Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim kullanmisti hic bir yan etkisi olmadi sadece yagli bir igneymis azcik cani yandi.cani pek tatlidir benim kocamin.fshi dusurmek icin die veriliodu galiba...gecmis olsun
Esim kullanmisti hic bir yan etkisi olmadi sadece yagli bir igneymis azcik cani yandi.cani pek tatlidir benim kocamin.fshi dusurmek icin die veriliodu galiba...gecmis olsun
Inan bilmiorum benim esiminki yuksekti igneden sonra dusmustu.ama fazla dusmus istedigi duzeye getirmek icin bi sure daha ilac kullandi esim.doktora sorsana bu ne icin die.
Inan bilmiorum benim esiminki yuksekti igneden sonra dusmustu.ama fazla dusmus istedigi duzeye getirmek icin bi sure daha ilac kullandi esim.doktora sorsana bu ne icin die.
ya canım o değilde benim kafa baya karışştı(başka bi konuda) nebido iğne testesteron hormonu yükseltiyo diye biliyorum.sizin fsh kaçtıki baksana biraz önce bi arkadaşın yazısını okudum fsh 38 miş hoca düşürmeye gerek yok iğnede zararlı demiş nasıl iş bu anlamadım.