Neden adet olamıyorum

Xmelankoliky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
10
8
1
29
Arkadaslar 1 hafta once erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Bosalmadi da ama cok stres yaptm.Adetimden 4 gün geçti eczanelerde satilan testlerden yaptm negatif çıktı ama halen karın agrilarim vardi ve azda olsa beyaz akintim vardi sonra kan testi yaptm o da negatif cikti yani hamile deglm doktor antibiyotk ve iltihap icin ilac verdi dün basladm ama karnim agiriyor ve halen adet olmadim kistte yok neden acaba stres bu kadar etkliler mi

neden! yeni üye cinselik ağırlıklı konu tesadüf mü?

Bu kadar cahil oldugunuza inanamıyorum. Sürtünmeyle hamile kalabilme ihtimalinizi dusunup birde test mi yaptınız (!) Yok artık.

Teknolojinin bukadar imkani varken halâ bazi konularda bilincsiz genclik...
Ayrica insanlarin basina bukadar olay gelirken herkese cinsellikte guvenen genclik..ahh ahh

Doktorla konustuk heralde boyle bir ihtimal var dedi de test yaptk koca jinekologdan iyi bilecek deglsnz spermler hareketli oldugu icin zevk suyunun icindede az miktarda var ve vajina traflarina bosalma olunca sperm hareketli oldugu icin vajinaya giris yapabilir bu da dusuk bi ihtimal olsada gebe birakabilir doktora göre hareket ettik bizde

Teknolojinin bukadar imkani varken halâ bazi konularda bilincsiz genclik...
Ayrica insanlarin basina bukadar olay gelirken herkese cinsellikte guvenen genclik..ahh ahh
gençlerin bazılarıda burda sahte konular açıp karşıdan yapılan yorumlara bakıp gülmeyi meziyet sanır

Sadece hamilelik regl gecikmesine sebep olmaz.Kist,stres,kilo alıp verme,üzüntü ve daha bir çok sebep etken olabilir de sürtünme yolu ile ilişki nedir allasen.

Surtunmeyle ilişki nedir yahu sırf zar orda dursun adım bakire kalsın diye yapılmadık şey kalmadı gerçekten böyleleri bakireyse hiç kimseyle bile cikmayanlar ne oluyo...çok merak ettim. ...cinsellik ya tam yaşanır yada yaşanmaz ....tabi bu benim düşüncem kimseyi ilgilendirmez....adet olmamanin tek nedeni stres ....

E madem sizin dusunceniz kimseyi ilgilendirmez kimin ne yaptigi da sizi ilgilendirmez bakire oldugumu kim soyledi yada sizin yasadiginiz ülkede yasadgmi kim soyledi neyin yargilamasi bu ? Herkes sizin kafadan olacak die bisey yok bir sey sorduk yargilamadan cevap veremiyorsunuz. Bu da benim tercihim kimseyi ilgilendirmez canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…