol gibi geliyor doktor ayarliyormus sanirimCanım ilk gün hem korunup hemde regl olmamak mi istiyorsun doğrumu anladım.
Canım eşin condom kullansa yani zaten dk hapı alacaksın en azından diğerini o yapsınEvet aslinda bu.ama geciktirici alinsa hamilelik riskide yokmus gibi geliyor aonucta yumurtlama donemi degil bilemedim en iyisi dogum kontrol gibi geliyor doktor ayarliyormus sanirim
Ben özele gittim canimDevlette mi yaptiniz bunlari size ne sikayetiniz var dediginde kontrol mu dediniz dugunum var mi ? Gitmem lazim korunmamda lazim cunku hemen cocuk dusunmuyoruz oyle yalniz erkegin korunmasi ile de olacak seyler degil sanirim
Ona kalsa dk kullanma diye kendine guveniyo ama ben pimpirik guvenememCanım eşin condom kullansa yani zaten dk hapı alacaksın en azından diğerini o yapsın
Ayni ben nisanlima patliyorum falan oturup suan bile aglayasim var degisik garip..hala devam ediyor musunuz hapa ?Ben de düğünümden 2 ay önce elimde Doğum kontrol hapıyla parkta ağlamıştım bir saat, ben bedenimi seviyodum ühü ühü diye :) düğünüm De adet dönemine denk geliyordu hapı bırakmak yerine biraz daha devam ettim. Bana da bir eczacı arkadaşım söylemişti ama doktorunuza danışmanız en doğrusu elbette.
Iste devlette cok ilgilenirler mi bilemem yuzune bakmadan ilac yazdiklari icin aile hekimine mi gitsemBen özele gittim canim
Direk doktora su tarihte dugunum olacak kontrol olmak istiyorum dedim kontrol vitincede korunmak icin ne onerirsiniz dedim oda dogum kontrol adini yazdi verdi.
1 ay kullandım 1 ay bıraktım şimdi devam ediyorum ama kafama göre yaptım bunu ne derece uygundur bilemiyorum ( 3 aylık evliyim) Gerçekten bana zor gelmişti o dönemlerher şey, banane ben içmem o içsin diye kendi kendime trip atıyordum ....Ayni ben nisanlima patliyorum falan oturup suan bile aglayasim var degisik garip..hala devam ediyor musunuz hapa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?