• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Aradi?

Bir iki Dort

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
406
290
18
Bir kac yil once bir bielikteligim olmustu.Aslinda tek tarafliymis benim sevgim beklentim.Amaci sadece benden yararlanmakmis. ben bunu anlayamamistim .Cunku cok kisa bir bielikteligimiz oldu .Bu sure icinde benimle yakinlasmak istedi .ben ise durusumu korudum.Ne yazik ki yanilmadigimi anladim.Tabi ki onla yakinlasmadim,utanacagim birsey yapmadim.Ama o yapacakti.Bunu istiyordu hep. cok yaralandim ,cunku bariz bir sekilde ben sadece seni kullanmak istedim benim icin degerli degilsin" demese de bu anlama gelecek sekilde ayrildi benden.:KK43: Oysaki ben evlilik dusluyordum ona asik olmustum mantigimi kaybetmistim.
Sonra beni bir kac kere aradi,yine istemedigim konulardan(cinsellik gibi) konusmaya calisti ben yine yikildim.
Simdi aradan bir sene gecti ,beni tekrae ariyor ,bu surecte daha once bir kez dahi aramadi beni.
Ben ise onun numarasini sildim,facedej engelledim.onunla tanistigimin dahi bilinmesini istemiyorum.
Hala aptal gibi "acaba neden aradi "diye soruyorum bazen kendime.
Beni kullanmak istedigine inanmak istemiyorum,aslinda boyle oldugunu biliyorum ama bir" acaba sevmis de olabilir mi" dusuncesi umutlandiriyor beni.
Eger ki beni sevdigini soylese dahi ben onunla olmam.Zaten beni son aradiginda hayatimda biri oldugunubsoyledim,beni aramamasini soyledim kibarca.ins sen de cok mutlu olursun dedim.o sadece tesekkur etti .Halbuki hayatimda biri yok cunku ben bana bunu yapan birisiyle hayatimi birlestiremem.
Size de sormak istiyorum.Beni bu sekilde ara ara aramasinin altinda beni seviyor kucuk de olsa birseyler hissediyor olabilir mi?

Sevdiğin kisiyle yakınlaşmak utanılacak birsey değildir. Ayrica ne kadar taniyordun da evlilik düşündün ki bu kazmayla:işsiz:
Cok kisa bir sure tanidim.Evlilik dusuncesi de aslinda "olabilir"den ibaret.ilk defa birisine karsi zayifim.sorgulamadan,dusunmeden sevmek istedim onu .Mantikli davranmadim yani.
Normalde birini tanimak icin evlilik karari almak icin en az dort yil gorusmeliyim gezmeliyim kafasinda biriyim.
İlk defa birine karsi mantigimi kaybettim.
Hadi gel buradan gidelim dese pesine takilip tamam diyecek kadae kapilmisim ona .
Hic asik olmadim daha once.ama ona asik oldum galiba.:(anlayamiyorum kendimi neden boyle davrandigimi

Bir kac haftaya unuturum zaten.Ama neden yapiyor bunu anlamiyorum.Kendini hatirlatiyor hep.Yeniden merak ediyorum onu.İsime ,derslerime veremiyorum kendimi.insan kisa sure icinde birine bubkadar kapilir mi? Keske bana deger veren,bana asik olan o olsaydi.Bana deger veren insanlar icin bin kere dusunurken bana deger vermeyen bu adam "gel"dese ucup gidecekmisim gibi.Ama tabi kindegerlerim,ilkelerim var.Kendimi durdurabilirim belki ama kalbimden gecen bu ,gercek bu

Böyle bir boş adam beni yillarca aradi. En sonunda ben de dedim sevgilim var lütfen beni arama.ciddiyiz ailem bile biliyor dedim. Sende gurur yok mu dedim. Daha hic aramadi. Sevgilim de yoktu. Ve ben de aşıktım güya. Ben lisedeydim o ünide. Cinsellikten konu acardi hep ben de ayrildim

Bir kac yil once bir bielikteligim olmustu.Aslinda tek tarafliymis benim sevgim beklentim.Amaci sadece benden yararlanmakmis. ben bunu anlayamamistim .Cunku cok kisa bir bielikteligimiz oldu .Bu sure icinde benimle yakinlasmak istedi .ben ise durusumu korudum.Ne yazik ki yanilmadigimi anladim.Tabi ki onla yakinlasmadim,utanacagim birsey yapmadim.Ama o yapacakti.Bunu istiyordu hep. cok yaralandim ,cunku bariz bir sekilde ben sadece seni kullanmak istedim benim icin degerli degilsin" demese de bu anlama gelecek sekilde ayrildi benden.:KK43: Oysaki ben evlilik dusluyordum ona asik olmustum mantigimi kaybetmistim.
Sonra beni bir kac kere aradi,yine istemedigim konulardan(cinsellik gibi) konusmaya calisti ben yine yikildim.
Simdi aradan bir sene gecti ,beni tekrae ariyor ,bu surecte daha once bir kez dahi aramadi beni.
Ben ise onun numarasini sildim,facedej engelledim.onunla tanistigimin dahi bilinmesini istemiyorum.
Hala aptal gibi "acaba neden aradi "diye soruyorum bazen kendime.
Beni kullanmak istedigine inanmak istemiyorum,aslinda boyle oldugunu biliyorum ama bir" acaba sevmis de olabilir mi" dusuncesi umutlandiriyor beni.
Eger ki beni sevdigini soylese dahi ben onunla olmam.Zaten beni son aradiginda hayatimda biri oldugunubsoyledim,beni aramamasini soyledim kibarca.ins sen de cok mutlu olursun dedim.o sadece tesekkur etti .Halbuki hayatimda biri yok cunku ben bana bunu yapan birisiyle hayatimi birlestiremem.
Size de sormak istiyorum.Beni bu sekilde ara ara aramasinin altinda beni seviyor kucuk de olsa birseyler hissediyor olabilir mi?
Olamaz seven kişi bu kadar uzak kalabilir mi? Şu sıra biri yoktur hayatında bu kız bana değişik liman olur mu diye yokluyor işte sizi.

Aramamis gibi davranmaktan başka şansın yok. Buna da alisacaksin zamanla. Araması seni yıkmayacak yani.
Arıyor çünkü karaktersiz.

Zaten bir birlikteligim oldugunu soyledim.asla ona guvenmiyorum.sadece merak ediyorum kisa sureli de olsa duygularim karsilikli miyd diye

Degildi. Bu tipler sizin duygularınızi kukkanarak kendi isteklerini tatmin ediyor ancak. Kendileri birini bulmayinca "ha o salak beni seviyordu, yine kanar" diye arıyorlar. Sizin bir suçunuz yok, o adam pis.

Şansını bir daha denemek istemistir. Belki bu sure icinde fikrin degismis daha rahat davranmaya baslamis olabilirsin diye kontrol ediyordur.
Sevgi ile ilgili hicbirsey yok aranizdaki olayda. Merak bile etme bence niye aradi diye.

Şansını bir daha denemek istemistir. Belki bu sure icinde fikrin degismis daha rahat davranmaya baslamis olabilirsin diye kontrol ediyordur.
Sevgi ile ilgili hicbirsey yok aranizdaki olayda. Merak bile etme bence niye aradi diye.
Tesekkur ederim.Beni nedense bana deger veren insanlar degil,umrunda bile olmadigim insanlar cekiyor.Ama yaptigi seyi hazmedemiyorum,"guzel bir birlikteligim var,cok mutluyum", ins sen de mutlu olursun bunu ictenlikle diliyorum.bu yuzden beni artik arama"yazmistim.Uzulmus mudur sizce yoksa umrunda olmamis midir:KK48: o bana sadece "tesekkur ederim" yazdi."cok mutlu ol,hayirli olsun yazmadi:KK48:

Degildi. Bu tipler sizin duygularınızi kukkanarak kendi isteklerini tatmin ediyor ancak. Kendileri birini bulmayinca "ha o salak beni seviyordu, yine kanar" diye arıyorlar. Sizin bir suçunuz yok, o adam pis.
Peki sizce birlikteligim var dedigimde uzulmus mudur .Bu konuda hicbirsey soylemedi.umrumda olmamistir galiba:KK51:bir de beni watsaptan takip etmeye devam etti cunku durum guncellemelerimi goruyordu.Sonra ben bir gun deniz kenarinda askla ilgili bir resim koydum.Resime kucuk kalpler de eklemistim:KK48: bir sure sonra yeni durum guncellemelerimi gormuyordu.profil resmi de gorunmuyor artik.:eek:

Peki sizce birlikteligim var dedigimde uzulmus mudur .Bu konuda hicbirsey soylemedi.umrumda olmamistir galiba:KK51:bir de beni watsaptan takip etmeye devam etti cunku durum guncellemelerimi goruyordu.Sonra ben bir gun deniz kenarinda askla ilgili bir resim koydum.Resime kucuk kalpler de eklemistim:KK48: bir sure sonra yeni durum guncellemelerimi gormuyordu.profil resmi de gorunmuyor artik.:eek:

Üzüldü derken "ay şu süper kişiyi kaybettim" diye üzülmez. Sadece "ay şimdi hangi salağı kullanicam" diye üzülür. Takip ediyorsa sizin boş anınızı yakalamak için, özlediğinden veya sevdiğinden değil. Asıl siz neden engellemediniz?

Hep bu venüs retronun etkileri :110: boşta kalmış bi ümit sana gelmiş işte sevgi felan yok canım mantıklı düşün duygularına yenilme en iyisini yapmışsın hiç düşünme bile.:işsiz:

Seni sevmiyor..
Sen türbe misin de, arada bir gelip dönüp dolaşıyor etrafında.
Bariz bir şekilde boşta kalınca, sana sarıyor yokluyor. Şuan sen kaçıncı yedeksin, Allah bilir.

Tesekkur ederim.Beni nedense bana deger veren insanlar degil,umrunda bile olmadigim insanlar cekiyor.Ama yaptigi seyi hazmedemiyorum,"guzel bir birlikteligim var,cok mutluyum", ins sen de mutlu olursun bunu ictenlikle diliyorum.bu yuzden beni artik arama"yazmistim.Uzulmus mudur sizce yoksa umrunda olmamis midir:KK48: o bana sadece "tesekkur ederim" yazdi."cok mutlu ol,hayirli olsun yazmadi:KK48:
Boyle sacmasapan biri vardi benim de. Yillarca cani sıkıldıkça mesaj atti. Sevgilim var dedim, o an tamam dedi birkac ay sonra ayrildin mi diye mesaj atti vs. Boyle sacma bir döngü vardi. Ama beni sevmedigini biliyordum. Mesajlarindan da belli olur zaten sevip sevmedigi. Seven insan gercekten farkli oluyor.
Üzülmüş olup olmamasi senin için önemli mi? Niye merak ediyorsun?

Back
X