• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden aşık olamıyorum?

alonecowgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
14
0
86
İzmir
Neden kimseye aşık olmuyorum, neden kimse bana aşık olmuyor? Ya da neden hiç karşılıklı olmuyor. Eskiden çok takmazdım ama artık bu konu beni çok üzüyor. Lisedeyken falan sevgilim oldu ama hiç birine aşık değildim, konuşacak birilerini arıyordum sanırım daha çok. Sonsuza kadar böyle olmasından korkuyorum. Artık ben de güvenebileceğim, dertleşebileceğim aynı zamanda en yakın arkadaşım, dostum olacak bir sevgilim olsun istiyorum. Bazen hoşlandığım biri oluyor ya da konuştuğumuz 1 ay sürmeden hevesim kaçıyor. Ya da o kişinin umrunda olmuyorum, kendimi kötü hissediyorum ama kısa sürede umursamamaya başlıyorum . Hiç aşk acısı çekmedim, daha çok aşksızlık acısı çekiyorum. Birinin de bana çok aşık olduğunu sanmıyorum hiç şimdiye kadar. Aşkı gözümde fazla mı büyütüyorum diye düşünüyorum kimi zaman. Bazen buldum sanıyorum işte 1 ay olmadan her şey bozuluyor, hoşlandığımı sandığım kişi bambaşka oluyor gözümde, büyük ihtimalle onun gözünde ben de. Aslında hiç bir şey hissetmediğimi anlıyorum, soğuyorum. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Bir an da sihir kalkıyor sanki. Niye böyle, sorunun ben de olduğunu düşünüyorum artık :(

Neden kimseye aşık olmuyorum, neden kimse bana aşık olmuyor? Ya da neden hiç karşılıklı olmuyor. Eskiden çok takmazdım ama artık bu konu beni çok üzüyor. Lisedeyken falan sevgilim oldu ama hiç birine aşık değildim, konuşacak birilerini arıyordum sanırım daha çok. Sonsuza kadar böyle olmasından korkuyorum. Artık ben de güvenebileceğim, dertleşebileceğim aynı zamanda en yakın arkadaşım, dostum olacak bir sevgilim olsun istiyorum. Bazen hoşlandığım biri oluyor ya da konuştuğumuz 1 ay sürmeden hevesim kaçıyor. Ya da o kişinin umrunda olmuyorum, kendimi kötü hissediyorum ama kısa sürede umursamamaya başlıyorum . Hiç aşk acısı çekmedim, daha çok aşksızlık acısı çekiyorum. Birinin de bana çok aşık olduğunu sanmıyorum hiç şimdiye kadar. Aşkı gözümde fazla mı büyütüyorum diye düşünüyorum kimi zaman. Bazen buldum sanıyorum işte 1 ay olmadan her şey bozuluyor, hoşlandığımı sandığım kişi bambaşka oluyor gözümde, büyük ihtimalle onun gözünde ben de. Aslında hiç bir şey hissetmediğimi anlıyorum, soğuyorum. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Bir an da sihir kalkıyor sanki. Niye böyle, sorunun ben de olduğunu düşünüyorum artık :(

Bence zor begeniyosunuz ama sirf biseyler yasamis olmak icin boylesiniz yani bir Ay suruyo diosunuz
Yasiniz kac?? Belkide daha dogru zmn ve dogru insan denk gelmedi ve sunuda diyim kimse kusursuz degildir yani herkeste bi eksik vardir kimsenin esi tam kendi istedigi Gibi degildir ,oyle Kabul etmek gerek...
Hayatinizda bol sans

Teşekkürler, ama zor beğendiğimi düşünmüyorum. Şimidye kadar kriterlerim olmamıştır hiç. Sevdiğim ve sevildiğim kişi olsun yeter diye düşünmüştüm. Sevgi ve güven olduktan sonra gerisi çok da önemli değil bence. Zaten sevdiği kişinin insana (sadece fiziki algılamayın) güzel geleceğini düşünüyorum, ya da güzel gelmeyen birine zaten aşık değildir bence.

aman be arkadasim sevgilinmi var derdin var kocanmi var derdin var o yuzden hic bulasma boyle devam et en guzeli seninki , bak gunde onlarca konu aciliyo ya kocadann ya sevgiliden yada nisanlilardan en iysi bosver kafan rahat ena azindan:)

olsun olsunda...
yıne buraya gel yaz tamam mı:)
hayatına nasıl renkler eklendı..
pembe mı..
kırmızı mı..
mor mu..
sıyah mı..
vs vs..

olsun olsunda...
yıne buraya gel yaz tamam mı:)
hayatına nasıl renkler eklendı..
pembe mı..
kırmızı mı..
mor mu..
sıyah mı..
vs vs..

Bir gün olsun inşallah da, yazabileyim ben de :). O zaman gelinceye kadar beklemeye devam. Çok kötü bir şey şu bekleme işi. Bazen nereye kadar diyorum kendime, bakalım. Teşekkürler, bu arada mesaj çok iyi geldi gerçekten :)

Back
X