Nebahat Çehre bombaladı!..

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Atv'de yayınlanan "Kara Para Aşk" dizisinden ayrılan Nebahat Çehre ilk defa ayrılığının sebebine ilişkin konuştu.
nebo.webp

Milliyet'te yer alan habere göre 'Kara Para Aşk’dizisinden ayrılan usta oyuncu Nebahat Çehre, ayrılık sebebini şu sözlerle açıkladı...

SIRADAN BİR ROLÜ OYNAYAMAM

“Ben öyle anneler oynadım ki, bu anne rolü çok pasifti, ben böyle sıradan roller oynayamam.”

Nebahat hanımın böyle bir sö söylediğine ben inanmadım. Söylediyse eğer bu da Onun oyuncu kökenli olmadığından kaynaklanmıştır. Gerçek bir oyuncu için sıradan bir rol diye birşey olamaz.

Nebahat hanımın böyle bir sö söylediğine ben inanmadım. Söylediyse eğer bu da Onun oyuncu kökenli olmadığından kaynaklanmıştır. Gerçek bir oyuncu için sıradan bir rol diye birşey olamaz.
Arkadaşım yanlış anlama ama gerçek bir oyuncu nasıl olur biz bilemeyiz diye düşünüyorum sahne tozu yutmadan oyunculuk hakkında atıp tutmak bana mantıksız geldi

Arkadaşım yanlış anlama ama gerçek bir oyuncu nasıl olur biz bilemeyiz diye düşünüyorum sahne tozu yutmadan oyunculuk hakkında atıp tutmak bana mantıksız geldi

Usta oyuncu Ayla Algan'dan kamera önü oyunculuk eğitimi aldım. Ve tiyatro deneyimim var. Usta bir oyuncu değilim ama çok ta uzak sayılmam :)))

Konuyu görünce yorum yapasım geldi. Konu ben değilim yani:)

bence haklı. kadın hep ağır rollerdeydi. alışmış artık, pasif kalamaz

bencede ona ağır roller gerek ..
eskimeyen kadın nebahat çehre ..

Back
X