- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
şu an kocam eve gelmiyor...durumlar iyi değil.boşanma bir süreç.ha deyince olmuyor.evlilik gibi anlaşmalı olmalıEee siz şiddet için de yıkmıyorsunuz? Size göre ne olursa yuva yıkılır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an kocam eve gelmiyor...durumlar iyi değil.boşanma bir süreç.ha deyince olmuyor.evlilik gibi anlaşmalı olmalıEee siz şiddet için de yıkmıyorsunuz? Size göre ne olursa yuva yıkılır?
Aynen hemen başkasıyla evlenir hem de aldattığı kadınla .... insanlar dan gelen adalet bu kadar olurSizin durumunuz beni ilgilendirmez. Konu sahibine öyle dediniz diye yazdım.
Ama aldatmanın teki çoğu olmaz. Bir kadının tek gecelik ilişkisi olsa kocası affeder mi? Affetmeyi bırak onu vurur, öldürür; mahkeme tahrik indirimi verir adama, herkes de adama namusunu temizledi gözüyle bakar. Tam tersini kadın için düşünelim: Kadın öldürmez, cana kıymaz; birçoğu ayrılmaz ama bazıları da sadece ayrılır. Bu durumda muhtemelen ayrılığı kendine yediremeyen koca kadını ya vurur ya da kendini affettirmek için araya birilerini sokar ya da intikam için kadına nafaka bile vermez. Kadın, çevresi tarafından (öncelikle kadınlar tarafından) ayıplanır affetmediği ve kocasız kaldığı için. Kocası hemen bir iki ay içinde başkasıyla evlenir yüzlü yüzlü.
Ne kadar adiliz değil mi? Bayılıyorum yurdumdaki kadın-erkek eşitliğine!
Her şeyin farkındasın ondan pakman olmasını sürünmesini ölmesini bekleme tam tersi umrunda olmadı zaten en fazla 1 yıla olamayacak kendinize yeni biriyle yeni bir hayat kurunKendime bakmalıyım aslında kendimin farkında olmalıyım iki çocuk annesi olmama rağmen gayet güzel bşr kadınım ki kimse iki çocuk annesi olduğuma inanmıyor şahsen ben de kendi değerimi kendim koymalıyım ki ben kendime değer vermezsem kim niye versin
Yeni biri fikri de saçma geliyor 9 10 yıldır aynı adamlayımHer şeyin farkındasın ondan pakman olmasını sürünmesini ölmesini bekleme tam tersi umrunda olmadı zaten en fazla 1 yıla olamayacak kendinize yeni biriyle yeni bir hayat kurun
Tek değildim annem babam yanıma geldi birlikte yaşıyoruz. Hatta bir evlilik daha yaptım o da şiddet nedeniyle dava açtım o ayrı bir konu da.Aynıyız peki ayrıldıktan sonra nasılsın tek başına üstünden gelebildin mi
Şuan bile vücudum tepki veriyor yemek görünce midem bulanıyor ama yiyorum zorlayarak da olsa emzirdiğim bir bebeğim var ama ben yapayanlızım ağladığımda kaldıracak kimsem yok arkadaşlarım var onlar da ne kadar yanımda olacaklarTek değildim annem babam yanıma geldi birlikte yaşıyoruz. Hatta bir evlilik daha yaptım o da şiddet nedeniyle dava açtım o ayrı bir konu da.
Ailem yanımdaydı. O süreçte çalıştığım okulda kız kardeşim dediğim bir dost edindim. Onun sayesinde atlattım bir nevi. O adamın yaşattığı esir hayatında yaşayamadıklarımı yaşadım. Gezdim tozdum. Deli gibi korkardım mesela araba kullanmaktan, bi güven geldi arabamı aldım.
İlk aylar zordu tabi.1 ayda 10 kg verdim. Her gece başımı yastığa koyduğumda gözyaşlarım kendi kendine akardı. Ki benimki aptalca bir sevgiydi. Kokusu burnumdan gitmezdi ilk zamanlar.
Ama o adamla evliliğe devam etseydim daha zorunu yaşayacaktım. Şükürler olsun atlattım o süreci. Şimdi iyi ki yapmışım bunu diyorum, kendime saygımı kaybetmedim. Ne kadar güçlü olduğumu gördüm.
Peki canım çocuklarla nasıl oluyır babaları ilgili mi sen onlarla nasıl iletişim kuruyorsunTek değildim annem babam yanıma geldi birlikte yaşıyoruz. Hatta bir evlilik daha yaptım o da şiddet nedeniyle dava açtım o ayrı bir konu da.
Ailem yanımdaydı. O süreçte çalıştığım okulda kız kardeşim dediğim bir dost edindim. Onun sayesinde atlattım bir nevi. O adamın yaşattığı esir hayatında yaşayamadıklarımı yaşadım. Gezdim tozdum. Deli gibi korkardım mesela araba kullanmaktan, bi güven geldi arabamı aldım.
İlk aylar zordu tabi.1 ayda 10 kg verdim. Her gece başımı yastığa koyduğumda gözyaşlarım kendi kendine akardı. Ki benimki aptalca bir sevgiydi. Kokusu burnumdan gitmezdi ilk zamanlar.
Ama o adamla evliliğe devam etseydim daha zorunu yaşayacaktım. Şükürler olsun atlattım o süreci. Şimdi iyi ki yapmışım bunu diyorum, kendime saygımı kaybetmedim. Ne kadar güçlü olduğumu gördüm.
Devletten destek almama gerek yok önüme biçtiğim zamanı akıllı tamamlamam yeterli bu evlilik bitti sevdiğim adamın yaklaşık 1 yıl önce benden gittiğini öğrendim ve bitti ben evliliğe ondan farklı anlamlar yüklemişim sadakat bitince gerisi dayanılmaz oluyormuş bunu anlıyorum kendimle savaşım bitmeyecek ben bu evliliğe devam ettiğim sürece ...biliyorum birgün bu hissettiklerim bitecek...Ben hayatta aşılmayacak hiçbir şeyin olmadığını düşünenlerdenim. Bence hayatta hiçbir şey bizden önemli değil. İnsan sadece kendisine gelmeli. Kendisinin farkına varmalı. Bence o adamdan boşanın aynı evde bir pislikle ev arkadaşlığı yapmak sizi aşağıya çeker. Kendinize bunu yapmayın. Herkes mükemmel mi yaşıyor sizce hayır. Hepimizin hayatında olmadık şeyler yaşanıyor. Fakat biraz cesaret insanı esaretten kurtarır. Hiç mi yanınızda olan birileri yok. Ya da devletten destek alsanız. Bir avukatla konuşsanız. O evde kalamyın bırakın ne hali varsa görsğn pis insan
Bitti zaten kabulüm ayrılınca mutlu olabilecek miyim onu merak ediyorumAyrılın mutsuzsunuz. Neden böyle geçsin ömrünüz
Babaları olacak kişi 2-3 ayda bir görmeye geliyor çocukları. Zaten evliyken de evde bulunmadığı ve çocuklarıyla ilgilenmediği için pek bir fark yok çocuklar için. Babasız büyümelerine üzülüyorum tabi ki ancak dediğim gibi zaten ilgisizdi pek de bir fark yok yani.Peki canım çocuklarla nasıl oluyır babaları ilgili mi sen onlarla nasıl iletişim kuruyorsun
Benim ki ilgileniyor her türlü bakkmıyla beni. O kolaylığım var çocukları bırakıp istediğimi yapabiliyorum boşanınca da aynı olur inş tabi başkasından çocuk yapıp benimkileri unutmaZsa ... sinirlerim bozuluyor düşününceBabaları olacak kişi 2-3 ayda bir görmeye geliyor çocukları. Zaten evliyken de evde bulunmadığı ve çocuklarıyla ilgilenmediği için pek bir fark yok çocuklar için. Babasız büyümelerine üzülüyorum tabi ki ancak dediğim gibi zaten ilgisizdi pek de bir fark yok yani.
Ne güzel babalarının ilgilenmesi. İlerde azaladabilir ama yine de ilgili bir babaysa güzel. En son kızım ilkokula başladı örneğin. Arayıp sormadı bile. Kuzum alıştı aklına bile gelmedi babası ama benim çok zoruma gitti.Benim ki ilgileniyor her türlü bakkmıyla beni. O kolaylığım var çocukları bırakıp istediğimi yapabiliyorum boşanınca da aynı olur inş tabi başkasından çocuk yapıp benimkileri unutmaZsa ... sinirlerim bozuluyor düşününce