nebil bozdoğan a exoderm yaptıran oldu mu ?

melocan34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
34
3
0
35
Isparta
akne çukurları ve izler için ankarada nebil bozdoğan a exoderm yaptıran oldu mu? Olduysa nasıl bir süreç geçirdiniz gelişmeler nasıl ? bilgilendirirseniz sevinirim... :)

Merhaba arkadaşlar , ben 28 şubatta,Prof. Dr. Nebil Bozdoğan'a exoderm + dermabrazyon işlemi yaptırdım. Sırf bu konuda bilgi vermek amacıyla bu siteye üye oldum. Hepimizin derdi cilt sorunlarımız maalesef :KK43: Öncesinde akne tedavisi , sonrasında da izleri başımıza bela...Benim de lise dönemlerimde yanak bölgemde küçük küçük sık akneler çıkmıştı. 5 aylık rouccutane tedavisi sonrası sivilceler geçmiş, sonrasında küçük delikler kalmıştı. Bende sonradan bu duruma çok taktım , haliyle araştırmaya başladım. Ankara 'da Nebil Bey'i araştırdım , hem fiyat olarak ( 4.000 tl) cazip geldi, hem de hastalara yaklaşımı , hastaların geri dönüşleri gayet iyiydi. Kendisiyle de konuştuğum zaman çok gerçekçi yaklaştı. Bu izlerin tamamen geçmeyeceğini, en az %50 .lik bir başarı beklediğimizi anlattı. Bunların hepsi benim için olumlu durumlardı. Neyse bende bir cesaret bu işlemi yaptırdım. Öncesinde yüzüme emla krem sürüldü bu madde lokal anestezide kullanılır ( yüzümü uyuşturmak için),damar yolu açılıp serum takıldı. 30-45 dk sonrasında yüzüm uyuşuk bir halde ameliyathaneye alındım, ameliyathanede yüzüme yüz blokları yapıldı( iğne ile lokal anestezik madde enjekte edildi yüzümün çeşitli yerlerine). Böylece yüzüm tamamen uyuşmuş oldu. Sonrasında tüm yüzüme pamuk yardımı ile fenolik asit sürüldü( Bu derin peeling için kullanılan kuvvetli bir asit : buraya kadar yapılan işlemin adı ; exoderm). Daha sonra özel elmas uç ile sadece deliklerin olduğu sahaya dermabrazyon yapıldı , yani zımparalama işlemi... Bütün bunlar 30 dk kadar sürdü. Yüzüme kırmızı bir ilaç (rifocin ) sürülerek odama alındım.İşlem esnasında herhangi bir ağrı ,acı duymadım. Fakat lokal anestezinin etkisi geçtikten sonra 1 saat şiddetli yanma hissettim, bu dönemde damar yolumdan ağrı kesiciler yapıldı, ertesi gün yüzüm, gözlerim patlayacak gibi şişti. Ama bu durum gayet normal.3. günden itibaren şişlikler azalmaya başladı. yüzümde ıslak yer kalmadı, yaralar kuruyup kabuk bağladı.1. hafta sonunda sabah-akşam banyo yapmaya başladım , kabuklar kendiliğinden düştü , kızarık bir cilt kaldı. 2 hafta evden hiç çıkmadım , evde bile 50 faktör üstü güne kremi kullandım sık sık, 2. hafta sonunda yoğun kapatıcılarla işe başladım.. Öncesinde mutlaka güneş koruyucumu sürerek. Şu an 2,5 ay oldu, yanaklarımda hafif pembelik var , sanki allık sürmüşüm gibi. Deliklerde en az %80 iyileşme düzelme var. Bunu ailem ve yakın çevrem de söylüyor :KK49::KK9: Sonuçtan memnunum...Yüzündeki izlerden şikayetçi olanlara kesinlikle exoderm + dermabrazyonu ve Nebil Bey'i öneriyorum. Zaten şu an en etkili tedavi de bu. Fakat bu süreç psikolojik olarak zor, 2,5-3 ayda ancak cilt kendine gelebiliyor, çok iyi bir şekilde güneşten korumak gerekiyor. Yine de değer mi diye sorarsanız , bence kesinlikle değer. Ayrıca Nebil Bey'e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum , işlem sırasında hep destek verdi, sonrasında da watsapp.dan msj yoluyla resimlerimi takip etti. Gerçekten çok özverili , pozitif yaklaşan bir doktor :KK73::KK73::KK73:.

Canim bende ziya saylanla anlastim istanbulda kendisi ama acikcasi ziya beyden cok memnun olan yok kararsiz kaldim ne yapicagimi bilmiyorum bende ist.yasiyorum nebil bozdogana nasil muayene olup islemi yaptirabilirim yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar , ben 28 şubatta,Prof. Dr. Nebil Bozdoğan'a exoderm + dermabrazyon işlemi yaptırdım. Sırf bu konuda bilgi vermek amacıyla bu siteye üye oldum. Hepimizin derdi cilt sorunlarımız maalesef :KK43: Öncesinde akne tedavisi , sonrasında da izleri başımıza bela...Benim de lise dönemlerimde yanak bölgemde küçük küçük sık akneler çıkmıştı. 5 aylık rouccutane tedavisi sonrası sivilceler geçmiş, sonrasında küçük delikler kalmıştı. Bende sonradan bu duruma çok taktım , haliyle araştırmaya başladım. Ankara 'da Nebil Bey'i araştırdım , hem fiyat olarak ( 4.000 tl) cazip geldi, hem de hastalara yaklaşımı , hastaların geri dönüşleri gayet iyiydi. Kendisiyle de konuştuğum zaman çok gerçekçi yaklaştı. Bu izlerin tamamen geçmeyeceğini, en az %50 .lik bir başarı beklediğimizi anlattı. Bunların hepsi benim için olumlu durumlardı. Neyse bende bir cesaret bu işlemi yaptırdım. Öncesinde yüzüme emla krem sürüldü bu madde lokal anestezide kullanılır ( yüzümü uyuşturmak için),damar yolu açılıp serum takıldı. 30-45 dk sonrasında yüzüm uyuşuk bir halde ameliyathaneye alındım, ameliyathanede yüzüme yüz blokları yapıldı( iğne ile lokal anestezik madde enjekte edildi yüzümün çeşitli yerlerine). Böylece yüzüm tamamen uyuşmuş oldu. Sonrasında tüm yüzüme pamuk yardımı ile fenolik asit sürüldü( Bu derin peeling için kullanılan kuvvetli bir asit : buraya kadar yapılan işlemin adı ; exoderm). Daha sonra özel elmas uç ile sadece deliklerin olduğu sahaya dermabrazyon yapıldı , yani zımparalama işlemi... Bütün bunlar 30 dk kadar sürdü. Yüzüme kırmızı bir ilaç (rifocin ) sürülerek odama alındım.İşlem esnasında herhangi bir ağrı ,acı duymadım. Fakat lokal anestezinin etkisi geçtikten sonra 1 saat şiddetli yanma hissettim, bu dönemde damar yolumdan ağrı kesiciler yapıldı, ertesi gün yüzüm, gözlerim patlayacak gibi şişti. Ama bu durum gayet normal.3. günden itibaren şişlikler azalmaya başladı. yüzümde ıslak yer kalmadı, yaralar kuruyup kabuk bağladı.1. hafta sonunda sabah-akşam banyo yapmaya başladım , kabuklar kendiliğinden düştü , kızarık bir cilt kaldı. 2 hafta evden hiç çıkmadım , evde bile 50 faktör üstü güne kremi kullandım sık sık, 2. hafta sonunda yoğun kapatıcılarla işe başladım.. Öncesinde mutlaka güneş koruyucumu sürerek. Şu an 2,5 ay oldu, yanaklarımda hafif pembelik var , sanki allık sürmüşüm gibi. Deliklerde en az %80 iyileşme düzelme var. Bunu ailem ve yakın çevrem de söylüyor :KK49::KK9: Sonuçtan memnunum...Yüzündeki izlerden şikayetçi olanlara kesinlikle exoderm + dermabrazyonu ve Nebil Bey'i öneriyorum. Zaten şu an en etkili tedavi de bu. Fakat bu süreç psikolojik olarak zor, 2,5-3 ayda ancak cilt kendine gelebiliyor, çok iyi bir şekilde güneşten korumak gerekiyor. Yine de değer mi diye sorarsanız , bence kesinlikle değer. Ayrıca Nebil Bey'e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum , işlem sırasında hep destek verdi, sonrasında da watsapp.dan msj yoluyla resimlerimi takip etti. Gerçekten çok özverili , pozitif yaklaşan bir doktor :KK73::KK73::KK73:.

Merhabalar siz nebil bey de yaptırıp tek yorum yazan kisisiniz.ben de ilk ziya bey ı düşünüyorum dum ama olumsuz yorumlar yüzünden vazgeçtim. Siz memnunsunuz bana yazarsanız sevinirim kafam çok karışık :(

Exoderm yaptırmak isteyenlere bu işlemi öneriyor musunuz ? Ve neden Ziya beye yaptırmadınız daha pahalı fakat daha fazla
Merhaba arkadaşlar , ben 28 şubatta,Prof. Dr. Nebil Bozdoğan'a exoderm + dermabrazyon işlemi yaptırdım. Sırf bu konuda bilgi vermek amacıyla bu siteye üye oldum. Hepimizin derdi cilt sorunlarımız maalesef :KK43: Öncesinde akne tedavisi , sonrasında da izleri başımıza bela...Benim de lise dönemlerimde yanak bölgemde küçük küçük sık akneler çıkmıştı. 5 aylık rouccutane tedavisi sonrası sivilceler geçmiş, sonrasında küçük delikler kalmıştı. Bende sonradan bu duruma çok taktım , haliyle araştırmaya başladım. Ankara 'da Nebil Bey'i araştırdım , hem fiyat olarak ( 4.000 tl) cazip geldi, hem de hastalara yaklaşımı , hastaların geri dönüşleri gayet iyiydi. Kendisiyle de konuştuğum zaman çok gerçekçi yaklaştı. Bu izlerin tamamen geçmeyeceğini, en az %50 .lik bir başarı beklediğimizi anlattı. Bunların hepsi benim için olumlu durumlardı. Neyse bende bir cesaret bu işlemi yaptırdım. Öncesinde yüzüme emla krem sürüldü bu madde lokal anestezide kullanılır ( yüzümü uyuşturmak için),damar yolu açılıp serum takıldı. 30-45 dk sonrasında yüzüm uyuşuk bir halde ameliyathaneye alındım, ameliyathanede yüzüme yüz blokları yapıldı( iğne ile lokal anestezik madde enjekte edildi yüzümün çeşitli yerlerine). Böylece yüzüm tamamen uyuşmuş oldu. Sonrasında tüm yüzüme pamuk yardımı ile fenolik asit sürüldü( Bu derin peeling için kullanılan kuvvetli bir asit : buraya kadar yapılan işlemin adı ; exoderm). Daha sonra özel elmas uç ile sadece deliklerin olduğu sahaya dermabrazyon yapıldı , yani zımparalama işlemi... Bütün bunlar 30 dk kadar sürdü. Yüzüme kırmızı bir ilaç (rifocin ) sürülerek odama alındım.İşlem esnasında herhangi bir ağrı ,acı duymadım. Fakat lokal anestezinin etkisi geçtikten sonra 1 saat şiddetli yanma hissettim, bu dönemde damar yolumdan ağrı kesiciler yapıldı, ertesi gün yüzüm, gözlerim patlayacak gibi şişti. Ama bu durum gayet normal.3. günden itibaren şişlikler azalmaya başladı. yüzümde ıslak yer kalmadı, yaralar kuruyup kabuk bağladı.1. hafta sonunda sabah-akşam banyo yapmaya başladım , kabuklar kendiliğinden düştü , kızarık bir cilt kaldı. 2 hafta evden hiç çıkmadım , evde bile 50 faktör üstü güne kremi kullandım sık sık, 2. hafta sonunda yoğun kapatıcılarla işe başladım.. Öncesinde mutlaka güneş koruyucumu sürerek. Şu an 2,5 ay oldu, yanaklarımda hafif pembelik var , sanki allık sürmüşüm gibi. Deliklerde en az %80 iyileşme düzelme var. Bunu ailem ve yakın çevrem de söylüyor :KK49::KK9: Sonuçtan memnunum...Yüzündeki izlerden şikayetçi olanlara kesinlikle exoderm + dermabrazyonu ve Nebil Bey'i öneriyorum. Zaten şu an en etkili tedavi de bu. Fakat bu süreç psikolojik olarak zor, 2,5-3 ayda ancak cilt kendine gelebiliyor, çok iyi bir şekilde güneşten korumak gerekiyor. Yine de değer mi diye sorarsanız , bence kesinlikle değer. Ayrıca Nebil Bey'e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum , işlem sırasında hep destek verdi, sonrasında da watsapp.dan msj yoluyla resimlerimi takip etti. Gerçekten çok özverili , pozitif yaklaşan bir doktor :KK73::KK73::KK73:.[/QUOTE
Öncelikle çok teşekkürler exoderm yaptıran ve yazan nadir insanlardan birisiniz size bazı sorularım olacak .Bu işlemi yaptırmış biri olarak bizlere öneriyor musunuz ? Ve neden Ziya bey e yaptırmadınız daha pahalı fakat daha fazla işlem yapıyor ? Son sorum yaptırırken yüzüm yanar diye hiç endişe duymadınız mı ? Ben yaptırmayı düşünüyorum fakat kızarıklar düzelmez diye korkuyorum . Şimdiden teşekkürler :)

Aslına bakarsanız işlem aynı işlem ( mekanik ve kimyasal cilt soyma ), ama ücret bana daha makul göründü. Nebil Bey'le de görüşünce ikna oldum açıkcası...Ankara'da kuzenim var. Onda kaldım ilk 3-4 gün :) Ben gayet memnunumm sonuçtan ...ailem cildimde %80 düzelme olduğunu söylüyor. Ben de aynalara daha rahat bakabiliyorum , bu mutluluk verici bi durum.. En azından huzurluyum, kendim için elimden geleni yaptım diyorum :) Gene olsa gene yaptırırdım...

Aslına bakarsanız işlem aynı işlem ( mekanik ve kimyasal cilt soyma ), ama ücret bana daha makul göründü. Nebil Bey'le de görüşünce ikna oldum açıkcası...Ankara'da kuzenim var. Onda kaldım ilk 3-4 gün :) Ben gayet memnunumm sonuçtan ...ailem cildimde %80 düzelme olduğunu söylüyor. Ben de aynalara daha rahat bakabiliyorum , bu mutluluk verici bi durum.. En azından huzurluyum, kendim için elimden geleni yaptım diyorum :) Gene olsa gene yaptırırdım...
Ben de acisindan yada parasindan değil de olmama ihtimali beni korkutuyor.. memnun olmayan var mı nebil bey de? ziya dan pek memnun kalan yok..sonrasında kullandığınız kapatıcı özel mi onları doktor veriyor mu yoksa önceden yaninza aldınız mı. İzleriniZ nasıldı yüzeysel mi yoksa derin miydi

merhaba, nebil bey e exoderm yaptırmayı düşünüyorum ben de, sizde operasyondan sonra akne çıktı mı? ve üzerinden bir sene geçtikten sonra yorumunuzu merak ettim, her şey yolunda mı, memnun musunuz?

merhaba, nebil bey e exoderm yaptırmayı düşünüyorum ben de, sizde operasyondan sonra akne çıktı mı? ve üzerinden bir sene geçtikten sonra yorumunuzu merak ettim, her şey yolunda mı, memnun musunuz?
Hayır akne çıkmadı soyulma olduktan sonra koruma da cok onemli koruyucu mutlaka surulmeli ve yüzünü çok ellememek gerek. Zaman geçtikçe cilt daha iyi oluyor. Ben memnun kaldım iyiki yaptırdım diyörün. fakat beklentin yüksek olmasin öyle mucize bir sonuç da yok .

Hayır akne çıkmadı soyulma olduktan sonra koruma da cok onemli koruyucu mutlaka surulmeli ve yüzünü çok ellememek gerek. Zaman geçtikçe cilt daha iyi oluyor. Ben memnun kaldım iyiki yaptırdım diyörün. fakat beklentin yüksek olmasin öyle mucize bir sonuç da yok .
Zaten nebil beyle görüştüğümüzde %50 nin iyi bir sonuç olduğunu ve asla tamamen yok edemeyeceğini söylemişti. yaptıralı iki gün oldu, şu an yüzüm oldukça şiş ve zor bir süreç, ama dayanılmayacak gibi değil. Ama akneler bu yeni ciltte çıkmıyorsa bu benim için çok daha iyi bir sonuç olur.

Zaten nebil beyle görüştüğümüzde %50 nin iyi bir sonuç olduğunu ve asla tamamen yok edemeyeceğini söylemişti. yaptıralı iki gün oldu, şu an yüzüm oldukça şiş ve zor bir süreç, ama dayanılmayacak gibi değil. Ama akneler bu yeni ciltte çıkmıyorsa bu benim için çok daha iyi bir sonuç olur.
Merhaba uzun zaman geçmiş umarım mesajım ulaşır, sonuçları paylaşırmısınız ve tedavi süreciniz hakkında bilgi verirmisiniz. sonrasında aktıf akneleriniz çıktı mı

Back
X