Neden alışamadım ısınamadım evime??

Ben hamilemisin diyecektim,hele şu mesajları biraz daha okuyayım dedim canım.:1:
Sıkıntın hamilelik ile alakalı.Bende aynı şeyleri yaşadım.İlk zamanlarda uykudan gözünü açamazsın iş yapasın gelmez.Ki ben adet olacağım zaman bile hala aynı durumdayım.13 yıllık evliyim ve ayda bir bu sendromu yaşıyorum:1:
Takma kafana evini pislik götürmüyor ya iş güç yapma hamileymişsin eşinde anlayışlı olur sanırım.
Ama durumun varsa o evden ayrılmaya bak küf rutubet senin için helede bu hassas zamanda hiç iyi olmaz.Sevgiler.

evt ya çok sağol.en kısa zamanda inş bulursk çıkıcz.anlayışlı eşim çok şükür..kendisi yapıyr bir çok şeyi..sendromun geçmedi diyr doğsun görürsn diyr. dedm bu defada çocuk sendromu vr uyutmyr vs:)):52:

ahahaha:32::32: o zaman şu anki durumdan 5 kat daha sabırlı ve sana yardımcı olması gerekiyor.Yoksa lohusa ve doğum sonu depresyonu şu ankine benzemez bilsin.:52::52::32::32:

ahahaha:32::32: o zaman şu anki durumdan 5 kat daha sabırlı ve sana yardımcı olması gerekiyor.Yoksa lohusa ve doğum sonu depresyonu şu ankine benzemez bilsin.:52::52::32::32:

aynen inş sabırlı ve yardımcı olur..ona da yazık işten yorgun gelyr benm kapris ev işi vs..zor yani:))

aynen inş sabırlı ve yardımcı olur..ona da yazık işten yorgun gelyr benm kapris ev işi vs..zor yani:))

Ev işi zor yani ay buraya çok güldüm Allahta seni güldürsün canım.:32::32:
Yazık adama ee madem ver çocuğuda o doğursun bir zamhet.
Yat kız yat keyfini çıkar bu günlerin valla benbim oğlan 3 yaşında yatırıpta kendime zaman ayıracam diyer bir yerlerim çıkıyor.
Püfff ev işi bulaşık ütü çamaşır çocuk bak büyüt besle amaaan Rabbim başak dert vermesin ne edelim
.
Bu arada yemek yarışmasından hAberiniz varmı.
Bende katıldım desteklerinizi bekliyorum:9::32:
Şaka bir yanada yorumlarınızı iyi yada kötü bekliyorum.
Sevgiler canım benim oğlum kalkar şimdi.Ben yatayım en iyisi.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/

farklı bir sehirdeysen ve cevrende sana destek cıkacak birileri yoksa haklısın. Ama unutma daha cok yeni evlisin. Bu arada
eşinle ilişkin nasıl ?

bende 4,5 aylık evliyim ilk zamanlar severek yaparıdm herşeyi şimdi mecburiyete döndü hevesimmi geçti nedir yada havalardan belki bilmiyorum , önceden kendime zaman ayırırdım pazar günü gezerdim ama oda kalmadı pek mesela dün gün boyu temizlik yaptım sonra 1 saat anneme geçtim kendi adıma yaptığım hiçbişi yok içten içe isyan ettim benim sıkıntım kendime zaman ayıramamak sende kendini dinlersen nedenlerini daha kolay çözebilirsin gibime geldi...

ilk zamanlar bende de aynı şey olmuştu devamlı söyleniyordum 2-3 ay sonra geçti hatta öyle alışmışım ki evime mecburen taşındım hala o evi rüyamda görüyorum. Biraz klişe olacak ama zamanla alışıyorsun gör bak.

bende 4,5 aylık evliyim ilk zamanlar severek yaparıdm herşeyi şimdi mecburiyete döndü hevesimmi geçti nedir yada havalardan belki bilmiyorum , önceden kendime zaman ayırırdım pazar günü gezerdim ama oda kalmadı pek mesela dün gün boyu temizlik yaptım sonra 1 saat anneme geçtim kendi adıma yaptığım hiçbişi yok içten içe isyan ettim benim sıkıntım kendime zaman ayıramamak sende kendini dinlersen nedenlerini daha kolay çözebilirsin gibime geldi...

yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti ama hepimiz mi aynıyız yaaa diye de üzüldüm açıkçası :(

yaklaşık 6 aylık evliyim.herşey çok güzel geçti sevdiğimle evlendimistedğim beğendiğim eşyaları aldık .fakat ilk zamanlar hevesle evi toparlr yemek yapmk isterken hiç yapasım yok.sanki hala misafir gibiyim alışamdım.hep bahanelere sığınıyrm sanki soğuk yorgunm vs..banamı öyle geliyor yoksa evliliğemi alışamdım yuva kurmayımı yadırgadımanlamıyorm ..ben gibi yada bilgiisi olan varsa yardımcı olsun..ne yapmam lazım.bu olumsuz düşüncelermden..

Hayirlisi olsun oncelikle mutluluklar :)
Emin olun bu isteksizligin yarisi evin kendisinden diger yarisi da evliligin getirdigi sorumluluklardan kaynaklaniyor.
Esimle ben de severek evlendik istedigimiz herseyi aldik 3.yila girecegiz ve ben hala sevemedim evimi.esyalarimdan da sogudum.cok severek aldigim koltuklarin uzerinde sigara sonse umrumda olmuyor artik neden bu isteksizlik cozemiyorum.sanlrlm slklLdlk.hevesimizi aldik diye boyle.
Komsuluk desen slflr.cevrem yok.sizin var mi bilmiyorum.bulundugumuz ilce klsln cok kasvetli mevsimsel de olabilir bu bezginlik.
Offf cook karisik.

farklı bir sehirdeysen ve cevrende sana destek cıkacak birileri yoksa haklısın. Ama unutma daha cok yeni evlisin. Bu arada
eşinle ilişkin nasıl ?

evt aynen farklı şehirdym ailemdn uzak.inş alışıcz .ilşkim iyi ama benartık uzak davrnıyrm bilmyrm yapmacıkda olamıyrm o çok sevecn cana yakın içten bende bir o kdr ağır ve duygularımo,ı bile pek belli etmeyn soğuk biriym.bu huyumu bende sevmyrm.yapamıyrm ne yapaym .

Hayirlisi olsun oncelikle mutluluklar :)
Emin olun bu isteksizligin yarisi evin kendisinden diger yarisi da evliligin getirdigi sorumluluklardan kaynaklaniyor.
Esimle ben de severek evlendik istedigimiz herseyi aldik 3.yila girecegiz ve ben hala sevemedim evimi.esyalarimdan da sogudum.cok severek aldigim koltuklarin uzerinde sigara sonse umrumda olmuyor artik neden bu isteksizlik cozemiyorum.sanlrlm slklLdlk.hevesimizi aldik diye boyle.
Komsuluk desen slflr.cevrem yok.sizin var mi bilmiyorum.bulundugumuz ilce klsln cok kasvetli mevsimsel de olabilir bu bezginlik.
Offf cook karisik.

yok ben eşyalar konusunda titriyrmüzerine ama yinede olacağı vrsa oluyr malesef..kırılana filn üzülyrm tabi..bnmde komşulk yani ben uzağım aslnda az çok vrlrda..mersinde yaşıyrm güzl yer aslında içim den gelmyr kaşkıp gezmk bezginlik vr hep aynen öyle..yok anam 6 aydır böyleym mvsim değişmedimi:))

Back
X