Neden arkadaşlar ?

Seedaaa-

Ayrılık
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
2
0
1
33
Dört yıllık bir ilişkim vardı. onu Cook seviyordum yaptığı her hatayı affedecek kadar. Benden iki YAŞ küçüktü. KPSS hazırlanmak şçin ilçeden ile taşındım. Beraber geldık Günlerce ev baktık hersey yolundaydı. Dersaneye başladım kimseyi tanımıyorum burada evde tv Internet yok bende buna sarmaya başladım daha cok konuşmak gel dşye tutturmaya başladım ama oda calısıyodu. Benimki bir donemdi oda biliyo bunu böle şeyler yapmam cunku. ya aylarca bekledim ben onu askerdeydı herşeyine katlandım.
Neyse artık sürekli kavga etmeye başladık. bir Dargın bir Barışık derken o gec yazıyosa bende gec yazmaya başladım bir gun güç yazmadı bende yazmadım. Derken bir kaç gun gecti dayanamDım yazdım cevap vermedi on beş gun ara ara yazdım hiç birine cevap vermedi. En son on beş gun sonra yarın gelcem konuşcaz dedi. Geldi konustuk hakettik hersey çok guzeldııı o gun. Aksamına iş oldgu için dondu aradan bir kaç gun gecti soguk davranmaya başladı yazmazsam yazmaz aramazsam aramaz ya da gec yazar konuşmaya çalıştım neden böle bilmşyoeum dedi benle konusmamaktan memnun musun dedşm bişey demedi en son sordum benden ayrılmak mı istıyosun da böle davranıyosun bana dşye cevap verme Gereği bile duymadı. Aradan ıkı hafta gecti ne o bana yazdı ne ben ona. bir baktım swarmda etiket yapmıs kızlar bunu. Dayanamadım yazdım bana Cevap verseydın en azından ayrılığımızı bilseydım böle bunları gördüğümde üzülmezdım diye bayaca uzun mesaj attım. En sonuna da en olman gereken zamanda yanımda olmadığın için ve sözlerini tuttuğun için teşekkür ederim diye ekledim. Ona da cevap vermedi. Arkadaşlar Anlamadığım su bir anda nasıl böle Değişti hersey. Ya ben onu aylarca bekledim onca zaman onu üzecek en ufak bir harekette bile bulunmadım hiç mi ıkı kelime evet bitti diyecek kadar hatrım değerim yoktu. neden bana böle yapt

Back
X