Neden aşk hayatımda bu kadar şanssızım

Hep verici taraf sen misin? Üstüne düşen, ondan daha fazla ilgilenen, bir şeyleri oldurmaya çabalayan? Malesef bu tip iyilikleri baştan fazlaca yapınca bir maraz doğuyor, insanoğlu işte... Ya da flörtöz biri değilsin belki de. Belki de fazla flörtözsün. Denge önemli. Neden terkediliyorsun mesela? Sebeplerini yatır masaya kafanda.

Hep verici taraf sen misin? Üstüne düşen, ondan daha fazla ilgilenen, bir şeyleri oldurmaya çabalayan? Malesef bu tip iyilikleri baştan fazlaca yapınca bir maraz doğuyor, insanoğlu işte... Ya da flörtöz biri değilsin belki de. Belki de fazla flörtözsün. Denge önemli. Neden terkediliyorsun mesela? Sebeplerini yatır masaya kafanda.
Askında şöyle ilişkilerimin başında hep erkekler bana fazla ilgi gösteriyor. Hatta ben o kadar ilgisizm ki çok soğuk duruyosun seviyor musun vs diye hep soruyorlar. Sonra ben onlara alışıyorum bağlandığım zaman da çok bağlanırım çocuğum gibi severim. Bu sefer ilgiyi veren taraf ben oluyorum onlar değişip benden uzaklaşmaya başlıyor

Askında şöyle ilişkilerimin başında hep erkekler bana fazla ilgi gösteriyor. Hatta ben o kadar ilgisizm ki çok soğuk duruyosun seviyor musun vs diye hep soruyorlar. Sonra ben onlara alışıyorum bağlandığım zaman da çok bağlanırım çocuğum gibi severim. Bu sefer ilgiyi veren taraf ben oluyorum onlar değişip benden uzaklaşmaya başlıyor
İlişkide taktiksel şeylere karşıyım ama malesef bu erkeklere de tüm duygularımızı ilişkinin başında yüzde yüz verince bu tip ilgi bünyelerine fazla geliyor. İlişki ciddileşiyor mu ne oluyor diyip sorumluluk almaktan korkuyorlar. Ne başta çok soğuk olmak, ne de alisilan noktada aşırı verici olmak...ikisi de değil. Dengeli davranmak lazım.

Bende sevince dengesizleşip aşırı sahiplenen kaygılı bağlanan bir tipim.
Heralde o yüzden yürümüyor.
Bilemiyorum erkeklere fazla yüz vermemek fedakar olmamak gerek belki.
.
.gerçi ben bu işi kadere bağlıyorum nasip değilmiş olmamış benim yaptığım bir şey de yok .
Herkes şöyle yap böyle yap diye akıl veriyor kendince nasip olmadıktan sonra ne yaparsan yap olmaz.

Bende sevince dengesizleşip aşırı sahiplenen kaygılı bağlanan bir tipim.
Heralde o yüzden yürümüyor.
Bilemiyorum erkeklere fazla yüz vermemek fedakar olmamak gerek belki.
.
.gerçi ben bu işi kadere bağlıyorum nasip değilmiş olmamış benim yaptığım bir şey de yok .
Herkes şöyle yap böyle yap diye akıl veriyor kendince nasip olmadıktan sonra ne yaparsan yap olmaz.
Doğru maalesef

İş hayatında iyi misin ?
Çoğu zaman evren iki iyiliği aynı kişide vermiyor
İş iyi ise aşk kötü aşk iyi ise iş kötü gibi
Hepsi iyi olanlari kıskanıyorum
Hepsi kötü olanlara Allah sabır versin
Benim de iş iyi aşk kötü evliyim ama işte sevilmeyi bolca hissettim mi ? Eh işte çok az..

Hayatım Bir başlık olsaydı bu olurdu :D

Hayatta en başarısız olduğum konu oldu. Üstelik çok aşık olunan biri olarak. Bunu asla anlayamıyorum. Çok sevildim ama ilişki yürütme becerim yok.
Daha az sevilen kadınlar gördüm ama daha mutlulardi ilişkide.

Keşke bir bilen bu işlerden anlayan saatlerce aşk hayatimi dinleyip yardım etse. Hiç bir psikolog psikiyatrist çözemedi

Çevreme bakıyorum yaşıtlarıma vs herkes bebek gibi seviliyor, herkesin peşinde bi sürü erkek koşuyor sonra kendime dönüp bakıyorum hayatıma şimdiye kadar giren erkekler hep üzüp beni terk edip bıraktı. Asla kimse bana ciddi ilişki olarak yaklaşmadı. Hatta bana ciddi yaklaşmayan çocuklar başka kızlarla çok da güzel ciddi ilişkileri var şu an. Şu an yalnızım ve instagrmada bile yürüyen yok ki gerçek hayatta zaten yok. Olanlar da benle tamamen takılma kafasında yaklaşıp ciddi olduğumu görüp gidiyolar. Etrafıma bakıp diğer kızlarla kendimi kıyaslıyorum tip olarak da normal bi tipim yani. Dış görünüşle alakalı mı karakterim de mi farketmediğim bi sorun var anlamıyorum. Neden bunları yaşıyorum sevilen kızlardan neyim eksik
Etrafa, insanların ilişkilerine, erkeklere değil kendinize odaklanın.
Kendi mutluluğunuza odaklanın.
Hobi edinin, yalnız başınıza sinemaya tiyatroya gidin, kendinize yatırım yapın. Yalnız da mutlu olduğunuz bir hayat yaratın kendinize. Ayaklarının üzerinde duran ve mutlu kadının aurası değişir, biryere girdiğinde başlar ona döner, çekim yaratır, insanlar ona yaklaşmak isterler..

Siz anladığım kadarıyla sürekli dışarıya ve başkalarının ilişkilerine odaklısınız.
"Onlardan neyim eksik" cümleniz bile onlara odaklı.
Kendinize dönün ve kendinizi mutlu kılın önce.

Benim sorunum şu, arkadaş tanıştırmasına karşıyım. İş yerinde aşka karşıyım, okulda karşıyım, evimin yakınında aynı mahallede olana hepten karşıyım. Geriye ne kalıyor ki?
İlgilendiğim spor/sanat dalından ve bu ortamdan olanlara da karşıyım çünkü hepsiyle karşılaşıyoruz. Eski sevgili olanlar sürekli yüz yüze bakmak zorunda camia çok aktif çünkü. Sosyal medyadan tanışmak isteyenlere komple karşıyım ava çıkıyorlar direkt engel.

Eee nereden olacak? Çok kısıtlıyorum kendimi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmek isterim 😬

Ya arkadas tanistirmasina ve sosyal medyaya ben de karsiyim.. Ama digerlerine karsi degilim ya, o kadar da degil :KK53: Ama yine de sizde kendimi gordum biraz.. Mesela soyle: Bizim bir tanidik, esiyle araba kazasinda tanismis mesela.. Bu bana film gibi gelirdi ilk duydugumdan beri ve ne yalan soyleyeyeyim ben de boyle bir tanisma hikayem olsun cok isterdim.. Ya da mesela carpisarak tanisan insanlarin hikayelerini de cok duydum.. Belki de balik burcu oldugumdan midir nedir, boyle romantik komedi film tarzi tanismalara hep ozenmisimdir.. Siz de mi bu tarz bir sekilde tanismak isterdiniz mesela.. Sanki o tarz bir intiba aldim da yaziminizdan
arkadaş tanıştırmasına neden karşısınız ki

arkadaş tanıştırmasına neden karşısınız ki
Birkaç keresinde o da sorun oldu. Tanıştıran kişi diğer tarafa daha yakınsa ayrılınca aranız bozulabiliyor. Arkadaşlığımı kaybetmemek için diyelim. Bir de ben doğal akışta gerçekleşen aşkları seviyorum. Öyle sanki o piti piti yapıp çıkan kişiyi sevmeye çalışır gibi geliyor :)

Ne bilim artık doğal akışta aşk belli bir yaştan sonra olmaz gibi. Üniversite vbde belki ama iş hayatına girince biraz zor gibi geldi bana
Yaşım ilerlemedi:) ben iş hayatına erken başladım. Bir yandan çalışıp bir yandan sürekli okul devam.

İlerlese bile siparişle aşk mantıksız benim için.

Bir de aradaki kişi detayları sürekli merak eden her şeye burnunu sokan bir tipse hepten sıkıntı. Konu sahibinin konusunu çok işgal ettim, M merveicx özür diliyorum :) aynı durumdayız demeye çalışırken kendi konuma döndü sanki.

SpamKutusu SpamKutusu dilerseniz özelden devam edebiliriz konuyu çok sabote etmiş oldum ben😬

Yaşım ilerlemedi:) ben iş hayatına erken başladım. Bir yandan çalışıp bir yandan sürekli okul devam.

İlerlese bile siparişle aşk mantıksız benim için.

Bir de aradaki kişi detayları sürekli merak eden her şeye burnunu sokan bir tipse hepten sıkıntı. Konu sahibinin konusunu çok işgal ettim, M merveicx özür diliyorum :) aynı durumdayız demeye çalışırken kendi konuma döndü sanki.

SpamKutusu SpamKutusu dilerseniz özelden devam edebiliriz konuyu çok sabote etmiş oldum ben😬
yok size yaşınız ilerledi demedimm :) ben de 27 yaşındayım ve maalesef iş ortamı vb olmuyor

Ohooo sizin sizce kendiliğinden olacak aşkı geçti mi yani? Tanıştırmaya 40-41den sonra kalıyor iş.
Ben anlatamadım ya🙈 şöyle üniversitede ortam geniş sizin dediğiniz gibi kendiliğinden gelişen tanışmalar olması olası bir durum. Ama iş hayatı başlayınca ve iş yerinde de belli bir kitle varsa maalesef öyle kendiliğinden olacak bir aşk biraz zor bulunuyor.

Yaşınız kaç bilmiyorum. Ama bence yaydığınız enerji ile de ilgili olabilir. Cinsiyet fark etmeksizin karşı tarafa çok fazla ilişki istediğini belli ettiğinde karşı taraf bunu bir nevi “zayıflık” olarak algılıyor. Kendiyle çok barışık, kendiyle çok eğlenen kişiler bence daha fazla insan çekiyor hayatına (hem arkadaş hem ilişki olarak. Bir de takıldığın, aradığın ortamlar önemli. Sosyal medyadan tanıştığın erkekler genelde zaten ciddi ilişki isteyen tipler değil..

Ayrıca dışardan, sosyal medyada herkes çok seviliyor, herkes geziyor, herkes mutlu. İnan bana sürekli paylaşım yapanlar en mutsuz olanlar.

Ya ben çok istiyorum ama bunu dillendiren biri değilim. Hatta yeni tanıştığım biri bir süre sonra senin bu kadar çok istediğini bilmiyorum hiç öyle vibe almadım. Umrunda değil gibiydi dedi.

Ben nasıl enerji yayıyorum bilmiyorum ama bana gelen yok yani bir flört dahi mi olmaz olmuyor

Back
X