Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 12 mayısta oldum catlatma ignesini transfer oldugun günden beri de günde 3 lt su iciyorum bugub sabah test yaptim igne etkisi midir sizde göruyor musunuz cizgiyi basina böyle gelen oldu muu
31 mayista vermemi söylemislerdi ben testi erken yaptim biraz acaba gün icinde tekrarlasam olur mu koyulasma var mi diye yoksa yarin sabah ilk idrari ki bekliyim
Igne etkisi gecmistir diye dusunuyorum isterseniz kan verip 2 gunluk artisa bakabilirsiniz ama nacizane tavsiyem insani strese sokmaktan baska ise yaramiyor, test gununuze kadar bekleyin evde test yapmaya devam edin derim ben
Igne etkisi gecmistir diye dusunuyorum isterseniz kan verip 2 gunluk artisa bakabilirsiniz ama nacizane tavsiyem insani strese sokmaktan baska ise yaramiyor, test gununuze kadar bekleyin evde test yapmaya devam edin derim be
Igne etkisi gecmistir diye dusunuyorum isterseniz kan verip 2 gunluk artisa bakabilirsiniz ama nacizane tavsiyem insani strese sokmaktan baska ise yaramiyor, test gununuze kadar bekleyin evde test yapmaya devam edin derim ben