Necati Şaşmaz'ın öpüşme sahnesine izin yok

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Öpüşme sahnesine izin yok
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın 8 yıl önce dizide birlikte rol aldığı Sharon Stone’la yeniden çalışma planı eşi Nagehan Kaşıkçı’nın kıskançlık krizine takıldı...
Hollywood yıldızı Sharon Stone, 8 yıl önce Andy Garcia’yla Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış, Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’la öpüşme sahnesi büyük olay olmuştu...
Habertürk'ün haberine göre, Kurtlar’ın yeni bölümlerinde bir kez daha rol alan Andy Garcia’nın ardından Sharon Stone’un da tekrar Şaşmaz’la kamera karşısına geçmeye hazırlandığı ancak projenin kıskançlık krizi yüzünden rafa kalktığı ortaya çıktı...
Şaşmaz'ın Sharon Stone’u da tekrar diziye dahil etme planını, 8 yıl önceki öpüşme görüntülerinin yeniden gündeme gelmesi kaygısıyla bozan eşi Nagehan Kaşıkçı, güzel yıldızın diziye katılmaması yönünde eşine baskı uyguladı...Bununla yetinmeyen Kaşıkçı, Şaşmaz’dan Stone ile yıllar önce çekilen öpüşme sahnelerini de internet sitelerinden kaldırtmasını istedi...

O fotograflar:
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/51000--opusme-sahnesine-izin-yok/1
milliyet

İstiklal Marşı'nı değişmiş haliyle birde Polat Alemdar'dan dinleyin, son bölümde ki bu sahne eş kıskançlığından daha çok haber olmalıydı.
Çok fena olmuş böyle ya, hayır günümüzde kullandığımız müziğini de eleştiriliyor müzikçiler hataları var diye, ama altenatifi buysa, kalsın... aayyy çok fenaydı hakikaten

Çok fena olmuş böyle ya, hayır günümüzde kullandığımız müziğini de eleştiriliyor müzikçiler hataları var diye, ama altenatifi buysa, kalsın... aayyy çok fenaydı hakikaten
Evet şu anki müziği de eleştiriliyor fakat bu video da ilahi nameler üzerine oturtulmuş İstiklal Marşı, şunu da belirteyim birtakım insanlar aman ne varmış bak sen Mune'ye ilahiler de dolandı diline diyecek, ben ilahi dinlerim, lafım ilahilere değil, İstiklal Marşı ilahi değil, Milli Marş.
Daha uygun hale getirilecekse o zaman bu ilahi olmamalı.

Bu aynı bir ilahinin bir beatbox'çı tarafından seslendirilmesi gibi birşey. İlahi başka birşeydir, Milli Marş başka birşey, çok çok daha da millileşsin deniyorsa o zaman Türk müziği nameleri üzerine oturtulur, ki aslında yanlış hatırlamıyorsam ilk hali Türk ezgileri barındırıyormuş, orjinalini dinlemiştim bir ara.

Mune bana ilahiyi de çağrıştırmadı hiç, ilahi gibi olsa biraz daha ezgisi olur, daha naif olurdu; bunda ezgi mezgi hiç birşey yok ki, ya nasıl tarif edeceğimi bilemedim.. garip olmuş işte.. Bu arada bence de ilahi ilahi gibi olmalı, milli marş milli marş gibi olmalı.

İlahi ezgisi olduğunu ben demiyorum, Teleal Bedru ilahisinin ezgisiyle söylendiği bizzat haber yapıldı. Bu ezgiyle okunmasını savunan kişi de İstiklal Marşı derneği başkanı İsmet Özel

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/27383933.asp

Ve aynen bazı kavramlar birbirine karıştırılmamalı, ilahilerin hayatımızdaki yeri ayrıdır, yaşattığı duyguda farklıdır lakin Milli Marş Milli Marş gibi okunmalıdır.

İlahi dinlerden dini duygularım yoğunlaşsın, İstiklal Marşı'nı okurken vatan millet sevdam coşsun isterim, dizide okuduğu an bende yarattığı duygu yok artık oldu.

aaaaa, benim aklıma ilahi denince "sordum sarı çiçeğe" gibi şeyler geliyordu... tabanı varmış bunun demek ki.. hiç de güzel olmamış

Bu adamın seslendirmesi zaten beni benden alıyor, istiklal marşı da tüy dikti üstüne.
Çok fena olmuş. İlk kez denk geldim, araştıracağım.

Abla demek Emine Senlikoglu bosuna istiklal Marşının ezgisine laf etmemis. Her sey zaten boyle olmuyor mu?
Once yandas biri tarafindan birnlaf ortaya atılıyor tepki olculuyor sonra da bi bakmisiz oluvermis

nagehan necatinin bu kadar kötü öpüştüğünü kimse görmesin diye kıskançlık numarası yapıyo kanımca

Nagehan hanım, Sharon necatiyi netsin yaw

Resimde öpen sharon ya bizim necatinin dudakları oynamıyor bile

İstiklal Marşı'nı değişmiş haliyle birde Polat Alemdar'dan dinleyin, son bölümde ki bu sahne eş kıskançlığından daha çok haber olmalıydı.

Napmışlar böyle müdürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…