• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedem eski sevgilimş unutamıyorum

Tamalya

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
245
74
18
27
Burada da paylaştım konuyu hata bende galıba ya onu ve ilişkimizi ben bu hale getirdim ne yapmalıyım🥹

Burada da paylaştım konuyu hata bende galıba ya onu ve ilişkimizi ben bu hale getirdim ne yapmalıyım🥹
BirZ açıklayıcı bir şeyler yazman lazım. Ya da payalsitiysan Ben görmedim. Ama takma ya eskide kalmış. Bak şu anki aklımla 20 lli yaşlarında olsam bir erkek için üzülmezdim. Ağlamazdım. Keyfime bakar o.yaslarin tadını cikariridim

BirZ açıklayıcı bir şeyler yazman lazım. Ya da payalsitiysan Ben görmedim. Ama takma ya eskide kalmış. Bak şu anki aklımla 20 lli yaşlarında olsam bir erkek için üzülmezdim. Ağlamazdım. Keyfime bakar o.yaslarin tadını cikariridim
Seviyorum ama güvenmiyorum gerçi onu ben o hale mi getirdim bılmıyorum evlenmek ıstemedim o da bana yatırım yapmamıştı

Yatırım derken anlamdim😅 güvenmiyorsan niye kendini hirpaloyorusn
Hediye çiçek vs yoktu ama evlilik için kaç kere aılesi ile tanıştırmak istedi bende gitmedim iş konusunda güvenmedim ama o da ben rahatım dedi elimden de her iş geliyor dedi özgüveni ve egosu var

İş konusunda güvence vermediyse iyi yapmışsınız öyle olmuyor evlilikte güven ve rahatlık bilmemne vardır bir hayır iyi yapmışsınız ayrilarak

Back
X