• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi nebido

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nesege

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
306
333
108
eşi nebido igne kullanan var mı.varsa etkisi var mı yan etkisi var mı

Esim kullanmisti hic bir yan etkisi olmadi sadece yagli bir igneymis azcik cani yandi.cani pek tatlidir benim kocamin.fshi dusurmek icin die veriliodu galiba...gecmis olsun

Esim kullanmisti hic bir yan etkisi olmadi sadece yagli bir igneymis azcik cani yandi.cani pek tatlidir benim kocamin.fshi dusurmek icin die veriliodu galiba...gecmis olsun
fsh düşürmek için mi canım bizim fsh 0.54 daha ne kadar düşücek

Inan bilmiorum benim esiminki yuksekti igneden sonra dusmustu.ama fazla dusmus istedigi duzeye getirmek icin bi sure daha ilac kullandi esim.doktora sorsana bu ne icin die.

Inan bilmiorum benim esiminki yuksekti igneden sonra dusmustu.ama fazla dusmus istedigi duzeye getirmek icin bi sure daha ilac kullandi esim.doktora sorsana bu ne icin die.
ya canım o değilde benim kafa baya karışştı(başka bi konuda) nebido iğne testesteron hormonu yükseltiyo diye biliyorum.sizin fsh kaçtıki baksana biraz önce bi arkadaşın yazısını okudum fsh 38 miş hoca düşürmeye gerek yok iğnede zararlı demiş nasıl iş bu anlamadım.

Back
X