Neden aramıyor?

Mutlu yemeklerin igrencti..Mutlu aman sen bir daha yapma..Mutlu bana o parayla yemek ismarlardin yaaaa.."bu gibi sozleri ,saatlerce mesajlasmamiz benim hislwrimi harwkete gecirdi arkadaslar.Bu sozler sizce arkadasca mi yaa?
Resmen siir döşemis cocuk benim bile içim bir hoş oldu bu kısmı okurken. Kesin aşık.😃

Bu sözlerden aşkı nasıl çıkarıyosunuz ben hayret ediyorum.Çocuk kanka modunda bildiğin..

Çocuğun bu yaptığı taktik :)

Önce kızı bağlıyor kendine, sonra geri çekiliyor. Ya bi hevestin onun için demek ki. Bitti gitti.
Seni kaybetmekten korkmayan biri için üzülme.

gerçek bir ilişki isteğinde böyle ergen esprileri olmaz sevgili konu sahibi. henüz evrimini tamamlamış biriyle uğraşmaya bu kadar hevesliysen bilemem ama bence biraz olgunlaşmış, en azından flört nedir bilen birilerine yönel derim.

o kendini belli eden beden dili de büyük ihtimalle sadece hormonlarıdır..

Çocuğun bu yaptığı taktik :)

Önce kızı bağlıyor kendine, sonra geri çekiliyor. Ya bi hevestin onun için demek ki. Bitti gitti.
Seni kaybetmekten korkmayan biri için üzülme.
Heves neden olayim ki.Aramkzda bi hukukumuz var.Dalga gecmeye cesaret edemez .

gerçek bir ilişki isteğinde böyle ergen esprileri olmaz sevgili konu sahibi. henüz evrimini tamamlamış biriyle uğraşmaya bu kadar hevesliysen bilemem ama bence biraz olgunlaşmış, en azından flört nedir bilen birilerine yönel derim.

o kendini belli eden beden dili de büyük ihtimalle sadece hormonlarıdır..
Evet haklisin.Benimki sadece hoslanti.Bilmoyorum .Bir an oyle sandim surekli etrafimda dönünce.

Back
X