Nebil Bozdağ

ahmetoglu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
20
0
6
35
Ankara
Nebil bozdağ ankarada bir aile dostumuz sayesinde gittim meme ve burun ameliyatı olmak için eski rumuzumdan çoğunuza yazdım görüşmede ön görüşme ücreti arkadaşım sayesinde ödemedim tunalıdaki kiliğine gittim içeriisi kadınlar doluydu görüşme için bekleyen
nebil bey gayet her şeyi açıkladı net , ama aklıma yatmayan birşeyler vardı.( bir de yanında çalışan bir asistanı vardı nebil beyle görüşmem sonrası beni annemi ve asıstanı ıceri girdik onun da göğsü silikonluydu her yeri burnu yanakları agzı yüzü vs) bak dedi böyle göğüslerin olsun istemezmisin dedi bende o anın gazıyla görünce karar verdim .
Ameliyat için gün aldım bir ay önceden ameliyat günü geldi sabahında fotoğraf çekmek için asıstanlar foto çekerken beni öncesi sonrası yapıyorlar
hoca o sırada geldi meme için çizgili kalemle çizim yapıyor eşitlemek için

baktım aman allahım eğik yamuk orda anladım bilerek yaptı bunu elim ayağım titremeye başladı
odaya geri geldim sıramı bekledim odada odanın banyasona girdim ve aynada baktım bildiğin yamuktu ben dedim vazgeciyorum kendımıde hazır hıssemıyorum dedım ve vazgectimmmmmm nasıl olur korkma korkacak bir şey yok diye teskin etti biz amelıyatta düzeltiyoruz vs dedi ama ben inanmadım adam bildiğin yamuk çizdi ve tekrar amelyat olabilcek maddi durumum yoktu zar zor biriktirdim paramı !

bende aldıği 4.500 tl den aracı olan arkadasım görüşme sırasında ön görüşme ücreti almadım 500 tl kesicem dedi bizde niye siz profmusunuz dedik 250 kesti Proflar çünkü 500 alıyor böylece bir kazadan kurtuldum Nebil Bozdağ kesinlikle önermiyorum ameliyat olanlarada geçmiş olsun diliyorum. Hayatımda verdiğim en doğru karar ameliyattan vazgeçmek oldu,,,,,

Sonuç olarak 17 yaşımdan beri ameliyata karar verdim ama para da az uz değil her ay ayırdığığım biriktirdiğim parayla olucaktım .Bu sefer başka doktor tavsiye üzerine giderek zeki bey ile tanışma fırsatını yakaladım.

Ameliyata karar vermek öncelikle kişinin kendini cidden hazır hissetmesi ile alakalıdır her zamanda buna inanmışimdir bazı erkekler eşlerini zorla meme büyütmek için ameliyat konusunda zorluyorlar bunu duymustum. Eşim sağolsun hiç bir şey demedi yaptır yaptırma gibi zeki can hocaya daha önceki durumlarımı annattım
ilk olarak soru da "siz kendınızı hazır hissediyormusunuz demesi oldu...

Özgüveni çok yüksek bir doktor ,hasta trafiği yogun , ılk goruşmeye gıttığımde hastalarıyla karşılaştım kı zaten karşılaşmama durunumuz yok oda ayrı mevzu , herkesten cok olumlu yorumlar aldım kapı önünde......asistanlarını aradı yukarıya çıktık , sonrasında üst kata cıktık yaptıgı o guzel ve dolgun goguslerı gordum mutıs duruyorlardı hayal ettıgım gibiydi , burun da zaten minicik kemerim vardi oda törpü olucak ucuna dokunulmuyacaktı.

10 şubat 2013 'te amelıyatım gercekleştı..

ilk gün ayıldığımda kendime geldim diren takılıydı 300 cc yapıldı asıstanlar her saat geldıler kontrol doktorum da aynı sekılde

cok gergın kocaman göğüslerim oldu biliyorum hissedıyordum,agrılı oldu iki gün hastanede yattım amelyat sonrası amelyat bez sütyen taktım sıkı bir sütyendi
dört gün yattım sonra gezdim tozdum 10 gun oldu masaj cok onemli sag sola yatmakta bir nevi masajdı
her gun batıcon ve kremle pansuman yaptım sabah aksam doktor bey gorunce ınanamadı cok cabuk ılestı kontroller vs derken artık dantelli bez sütyenler alıyorm senede mamagrafı cektırıyorum .
bu ay tam bir sene oldu cok mutluyum
Ekip mükemmel, cok ozverili ... . Her sey cok olumlu gitti..

Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi
Prof.Dr Zeki CAN a bu nedenle doktorum ve ekıbıne sonsuz teşekkurler

tavsiye :ön görüşmede ücret ödemedim hiç bir şekilde ,randevu ile hasta bakıyor doktor bey, 4.500+2500 (meme ve burun)ameliyat oldum.

Son düzenleme:
merhaba,
Öncelikle sizin neredeyse ameliyat geçireceğim dediğiniz doktorun Soyadını bile doğru yazamadığınızı söylemek isterim,asistanının göğsünü görerek karar verdiğinizi söyleyen siz ameliyata girmeden hemen önce kalemle çizdiği çizgilerin yamuk olduğunu görerek de vazgeçtiğinizi söylüyorsunuz,hiç inandırıcı olmadığınız gibi yazdıklarınızın Nebil hocayı kötülemek ve başka doktoru da iyi göstermek amacıyla yapıldığını çok bariz bir şekilde görmekteyiz.
Bu yüzden de sizin kim olduğunuzu çok merak etmeye başladım açıkcası ....
Gerçekten siz hocanın hastası olsaydınız eğer hocanın ameliyat günü saati gelen hastasının vazgeçmesi yüzünden yaptığı hazırlıklar ve çağırdığı yardımcıları dolayısıyla aldığı ücretten de kesinti yapmaya hakkı olduğunu da bilirdiniz ki yine de hocam size çok tolerans göstermiş valla. Ben hasta olsaydım "hocam niye göğsüme çizgileri yamuk çizdiniz demek yerine ben ameliyattan vazgeçtim" demezdim. Hocam niye çizgiler yamuk ,bunun bir sebebi var mı ? derdim.

Yorumu mu okuyanlara söyleyebileceğim tek bir şey var,hem kendim hemde annem Mehmet Nebil Bozdoğan hocamın hastasıydık,koltuk altımdaki problem dolayısıyla gittiğim hocam için para en son konuşulan konu ki beni de muayenehanesi yerine hastaneye yönlendirdi,çünkü sıkıntımın literatürde olan bir rahatsızlık olduğunu,bu yüzden de niye parayla yaptıracaksınız,hastaneye gelin dedi. Sizin dediğiniz gibi bir kişi olmadığını bu yüzden gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Ayrıca yaptığı operasyon sonrası da herşey çok güzel gerçekleşti,şu an bende annemde çok memnun ve mesuduz hocamın yaptığı işlerden.Şiddetle ve gönül rahatlığıyla DR.Mehmet Nebil Bozdoğan hocamı tavsiye ediyorum.
ve burada yazı yazan kişiyi de doğru olmadığı çok bariz olna yazılar yazdığı içinde kınıyorum.

Dr Nebil Bozdağ ile kız kardeşimin burun estetiği ameliyatı sonrasında tanistim.kardesim Rusların burnu gibi küçük ve hook gibi kalkik bir burun istemişti operasyon sonrası aynen istediği ve Nebil beyin olabilecegini soylediginden daha mükemmel bir sonuç aldı. Bunun üzerine ben de Dr Nebil Bozdağ a gittim muayene için. Oncesinde 6 kez burun ameliyatı olmuştum.bunlardan ilk dördünu Gazi Üniv tip fakakultesinden Selahattin bey ve Reha Yavuzer yaptı. Burnun her defasında bi önceki nden daha kötü çıkıyordu ameliyatlardan ve artık estetiği geçmiştir sadece eskisi gibi sağlam ve düzgün nefes alabildiğine bir burnum olmasi yeterliydi. .sağlığı ve burnun elden gidiyordu. Sonra ivedilikle Cinnah caddesinde özel bir Hastanesi olan keten bey ben yaparım dedi ve 2 kere de üzerine o ameliyat yaptı.burnum pinokyolasmis kese kese doku kalmamış ve de artık daha kötüsü nefes problemim vardı. Bunun üzerine Dr Nebil Bozdağ a benim burcu düzeltmesi için muayeneye gittim. Bana dediği burnun çok kötü 6 kez ameliyat olmussun. Istedigin gibi değil de ona yakın bir sonuç cikabilir dedi.ama nefes alman daki ve horlamandaki sorunlar i cozerim dedi. Ve Nebil beye adeta yalvardim çünkü problemli bir burnum vardı çoğu doktor yaklaşmak istemezdi.tamamen cokebilirdi o raddede 7. Operasyonda. Velhasıl Nebil bey beni ameliyat etti.2 yıl Geçi ameliyatın ardından. Tam istediğim gibi kalkik dik güzel bir burnum olduğu gibi diger hekimlerin yaptigi önceki ameliyatlara bağlı olarak ortaya çıkan horlama ve nefes alamama ortadan kalktı. Kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum.Ayni zamanda Dr Nebil beyin her muayenesine gittiğim zaman muayenehanesi tıklım tıklım doludur.hasta potansiyeli çok fazladır. Güler yüzlücee bir ekibi vardir.Dr Nebil beyhastalara bildiğimiz cogu diğer plastik cerrahi ler gibi hastalara ticari amaçla yaklaşmayan mesleğini etik kurallara uygun yapan, ve yaptığı tüm cerrahilerinde başarılı ve maddiyat konusunda esneklik gösteren bir hekimdir. Ailecek estetik cerrahi. güvenle kendinizi teslim edebilirsiniz

Dr Nebil Bozdoğan ile kız kardeşimin burun estetiği ameliyatı sonrasında tanistim.kardesim Rusların burnu gibi küçük ve hokka gibi kalkik bir burun istemişti operasyon sonrası aynen istediği ve Nebil beyin olabilecegini soylediginden daha mükemmel bir sonuç aldı. Bunun üzerine ben de Dr Nebil Bozdogan a gittim muayene için. Oncesinde 6 kez burun ameliyatı olmuştum.bunlardan ilk dördünu Gazi Üniv tip fakakultesinden Selahattin bey ve Reha Yavuzer yaptı. Burnum her defasında bi önceki nden daha kötü çıkıyordu ameliyatlardan ve artık estetiği geçmiştim sadece eskisi gibi sağlam ve düzgün nefes alabilecegim bir burnum olmasını istiyordum. .sağlığım ve burnum elden gidiyordu. Sonra Cinnah caddesinde özel bir Hastanesi olan dr Ketene bey ben yaparım dedi ve 2 kere de üzerine o ameliyat yaptı.burnum pinokyolasmis kese kese doku kalmamış ve de artık daha kötüsü nefes alma problemim vardı. Bunun üzerine Dr Nebil Bozdağ a benim burnu düzeltmesi için muayeneye gittim. Bana dediği burnun çok kötü 6 kez ameliyat olmussun. Istedigin gibi değil de ona yakın bir sonuç cikabilir dedi.ama nefes alman daki ve horlamandaki sorunlar i cozerim dedi. Ve Nebil beye adeta yalvardim çünkü problemli bir burnum vardı çoğu doktor yaklaşmak istemezdi.tamamen cokebilirdi o raddede 7. Operasyonda. Velhasıl Nebil bey beni ameliyat etti.2 yıl Geçi ameliyatın ardından. Tam istediğim gibi kalkik dik güzel bir burnum olduğu gibi diger hekimlerin yaptigi önceki ameliyatlara bağlı olarak ortaya çıkan horlama ve nefes alamama ortadan kalktı. Kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum.Ayni zamanda Dr Nebil beyin her muayenesine gittiğim zaman muayenehanesi tıklım tıklım doludur.hasta potansiyeli çok fazladır. Güler yüzlücee bir ekibi vardir.Dr Nebil beyhastalara bildiğimiz cogu diğer plastik cerrahlar gibi hastalara ticari amaçla yaklaşmayan mesleğini etik kurallara uygun yapan, ve yaptığı tüm cerrahilerinde başarılı ve maddiyat konusunda esneklik gösteren bir hekimdir. Ailecek estetik cerrahi. güvenle kendinizi teslim edebilirsiniz.nail adresim onlyserapsu@hotmail.com burdan mail Atın öncesini ve sonrasını mail atayım merak edenlere.

Merhaba, bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.

Merhaba Esim Norvec den Doktor Nebil Bozdogan a giderek anlinda ve gøzunun yaninda iki kucuk iz icin doktor nebil iz duzeltme ønermis ve gitti yapti.

3 defa gitti geldi esim en son yanlis dolgu yaparak yuzu iltihaplandi aylarca apse yapti calisamadi. Doktor dikisleri yanlis atmis anlindaki deri ayni izada olcagina birbirinin ustune binmis gøzunun yaninda da altdaki dikisler top gibi galdi derin cukurlar olustu. 2 ayri doktora giderek yanlis uygulama yapildigi bilgisini aldi yapilan dolgu da ayrica yuze degil vucut bølgesine yapilan dolguymus aquafilling in yuze yapilani da var ama cuvut bølgesine yapilani daha ucuz diye.

Simdi esim yuzu berbat insan arasina cikamiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız AMELİYATI BEDAVAYA YAPSA BİLE KESİNLİKLE Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın! Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da KESİNLİKLE UZAK DURUN derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Back
X