Merhaba. İlk defa yazıyorum buraya. Konuyu uzatmadan kısa ve net yazmaya çalışacağım. 1,5 yıllık bir ilişkim var ve 21 yaşındayım. Konuya gelecek olursak ortaokuldan karşı cins arkadaşım ve sevgilimin kıskançlığı. Asla görüşmemi istemediği bu arkadaşla aynı mahalledeyiz. Erkek arkadaşımın daha önce kıskançlık yaptığını görmedim fakat bu arkadaşa başından beri ısınamadı, sevemedi ve görüşmemi istemedi bende muhabbetimiz olmadığı için direkt engelledim. Birkaç ay sonra kardeşinin ciddi bir ameliyat geçirdiğini öğrenince engeli kaldırıp geçmiş olsun yazdım ve sevgilim bunu birkaç gün sonra öğrendi. İlişkimizin en ciddi kavgasını orada yaşadık ve bir daha engelledim, (engellediğimi sandım.) Her neyse aynı mahallede olduğumuzdan ötürü bu akşam karşılaştık ve selam dahi vermeden geçtim. Eve geldiğimde wp den mesaj attığını gördüm “ Bir selam verirsin diye düşünürdüm.” Şeklinde. Bende sevgilimle çok ciddi şekilde tartışma yaşadığımızı ve asla onunla görüşmemi istemediğini söyledim ve arkadaş helallik isteyip konuşmayı bitirdi ve yeniden engellemek zorunda kaldım. Soruya gelecek olursak, bunu erkek arkadaşıma söylersem yine kavga edeceğimizden şüphem yok çünkü engellediğimi sanıyordum ama sadece mesajları silip geçmişim, bugün mesaj attığında fark ettim. Şimdi inanmayacağı ihtimalini düşününce boş yere ortalığı karıştırmanın, tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?