- 15 Ocak 2017
- 10
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Xmelankoliky
-
gençlerin bazılarıda burda sahte konular açıp karşıdan yapılan yorumlara bakıp gülmeyi meziyet sanırTeknolojinin bukadar imkani varken halâ bazi konularda bilincsiz genclik...
Ayrica insanlarin basina bukadar olay gelirken herkese cinsellikte guvenen genclik..ahh ahh
Yoo degl sizi de ilgilendirdigini sanmiyorum eleştiri yapmak size kalmıs bir sey deglneden! yeni üye cinselik ağırlıklı konu tesadüf mü?
Tecrubem.pek yok...beni cok kandirir bunlargençlerin bazılarıda burda sahte konular açıp karşıdan yapılan yorumlara bakıp gülmeyi meziyet sanır
değilse sorun yokYoo degl sizi de ilgilendirdigini sanmiyorum eleştiri yapmak size kalmıs bir sey degl
Misal iliski yaniSadece hamilelik regl gecikmesine sebep olmaz.Kist,stres,kilo alıp verme,üzüntü ve daha bir çok sebep etken olabilir de sürtünme yolu ile ilişki nedir allasen.
Tesekkurlerdeğilse sorun yok
eğer öyleyse kişilik probleriniz var demektir tez zamanda psikoloğa gitmemizi öneririm
Buna güldüm ama şöýle biseyde var zevk suyunun icinde az miktarda sperm oldugu icin gebelige neden olabilir boyle bir ihtimal var yaniSürtünme yoluyla ilişki yaşayıp boşalmadığı halde hamile kalabildiyseniz mucize bebektir o zaten, doğurun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?