Neden Aradi?

Boş kalmış, sizin de ona karşı hislerinizi az çok bildiği için şansını denemek istemiş. Muhatap olmamakla en iyisini yapmışsınız. Bu kişinin size karşı duygusal anlamda hiçbir şey hissetmediğini düşünüyorum. Tespitleriniz doğru olmuş ve uzak durarak en iyisini yapmışsınız. Umarım bundam sonra karakterli ve ahlaklı kişilerle karşılaşırsınız.

Boş kalmış, sizin de ona karşı hislerinizi az çok bildiği için şansını denemek istemiş. Muhatap olmamakla en iyisini yapmışsınız. Bu kişinin size karşı duygusal anlamda hiçbir şey hissetmediğini düşünüyorum. Tespitleriniz doğru olmuş ve uzak durarak en iyisini yapmışsınız. Umarım bundam sonra karakterli ve ahlaklı kişilerle karşılaşırsınız.
Karakterli ve ahlakli belki cok mutlu olacagim biri var.beni cok seviyor.Ama ben onla bir yola girmeyi hic dusunmedim.Sevgisini onemsedim saygi duydum ama duygularina karsilik vermedim.Neden boyle insanlara karsi kalbim carpmiyor ki:(hep kendime uygun olmayan insanlaea yoneliyorum.yani kalbim oylesini ariyor.Cok sacma ama durustce soyluyorum bunu.

Karakterli ve ahlakli belki cok mutlu olacagim biri var.beni cok seviyor.Ama ben onla bir yola girmeyi hic dusunmedim.Sevgisini onemsedim saygi duydum ama duygularina karsilik vermedim.Neden boyle insanlara karsi kalbim carpmiyor ki:KK43:hep kendime uygun olmayan insanlaea yoneliyorum.yani kalbim oylesini ariyor.Cok sacma ama durustce soyluyorum bunu.
Sizi çok seven kişide de mutlaka mantığınıza, duygularınıza, karakterinize uymayan bir şeyler vardır siz farkında olmasanız da. Bu bahsettiğiniz kişiyi de sevmek istediğiniz için sevmişsiniz, size uygun olduğu için değil, belki duygusal bir boşluğunuza denk gelmiştir. Bu işler nasip gerçekten. Olmayacaksa mutlaka bir sıkıntı çıkıyor ya da karşımızdaki tabiri caizse ağzıyla kuş tutsa yine hissetmeyince olmuyor hiçbir şekilde. Olacağını hissetmek nasıl bir şey bilmiyorum ancak hep söylenen bir cümle vardır; nasip olunca ‘’ağzın dilin bağlanması’’ olayı var galiba. Zaman lazım, umarım seveceğimiz ve sevileceğimiz kişi çıkar bundan sonra karşımıza. :)

Back
X