Neden Annne :-(

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Bazen kader diyorum bazen bu kaderini kendin sectin diye kiziyorum kendime oyle cok bunaliyorum ki gunden gune bir mum gibi eridigimi hissediyorum annnemm bak o minik kizin buyumuss anne olmus hayattta tek pisman olmadigi sey yavrusuymuss anne kader o buyuk pencesini tamda sirtindan gecirmiss minik kizina annne elllerim titriyo gozlerim kurudu gene bu kahpe kadere aglamaktan olmaz diyorum bitecek hersey hececek diyorum olmuyoor be anne gecmiyor be annem bi kere bu kahpe kader yazilmiss anlima herkz yalan herkez yalanci guzl annem gozlerimi acsamda bu kabustan uyansam uyanamiyorum ciksam cikamiyorum gun gun icim icimi yiyor eriyorum annem belli etmiyorum guluyorum ama gellleede o icimde kopan kiyametleri firtinalari bir gorsen oturur aglarsin halime ben bu kadere isyan etmemeye calistikta ettiriyorlar annne bilmiyorum kelimelr bogazima tikaniyor inan yutkunamiyorum bile hani derler ya insanin kendi degil kaderi guzel olsun diye kesssske annne keskkke kaderimde benim kadar guz olsayyydi hep duaam Alllahim buyuuktur bende icten gulerim elbettt ANNE . sadece icimi dokmek istedim gercekten burayada yazmasaydim patliycaktim bana zaman ayirip okudugunuz icin tsk edrm.

İnsan nasil dusunurse oyle hisseder.bu kadar karamsar,isyankar olursaniz hicbiseyin ucundan tutup toparlayamazsiniz.sagliginiza,pisman olmadiginiz yavrunuza sukredin.ona bol bol sarilin her zamankinden daha fazla.aradiginiz gucu onda bulursunuz.silekelenin arabesk cumleleri birakin.bu hayat sizin hayatiniz kimsenin basrol olmasina izin vermeyin

Pozitif düşünceye çok inanırım. Böyle cümleler beyninden geçtikçe daha da dipe batıcaksın bence silkelen ve hayatta güzel şeylerin de olacağına inandır kendini zira bebeğinin sana ihtiyacı var.

derdiniz ne anlatin rahatlayin isterseniz

ne oldu canım anlat bize bişey yazalım böyle bize bile dert olur

Sorunun ne cnm.anlatabilirsen dinleriz.

Bugünkü konularda pek bi karisik... Derdiniz yazsaniz belki biraz yardimci olunabilinir, ha sadece bukadar yazip rahatladiysanizda, allah yardimciniz olsun diyim... Bi evladiniz var anladigim kadariyla, bukadar karamsar olmayin ona sarilin feraha kavusursunuz insallah...

Hepiinizden cok cok tesekkur ederim bu bile rahatlatti benii inanin anlatmaya gucumde yok dermanimda ama dediginiz gibi birtanecik evladima tutunup umutla bekliyorm ondan baska dalim yok

Hepiinizden cok cok tesekkur ederim bu bile rahatlatti benii inanin anlatmaya gucumde yok dermanimda ama dediginiz gibi birtanecik evladima tutunup umutla bekliyorm ondan baska dalim yok
Anlattıkça rahatlarsın, kendini iyi hissettikçe yaz , paylaşırız sıkıntılarını

Profilinde yazdigi gibi 18 yasinda misin? Bir de evladin var? Keske evlilik alt yasi 25 olsa. Coluk cocuk kaldiramiyor bunca sorumlulugu
Konu sahibi sorunun evlilik olduğunu yazmamışki.. Üstelik 30 yaşında evlenip 1 ay sonra boşananda var.. Bu sorumluluğu kaldırmanın yaşı yok bence, herkezin yüküne bakar o

İsyan ederek Bir yere Varamazsın.. İnsanlar Derdini Paylaşarak Akıl fikir Alışverişi yaparak Hayatın Üstesinden Gelirler... Çocuğun Varsa Duygusallığa Yer Vermemelisin.. Güçlü olmalısın... Dertlerden Kurtulmak Çok Basit...

Konu sahibi sorunun evlilik olduğunu yazmamışki.. Üstelik 30 yaşında evlenip 1 ay sonra boşananda var.. Bu sorumluluğu kaldırmanın yaşı yok bence, herkezin yüküne bakar o
Bir evladim var baska kimsem yok anne diye agliyosa kocadir sorun

Bosanmak baska, sorunlarin altinda isyan etmek arabeske baglamak baska. Bosanmak guclu kadin isidir genelde zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…