Ne zormuş şu hediye işi..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
Kızlar selam..
ara ara girebildiğim ve bana kendimi çok iyi hissettiren bu sitede yine sizlere bişey danışmam gerekiyor..
eşime gömlek hediye edeceğim gömleğin kollarının uç kısmında ismini ve soyismini yazdırabileceğim bir yer varmı?
veya ben gömleği başka bir yerden alıyım yazıyı başka yere yazdırıyım. İstanbul Avrupa yakası için bana önerebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim.
teşekkürler

bi ara polo nun internet sitesinde vardı böyle birşey gömleği kendiniz tasarlıyodunuz. hala varmı bilemiyorum.

ama ben florya flyinn in alt katında bunu yapan bi terzi gördm. altın makasmıydı altın iğnemiydi neydi. bide capacity nin alt katındada var.

bi ara polo nun internet sitesinde vardı böyle birşey gömleği kendiniz tasarlıyodunuz. hala varmı bilemiyorum.

ama ben florya flyinn in alt katında bunu yapan bi terzi gördm. altın makasmıydı altın iğnemiydi neydi. bide capacity nin alt katındada var.

teşekkür ederim bakıcam buralara arastırıyorum.
baska yardımcı oalbilecek kımse yokmu

canım bende az önce hediyeyle alakalı bir konu açtım, sağolsun gzüel fikirler aldım, hala da bekliyorum:) çok güzel düşünmüşsün, nerde yapıyorlar bilemiyorum ama çok güzel bir hediye olacağından şüphem yok :):nazar:

canım bu arada bir manşetine adını diğer manşetine de soyadını mı yazdırmayı düşünüyorsun? baskı yapan yerler var tabi ne kadar uzun ömürlü olur b u baskı bilemiyorum ama baskı da yaptırtabilirsin

canım bu arada bir manşetine adını diğer manşetine de soyadını mı yazdırmayı düşünüyorsun? baskı yapan yerler var tabi ne kadar uzun ömürlü olur b u baskı bilemiyorum ama baskı da yaptırtabilirsin

kusura bakma cnm dedıgım gıbı zor gırıyorum bıraz ancak yazabildim, böyle bişeyi birinde görmüştümn ama nerede yapılıyor bilmiyorum polo ya da baktım yok çokta fikir sahibi olan yok sanırım :((( çok istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum :(

böyle hat yazıcı gibi yada ey yazısıyla falan çok şık oluur, nasıl yapcan bulcan bilemedim canım ya kimse de yardımcı olmuyor?

canım bi int.sitesi var hediyeli bişey ismini vermek yasak diye diyemedim orda vardı canım :)

Back
X